אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

רופאים בכירים בבי"ח מאיר חתמו על מכתבי התפטרות

12 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

12.
שוק העבודה של רופאים ילך וייפתח למעבר אנשי מקצוע בין מדינות שונות. זאת,
לנוכח המציאות של מחסור באנשי בריאות באיחוד האירופי הצפוי לעמוד על מיליון עובדי בריאות בשנת 2020. יש להבטיח כי התנועה החופשית של אנשי מקצוע לא תפגע בסופו של דבר במערכות הבריאות של מדינות מהן מהגרים רופאים לצורך עבודה במדינות אחרות, המתגמלות את רופאיהן בתגמול גבוה יותר. 25% מהרופאים בארה"ב, 23% בשווייץ, 36% בבריטניה ו- 39% בניו-זילנד – הוכשרו במדינות אחרות. הגורמים המשפיעים ביותר על הגירת רופאים הם פערי השכר, ואחריהם הזדמנויות קריירה, ותנאי עבודה.
ציון | 07.08.11
11.
בלי שינוי מהותי של יחס המדינה לרופאיה, המערכת תקרוס ונשאר בלי
בלי שינוי מהותי של יחס המדינה לרופאיה, המערכת תקרוס ונשאר בלי רפואה ציבורית אמיתית ומקצועית. יביאו לנו כ"סופרטאנקר" של הרגע האחרון רופאים מאפריקה ודרום מזרח אסיה. לא צריך כאלה. רוצים רופאים ישראלים מקצועיים אחראים ורציניים.
יעל | 07.08.11
7.
על פי הנתונים אותם מציגים הרופאים, נדרשים כיום 7,000 תקנים חדשים – אותם לא ניתן
ניתן למלא, בשל מחסור ברופאים. לפיכך, הניחו הרופאים על שולחן המו"מ דרישה מיידית ל- 1,000 תקנים חדשים, המתחייבים עוד מהסכם העבודה לשנת 2000, אשר קבע בין השאר הוראה לפיה רופא שהשלים תורנות זכאי ליום חופשה, זכות אותה אין מממשים כיום.
דן | 07.08.11
3.
לצערנו מה שיקרה בסוף
זה שכל הרופאים הטובים יעזבו לחו"ל לא חסר בעולם ביקוש ואנחנו פה בארץ נישאר עם העודף שלא ימצא עבודה שם ואז דמינו לעצמכם איך תראה מערכת הבריאות ואיך נראה אנחנו בן דוד שלי סיים עכשיו ללמוד רפואה בהצטיינות ולא תורח בכלל לחפש בית חולים לסטאז בארץ
חולה | 07.08.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת