אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

ככה נראים בתי הספר לכדורגל בישראל

67 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

67.
כולם כותבים אבל לא עושים עם זה כלום
במקום לכתוב ושיהיה כאן סוף סוף משהו שיחייב אנשים שלוקחים לבעלותם תקציב להתחייב לתקצב את מחלקת הנוער בסכום הולם ושתנוהל ע"י גוף מקצועי מחוץ למועדון זה תנאי הכרחי לדעתי כדי להחזיק קבוצה בליגת על וליגה לאומית ככה יבואו יותר משקיעים לכדורגל מבטיח לכולם
גילי | 14.02.20
66.
כדורגל באור יהודה
ממש ביזיון אחד גדול אצלנו בליגה ילדים באור יהודה התחלפה ההנהלה פחות משנה ומאז רק בלאגן אחד גדוללל. נתחיל בזה שכל ילדי הליגה משנה קודמת עלו ביחד לליגה השנה באוגוסט אחרי 3 אימונים המאמן פרש ,הביאו להם מאמן אחר שאחרי 4 אימונים הוא גם כן פרש הביאו עוד מאמן שאחרי כמה פעמים בודדות שאימן את הליגה, ההנהלה החליטה שהמאמן לא עונה לרצונותיהם של ההנהלה. כרגע מאמן אותם אחד המנהלים שהוגיע מראש שהוא לא יהיה קבוע אחרי שתי אימונים החליט "המאמן"שהוא ההנהלה כבעוד שבועיים ישלחו ילדים הביתה כי הם הרבה. פשוט בושה
מיטל | 06.09.19
63.
בתי ספר לכדורגל
קראתי ויש ממש אמת בכתבתכם. לצערי כמאמן בבתי ספר לכדורגל של הקבוצות הבכירות בישראל(גם כיום) מאמני הילדים אינם יודעים ללמד מקצועית את הילדים. רמת רובם ביחסי אנוש ובאינטליגנציה ריגשית נמצאת ברף הנמוך. (לא כולם) גם חלק לא מועט של הילדים בעלי בעיות קליטהוהבנה(קשב וריכוז).בקורס מאמנים הבכיר יותר Uefa A שסימתי מאמנים בודדים רשמו את החומר הנלמד מקצועית ולכן העתיקו בבחינות מהתלמידים הרציניים וכך התוצאה במגרש. לצערי לכל האימונים של הקבוצות כולל הבוגרים שאני מגיע להגדלת הידע , האימונים לא מקצוע.
צבי א. | 01.12.17
61.
הכל נכון ואף גרוע מכך!
כתבה מצויינת וניכר שאם לאבא היה את האומץ היה מספר דברים גרועים יותר. למעשה אין דבר כזה בארץ ישראל מאמני כדורגל לילדים.כל המאמנים הם למעשה ילדים שעברו קורס מזורז. מאמן כדורגל לילדים צריך להיות בן 35 לפחות ועדיף שחקן עבר שגם יש לו ילדים משלו. מלבד זאת על המאמן המיועד להיות בעל תואר בפסיכולוגיה של ילדים,בלי תואר לא לאפשר לאף אחד לאמן ילדים. המועדונים באירופה לא רק שבכירי המאמנים עובדים עם ילדים אלא גם לא גובים כסף מילדים. הכל על חשבון המועדון . כל תכליתם של מועדוני הכדורגל בארץ הם אך ורק לגבות כסף שעוזר לכלכלת המועדון ולא באמת להוציא שחקנים לקבוצה הבוגרת. אם יש ילד מוכשר כמו למשל בניון,ברקוביץ,רביבו,נמני וכדומה אני ממליץ להורים ליצור קשר עם מועדונים באירופה דרך סוכנים (ילדים מגיל 14)ולבדוק אפשרות להעבירו לשם,העיקר שלא יישאר בארץ. בקיצור מלבד הגו'דו והשייט אין פה שום עתיד לילד שרוצה ללמוד ולשחק כדורגל.
איציק | 11.01.15
60.
בתי ספר לכדורגל בישראל
שלום, כל מה שרשום בכתבה נכון ( לצערי), בתי הספר בארצנו פועלים משיקולים כלכלים נטו, אני מאמן בקבוצה ליגה במרכז הארץ ילדים בני 7-8 וכל מטרתי הוא לקדם את הילדים וללמד אותם את תורת הכדורגל מהדברים הקטנים לגדולים, באגודה בה אני מאמן דורשים בתוקף מכל מאמן להכין מערך אימון לכל אימון ואימון, המאמנים יודעים בדיוק מה הם עושים ועל מה עובדים באימון, הילדים לומדים מהיום הראשון ( 1.8)ועד האחרון(31.05). אי אפשר להטיל רפש בכל המאמנים בגלל מאמן או אגודה שלא משקיעות במחלקות הנוער שלהם. ישנם מאמנים רבים טובים ואפילו מצוינים שעושים עבודתם נאמנה שמגיעים ונותנים 110% מזמנם ומהידע הרב שצברו ומעבירים אותם לילדים.
דוד חדד | 04.11.14
59.
יש מאמנים טובים בעלי ידע מחנכים משכמם ומעלה !!!!!!
יש לא מעט מאמנים מוכשרים שהם גם מחנכים וגם מאמני כדורגל שיודעים מה צריך ללמד ילדים איך לאמן וכו" והם גם בני אדם שלא צועקים ולא מקללים . אך לצערי אגודות כדורגל מעדיפות להעסיק ילדים מאמנים מקורבים חלקם ללא תעודת מאמן ולשלם משכורות נמוכות מאוד שגם לא משולמות בזמן. בנוסף להתערב למאמן בהרכב מי ישחק ומתי ואם המאמן עומד על שלו בסוף העונה הוא מפוטר. לכן לצערי הרב החלטתי לעזוב את תחום האימון לעת עתה. למרות שאני מאוד אוהב לאמן ילדים!!!!!! אני מאמן מוסמך A ומאוד חבל לי !!!
ברוך ליבוביץ | 18.10.11
57.
ממליץ לך בחום ספר שנקרא "אימפריה"
איל בן ממליך לך לקרוא בחום את ספרה של שלומית גיא דוקטורנית שעשתה עבודה על האקדמיות באנגליה האקדמיות הן של ארסנל וצ'לסקי. היה אמור להיות גם ק.פ.ר אבל בוטל. שם לא צועקים על שחקנים רק מילות עידוד גם אם טעו. המגרשים מצויינים. ההורים לא מתערבים הורה שעושה בעיות הילד שלו יורחק מהקבוצה הילדים מגיעים כל יום לאימון ולא פעמיים בשובע בלבד. לא קורעים אותם בקושר כי זה לא בריא. מאמן אחד לא יספיק לעולם ציך מערך שלם של מאמנים תזונאים עוזרי מאמנים . עוזרים לתלמידים עם שיערי בית ובכלל. בארץ זה בושה וחרפה אקדמיות קוראים לזה. יש באנגליה ליגות בגילאים קטנם אבל התוצאות לא נרשמות בליגה. הם שמחקים באיזורים הניצחון לא הכי חשוב שהם בני 10 או 14. מה שחשוב שמכל מחזור שניים לפחות יגיעו לקבוצה הבוגרת או שמכרו כמה מהם רובם לא יגיע להרכב הראשון חלקם יגיעו לקבוצות אחרות בליגה העליונה חלקם לליגות משניות וחלקם אולי יפרשו מכדורגל בכלל. אבל ממדים אתם גם מקצוע למקרה שלא יצליחו בכדי שלא יזרקו לרחוב. זאת מקצוענות.
roee | 17.09.11
52.
הייתי במלון באילת בסמינר אימוני קארטה ואיתנו היו קבוצות נערים בכדורגל היינו בשוק.
נכנסנו לחדר האוכל בבוקר - -תלמידי הקארטה שהיו באותם גילאים של שחקני הכדורגל, נכנסו באופן חופשי אך מסודר ושקט ,מילאו צלחותיהם בכמות סבירה של אוכל ,ישבו לאכול בנחת ,הגיעו לאימונים בזמן .ישבו בלובי בשקט ,שמרו על הנקיון. לעומת זאת ,שחקני הכדורגל צעקו ,צרחו ,קפצו אחד על השני ,מילאו צלחותיהם 4 ו 5 פעמים כאילו מעולם לא אכלו .לכלכו סביבם,כל השיחות שלם היו בצעקות. אנחנו הבוגרים לא יכולנו להימנע מהשוואות.כאילו ישבו בחדר האוכל שני אוכלוסיות שונות לחלוטין. אגב ,מקבוצת הנוער של מועדון הקארטה שהשתתפה באליפות העולם לנוער ,זכו -בנות -מקום ראשון -מדליית זהב, שתי מדליות ארד ,מקום שלישי לנערים. וזה מתוך משלחת של 6 בני נוער -בהתחרות הבינאומית הראשונה בחייהם. אני מאד סקרן לגבי ההצלחות הבינלאומיות של אותן קבוצות נערים בכדורגל שראיתי באילת. סתם השערה-הן לא זכו בכלום - לא בארץ ולא בחו"ל. אגב ,בוגרי בית הספר הזה לקארטה -IFK - משרתים במיטב החילות בצה"ל ולומדים במיטב הפקולטות. מעניין למה? רמז - מאמן מעולה - משמעת עצמית - וערכים ערכים ערכים
me | 16.09.11
50.
ישנן אלטרנטיבות...
שלום לכולם,כפי שכבר נאמר פה יש לא מעט פרסות וחוסר מקצוענות בספורט בישראל וכראיה לכך אין שום הישג משמעותי.ישנם יחידי סגולה שמתעלים על עצמם ומביאים כבוד אך בפועל אין פה שום תרבות ספורטיבית.בארצות הברית מי שלומד במכללות /אוניברסיטאות צריך לעסוק בספורט וכך אפשר לגלות כישרונות בכל ענף ספורט החל באתלטיקה וכלה בכדורסל/כדורגל... אבל כמו כל דבר במדינה שלנו גם הספורט חולה,ואין באמת תוכנית על שמכוונת אגודות או מאמנים וכך כל אחד עושה ככל העולה על רוחו. מי שמחפש חוג ספורטיבי עם ערך מוסף לאחר הצהריים אני מזמין אותו להתחיל לעסוק בטיסנאות אומנם זה לא נשמע ספורט אבל תאמינו לי אני עושה את זה כבר 17 שנה וזה ספורט לכל דבר.הספורטאים הישראלים מובילים את התחום בעולם...כנסו ותחפשו את הפעילות הקרובה לביתכם www.aeroclub.org.il
אוהד | 16.09.11
48.
למה אתם נטפלים דווקא לכדורגל ?
בתור הורה לבן 10 שכבר הספיק לעבור בין מספר חוגי ספורט אני יכול בהחלט להזדהות עם הכתבה. רוב התגובות כאן מדברות על נושא הכדורגל, בשעה שהתופעות שתוארו בכתבה אופייניות להרבה חוגים (לאו דווקא חוגי ספורט), ולהרבה תחומי לימודים בישראל (לצעירים ולמבוגרים כאחד). ניתן לסכם את הגישה בעיקר במילים כמו ישראבלוף, חרטאבונה, וכדומה. כלומר, בבסיס הדברים ישנו רצון של היזם (ולא משנה התחום) לעשות כסף מהיר וקל בלי לתת תמורה ראויה. זה כולל מסעות שיווק אגרסיביים, הצגת מצגי שווא, מרצים/מורים/מדריכים מדרגה ז', ובסופו של דבר גם סירוב להחזיר כספים לאלה הפורשים באמצע. למרבה הצער, התיקון לחוק הגנת הצרכן המאפשר קבלת החזר כספי הינו פשוט ריק מתוכן בתחום של לימודים, חוגים, וקורסים. למעשה, ע"פ החוק החדש, ניתן לקבל החזר עד שבועיים *לפני* תחילת החוג/קורס. אלוהים יודע מה ההגיון בחקיקה הזו. זה בדיוק מה שמעודד את הכלומניקיות. ההורים ו/או התלמידים חתמו על הצ'קים והוראות הקבע - ובזה הם נלכדו ברשת. הדייג המוצלח לא חייב כמובן לספק דבר - הוא את הקופון שלו כבר עשה.
 | 16.09.11
47.
קוראים יקרים. אפילו אם לא הייתי קורא את הכתבה, ואני בכלל לא מכיר את הנושא....אבל, הייתי
מנחש את מה שכתוב. זה עיקרון בסיס בסקרים , אם אתה לוקח דוגמית מאוכלוסיה גדולה, והדוגמית "מספיק גדולה", הכלל ישקף את הדוגמית, והדוגמית תשקף את הכלל. במקרה דנאן, הכלל, כלומר עם ישראל הוא עם תחמן, לא אמין, שקרן ו"עובד על כולם" (כי הוא לא פרייר, זוכרים?) למה ציפיתם לכל הרוחות? זה אנחנו, והערסים שמנהלים את כל ה"פרוגרמות" האלה בוודאי מתפוצצים מצחוק על ההורים הטמבלים האלה שחושבים שילדיהם "מה זה מחוננים".
elis | 16.09.11
46.
פעמיים בשבוע זה מעט מדי אבל 3 אימוני כושר זה הרבה
תלך לברר בברצלונה כמה אימוני כושר ילדים בני 9 עוברים. אני מסכים שבתי הספר לכדורגל הם ביזיון, אבל זה משהו שידוע מראש. בזמנו כשהייתי ילד ובחרתי לשחק במועדון "כושל" יותר (בית"ר תל אביב ז"ל) ידעתי שאמנם לא מדובר ב"יוקרה" של מכבי, אבל בזמן שכולם בכיתה התאמנו בקושי פעמיים בשבוע אני התאמנתי 4 פעמים בצורה מקצועית למדי כולל משחקי ליגה. אי אפשר לקבל הכל, אם הילד שלך הוא לא ברמה איכותית מאד אז תתפשר ותרשום אותו לאגודות פחות טובות ותגיד תודה על זה שבהן יש אימוני כושר ומאמנים שמדרבנים ולא אנשים שנותנים כדור פעמיים בשבוע כדי שהילדים ישחקו.
רונן | 16.09.11
42.
והמצחיק הוא שבסוף הדרך הקבוצות דת דורשות דמי השבחה
מאמנים שכונה שאין להם שום ידע ויכולת להקנות לשחקנים צעירים כלים להתפתח להיות שחקנים מקצועניים,הנהלות ששואבות את הכסף של ההורים להתנהלות כלכלית ביזיונית בקבוצה הבוגרת ובקומבינות,ולבסוף גם דורשות דמי השבחה. ככה נראה הכדורגל שלנו לצערי,עד שלא תהיה תכנית ואנשי מקצוע פרופר ולא מקורבים שבשוק העבודה החופשי הם היו מובטלים כמעט כל ימי חייהם וכאן הם מלכי העולם... צריך להקשות על מסיימי קורס מאמנים ולהוציא אותם עם ידע נרחב יותר כדי שיגדלו דור חדש של שחקנים.
כחול דהוי | 16.09.11
41.
קומבינה = פרוטקציה=0
בכל מועדון בארץ לוקחים את הילדים הקטנים במטרה ללמד אותם כדורגל מעמידים מולם מאמנים שאין להם סבלנות וידע ללמד את גוזלי הכדורגל את יסודות המשחק וכשמגיעים לגיל שמתחילים להריץ אותם בליגה לילדים אז הפרוטקציה חוגגת וכשבגיל נערים נוער אמורים להיות מגוון רחב של שחקנים שמסומנים לעתיד להגיע לקבוצה הבוגרת מתגלה הבלוף שאולי שחקן ורבע שרד עשור שנים כדי ללבוש את מדי הקבוצה הבוגרת ופה נכנסים השחקנים הזרים שתופסים את מקום ילדנו במגרש ושמצפים מהנבחרת להגיע למטרות מסוימות אנו נחשלים שוב ושוב כי גם שחקנים ישראלים בחול לא ממש משחקים בקבוצותהם אז על איזה הצלחה מדברים
מסי הקטן | 16.09.11
40.
אבא של כדורגלן מבליגת העל
אני לא יודע על איזה מועדון מדובר, אבל אני כן יכול לדבר על המקרה של הבן שלי שהיום הוא שחקן בליגת העל, בני הצטרף לבית הספר של בית"ר ירושלים לפני יותר מעשור, והתייחסנו במשפחה לכל נושא הכדורגל כאל חוג לכל דבר. בהמשך ראה הצוות המקצועי של בית"ר את הפוטנציאל הטמון בבני והעלו אותו למה שנקרא קבוצת ליגה, שם הוא קיבל הרבה יותר משני אימונים וצמח להיות כדורגלן שממש לפני שנה חתם על הסכם בקבוצת הבוגרים של המועדון. ברצוני לציין שאת צעדיו הראשונים ליוו אנשי מקצוע מהשורה הראשונה כגון: חנן אזולאי, ניסים בכר, סרגיי טרטיאק ועוד. קיבלתי תמורה הולמת לכספי!!! ואף יותר! אני חושב שבראש ובראשונה הבעיה של הכדורגל הישראלי הוא ההורים שחושבים שהילדים שלהם יגאלו אותם מכל הבעיות הכלכליות ולכן דוחפים ומתערבים לילדים ולמאמנים בתחומים שבוא נודה - הם יותר טובים מההורים. לסיכום, אני באמת לא יודע מה קורה במקומות אחרים אבל במקרה שלי קיבלתי תמורה לכל שקל ששילמתי להם. אגב, בני הצעיר היה בחוג טניס שעלה הרבה יותר! ולא רק זאת, את הביגוד והציודים הינו צריכים לרכוש בעלויות לא לא מבוטלות בכלל...
אבא | 16.09.11
33.
הכתבה בעצמה שכונה - גיבוב של משפטים סתמיים שלא בונה שום תזה
אני מתפלא עליכם - דוגמא אחת - בלי שום הוכחות - לא מעידה על שום דבר וכלום. אולי הוא צודק ואולי לא. אולי הוא מתוסכל כי הבן שלו לא הצליח ואולי לא -אתם לא רציניים אם אתם בונים תיאוריה שלמה על ניסיון של מישהו שאפילו לא מתבטא בבהירות. הכי קל לזרוק כותרת כדי להכניס קוראים לקרוא את הכתבה אבל אחרי שקוראים ורואים את הרמה הנמוכה של הכתבה הכתם נשאר על מערכת כלכליסט. זה מונע ממני לקרוא בעתיד את מה שנכתב. כתבה פופוליסטית שכל אחד יסכים ויתרום למדורה המתהווה בלי שום מחשבה. ברור שהמוני הורים יתנפלו ויגידו שככה זה בכל מקום אבל תפקידו של אתר אחראי להביא הרבה יותר עובדות והרבה יותר מסקנות. חבל.
בני | 16.09.11
32.
דוגמא מארה"ב - אפשר גם אחרת
הבעיה היא ששום דבר לא עושים ברצינות עד הסוף אבל חושבים שאנו הטובים ביותר. אתן דוגמא מארה"ב, מדינה שלא נחשבת מעצמת כדורגל כמו מדינות אירופה. אין ספק שכדורגל הוא לא הספורט המוביל כאן אך יחד עם זאת, יש פעילות ענפה בגיל הילדים. ישנן ליגות ברמות שונות כך שבמידה וילד ברמה מסוימת ישחק מול ילדים ברמתו ואם יתקדם יש קבוצות וליגות טובות יותר. מערכת שלמה להוציא את המצוינים. ישנם גופים מסחריים כדוגמא בלינק המצורף שמאפשרים "אקדמיה" ועידוד כשרונות מעבר לקבוצות. הכל בסופו של יום זה בלי חלטורות…טיילו באתר ותראו את ההבדל…(לי אין כל קשר לאתר הזה, אני רק אבא מרוצה משירותיהם) http://www.yscsports.com/website/the-ysc-experience/facilities.aspx
דני | 16.09.11
31.
