3. למס. ז- אם רוזה נעשה מענבים יקרים יכול לעלות יותר בנוסף ברוזה יש צורך בקירור ותהליכים מדוייקים וכן מיצוי התירוש מהענבים הוא בשיעור נמוך יותר אם רוצים רוזה יותר איכותי. כלומר במקום לקבל 700 ליטר לטון מקבלים 500-600 ליטר וכן מחיר הליטר עולה עוד יותר. טכנית ניתן לייצר יינות אדומים שעלות יצורם זולה יותר מהרוזה !!! שימי | 24.07.11 (ל"ת)
2. יש את הסיסמא הזאת על החולצות של המלצרים בחדר האוכל אצלהם במסעדה מזה כשבועיים יש קידום של רוזה ועל חולצות המלצרים מודפסת השאלה הזאת בורוד: רוצה רוזה? איתי | 21.07.11 (ל"ת)
1. יין רוזה לא צריך לעלות יותר מחמישים שקל!! הייצור שלו זול בצורה משמעותית מיינות אדומים"כבדים" אביב | 20.07.11 (ל"ת)
חדשות האלכוהול: רוצה רוזה?
3 תגובות לכתיבת תגובה