ארץ הקומבינות
קומבינות זה השם השני של ישראל, זה מתחיל ונגמר שם. הורים והמועדונים כל אחד תורם במידה רבה שנראה כמו שכונה. אני נמצא כבר יותר מ10 שנים במגרשים עם שני הבנים ששיחקו בלא מעט מועדונים במרכז. לגבי המאמנים, מאמנים בגילאים האלה הם הרבה יותר ממאמנים, הם גם מחנכים ומגלי כשרונות. במקום שהמועדונים ישקיעו במאמנים ויביאו את המנוסים מביניהם, מביאים ילדים שסיימו ביה"ס למאמנים 3 חודשים ומתחילים לאמן. מצד שני המשכורות הם בושה, כך שהמאמן צריך לעבוד בעוד עבודה בדרך כלל, ומגיע לאימון כהשלמת הכנסה. תראו באנגליה או בשאר המועדונים באירופה, מאמן הוא לחיים, זה בד"כ הדבר היחיד שהוא עושה והמועדונים משקיעים לא מעט במיקצוענות וברמה של המאמנים כדי לקצור את הפירות מאוחר יותר. לגבי המועדונים בארץהם מחפשים כשרונות בולטים במיוחד ועם יש הורים "מקורבים" אז גם הפחות מוכשרים מצליחים להיכנס לסגל. ישנם הרבה סוגים של ילדים, הרבה מי הכשרונות לא מתגלים בהתחלה אלה בהמשך הדרך עם השקעה והכוונה תמידית מצד הגופים המקצועים, כך עם ישנם ילדים בישנים/הורים לא מעורבים/מאמנים לא מקצועים/מועדון לא מתעניין אנחנו יכולים לאבד לא מעט כשרונות שיכלו לצמוח בארץ.
מרק | 16.09.11
22.
ספורט זה דבר יקר
מה שעצוב בכל הסיפור, שלצערי ילד אולי יהיה שחקן רק אם יש למשפחתו כסף ואם באמת הוא יגדל באחת האגודות הגדולות. רוב שחקני ליגת העל (אם לא כולם) לא הגיעו מהפרובינציה. אני בטוח שיש הרבה ילדים מוכשרים שאפשר ל"מצוא" אותם בשכונות, אגב במדינות גדולות כמו ברזיל וארגנטינה וגם באפריקה הרבה שחקנים הגיעו משכונות כאלו, אבל לילד שאין למשפחתו את המשאבים לא תהיה לו ההזדמנות להצליח- לא רק בכדורגל. המדינה, העיריות והמועצות המקומיות צריכות לסבסד את עלות הספורט. לא ייתכן, שילד צריך לממן את החזקת המתקן: תאורה, מים, כיסוח וכד'. השחקנים שיצאו לחו"ל, לפי דעתי, יצאו לחו"ל כי יש להם סוכן טוב ולא בגלל שהם כל כך טובים ועובדה שרוב הישראלים בחו"ל אינם משחקים הרבה. בקשר למאמנים, אני מסכים שהרמה נמוכה, הרבה בגלל שזו עבודה שנייה או שלישית על מנת להשלים הכנסה. אם יתנו למאמן לעסוק רק באימון, מבחינה כלכלית, המצב ישתפר, אני לא בטוח שבמדינה שלנו זה הדבר הכי חשוב.
רוני | 16.09.11
20.
איזה תגובות ?!
קודם אם המאמן מקבל כסף בשביל לאמן (לא משנה כמה) הוא צריך לתת את הכי טוב שיש בשביל הילדים מה החרטה הזאת שהוא לא מקבל מספיק אז הוא נותן 6 במקום 10 תארו לכם שכל עובד יעבוד רק לפי מה שישלמו לו וזה לא הרבה לפי דעתו מה יקרה אף אחד לא יעבוד. בקיצור זאת לא הסיבה לרמה הנמוכה של המאמנים הכסף אלק המאמנים גרועים מלכתחילה . מסקנה : כדורגל רק בטלביזיה ורק מחו"ל לא אוהד של אף אחד
עפר | 16.09.11
19.
למה כדורגל?
המטרה שלנו בתור הורים לחשוף את הילדים לכל סוגי הספורט ולגרום להם לקום מהמחשב/טלויזיה, ןאם אפשר שיפתחו יכולות אתלטיות זה נכס להמשך החיים. אני מחפש גם ענפי ספורטי עם ערך מוסף, למשל התעמלות קרקע, שחייה, ניווט, אתלטיקה קלה, ג'ודו וכיו"ב. לגבי כדורגל, אני לא רואה כ"כ ערך מוסף, בעיקר שאין דגש על בניית כושר, קואורדינציה, גמישות - לשחק כדורגל בשכונה כ"א יכול. אגב הכושר של הכדורגלנים לקוי וגם ככה הליגה הלאומית נראית כמו שכונה. אז למה מלכתחילה להוציא כסף על בית ספר לכדורגל ללא תשתית מאמנים?
פיני רוה | 16.09.11
17.
ואתה עוד עדין...
האמת קשה יותר. המטרה המרכזית של אותם "בתי ספר" לכדורגל היא להעשיר את קופת המועדון במזומנים. שום דבר נוסף, לא מסי פוטנציאלי ולא בטיח. כסף היום ,ואחר כך נראה. הילד שלי עבר חוויה כזו לפני כמה שנם ורק מפני הבושה לקבוצה בה העביר או בזבז את זמנו,אני לא מרחיב.
יוסי מזרחי | 16.09.11
16.
לא רציני!
אתם רוצים לבקר או לסקר את רמת כדורגל הילדים והנערים בארץ, זה ראוי ולגיטימי מאוד! אבל דוגמאות כידוע זו לא הוכחה לשום דבר, אולי רק רמז, אולי! שבו, תעשו מחקר, תראו מי הנפשות הפועלות, מה ההתנהלות לאורך זמן ותביאו כתבה שמסקרת איך מגדלים שחקני כדורגל בישראל, ואיך יוצאים לנו שחקנים כמו גולסה, ורד, דור מיכה, אלמוג כהן, שכטר וכו' ולמה גדל פה בלם סביר רק פעם ב-5 שנים.
אביעד | 16.09.11
14.
אין שום תחליף בספורט לחשיבה לטווח ארוך ולטיפוח סבלני מגיל מאוד צעיר
יש גם בתי"ס מצוינים לכדורגל. מעטים מאוד. מאוד. ב"ליגה" חושבים על העונה הבאה ולא יותר רחוק מזה. "המאמן" חושב על ההצלחה שלו. על ההעסקה שלו. החוזה. עם השקעה ומחשבה ארוכת טווח יהיה פה כדורגל טוב מאוד. יש כאן המון ילדים מוכשרים שאוהבים את המשחק. אבל אין כמעט מאמנים, יש מעטים, שרואים לעתיד. מבחינת הקבוצות בתיה"ס הם מקור הכנסה יותר מאשר המקום שבו אתה מגבש את האישיות את ההתנהגות ואת האופי שלך כספורטאי.
איתן | 16.09.11
13.
מה אתם משתוממים
יש מתאם מלא בין רמת החינוך לרמת הכדורגל. מחפשים השגים כאן ועכשיו וזונחים את כל הבסיס החשוב, אנשים לא מבינים שבלי ערכים משמעת ותרבות כלום לא יכול להתפתח. בגלל זה אנחנו בתת רמה בספורט וגם בהשגים בחינוך בהשוואה לעולם כמובן. כי פה בארץ המצב מעולה אחוזי הזכאות לבגרות רק עולים כל שנה (המבחנים יותר קלים) ורמת הספורט יורדת מלבד הספורט האינדיבידואלי (יחידני - למקרה שבן עשרה קורא בעצם אין סיכוי הם לא קוראים) צריך להתחיל בחינוך של המאמנים שמהווים דוגמא לילדים ואחרכך להתחיל ביסודות אבל לעומק לא לחפף כמו שאנחנו רגילים , תחרותיות אחרי כמה שנים. אבל לא בישראל כאן הכל "פה ועכשיו" ואז מגיעים לאיפה שאנחנו "פעם ושם". ולגבי המחירים והתשלומים זה כדי לממן שחקנים מחו"ל שגדלו כמו שצריך.
אבי מחנך ומאמן | 16.09.11
11.
צודק
אני משחק בקבוצה ואני בן 15 ומה שראיתי שרשמתה כל כך נכון שאתה לא מבין היה לי מאמן שנה שעברה שהיה המאמן הכי טוב שיש השקיע בנו נתן לנו תמיכה ועכשיו החליפו לנו מאמן והוא לא מדבר הרבה הוא שותק רוב הזמן וזה מעצבן אז השחקנים היותר טובים שלנו צועקים ותומכים במקומו! זאת פשוט בושה לכדורגל וזה ההבדל בינינו לאירופה!
חן | 16.09.11
8.
לפני חודשיים סיימתי קורס מדריכים בוינגייט.
לא אפרט במה בדיוק אבל לא כדורגל. בכל אופן, יצא לי לראות את אוכלוסיית "המדריכים" העתידיים של הכדורגל ואפילו הספקנו לשבת ביחד בכמה שיעורים. במילה אחת - ביזיון. אני חלילה לא עושה הכללה, אבל האווירה השכונתית שתיארת בהחלט מזכירה את אותם חברה שבטח כבר סיימו את הקורס והם "מדריכים". - שוב לא כולם. (אבל בהחלט הרוב)
מדריך | 16.09.11
6.
מה לעשות שבישראל הכדורגל לא פופולרי
אני בטוח שבמלטה בפינלנד או בלטביה לא מתעסקים יותר מדיי איך הכדורגל הגרוע שלהם נראה כי זה מה שיש והם מודעים לעצמם. גם אצלנו רוב האנשים הנורמלים יודעים שבישראל אין עניין בכדורגל ולכן הענף לא מתקדם . חבל רק שהתקשורת מחפשת בכח מה לא בסדר כאילו שאנחנו חייבים בכח להצליח בכדורגל אחרת לא יהיה פה תרבות של ספורט. יש פה הרבה דברים טובים בענפי הספורט השונים למרות שהתקשורת מתעלמת מהם מקנאה כי אין אצלנו תקשורת ספורט אלא תקשורת כדורגל שכואב לה שהכדורגל הנחות לא מצליח וושאר ענפי הספורט כן מצליחים לכן היא מנסה לעוות את המציאות בכך שהיא מקדישה את רוב הכותרות לכדורגל למרות ש99% מהכותרות סביב הכדורגל הישראלי זה רק רכילות ,ופלילים ופרסום שלילי שזה לא ספורט.
חובב ספורט | 16.09.11
5.
ועם משהוא חושב שהכדורסל שונה ...
בדיוק אותו דבר בכדורסל. רק ששם משלמים בערך 3600 ש"ח ופה קייטנה ופה "מחנה אימונים" וכ"ו ומגיעים ל 5000 ש"ח לפחות. עבור אותה חובבנות, מדריכי כדורסל ולא מאמני כדורסל . רב המאמנים חלטוריסטים לאחר יום העבודה האמיתי שלהם. רמה מקצועית בושה. אצל חלק סיגנון הדיבור וההתנהלות מתחת לכל רמה. ואל כל הביזיון מנצח בגאווה איגוד הכדורסל הכושל.
אב | 16.09.11
4.
לא הכל נכון
בגדול הכתבה נכונה, רמת המאמנים והפיקוח עליהם שואפת לאפס. אבל, אפשר גם אחרת , תשלם יותר למאמנים ותביא את הטובים ביותר, תביא מנהל שיתוגמל כראוי והוא יבצע את עבודתו נאמנה. בתור מחלקת נוער רצינית ומשקיעה תן להם מתקן ואמצעי אימון ותראה איך הכל משתנה מקצה לקצה. בפועל, הצדק עם הכותב, רוב הקבוצות מעוניינות בכסף של ההורים בכדי לשלם מינימום למאמנים והתוצאה ........רואים בסוף .......40 שנה ללא מונדיאל
רועי | 16.09.11
1.
אסביר לך למה...
אימנתי כמעט 10 שנים כדורסל ונתקלתי ביותר הורים שרצו שהבן שלהם יהיה קובי ברייאנט (ולא פחות גרוע היו בטוחים שהוא באמת כזה) מאשר הורים שראו בספורט כלי חינוכי, בעל משמעות ערכית. ההורים רוצים ניצחונות, לוחצים על הילדים שלהם ולא פחות על המאמן. אין זמן ליסודות - רוצים ניצחונות עכשיו!!! ועוד נקודה. אתה יודע כמה מרוויח מאמן? תברר... השכר מבייש את המקצוע. ואז אתה מקבל מאמן שצועק "אתה רץ כמו סבתא זקנה". גוארידיאולה? הצחקת אותי...
איתן | 16.09.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת