אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

טיוטה ראשונה: 5 פרויקטים לשנה החדשה

23 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

22.
חחחחח אין על ישראלים
מכל הכתבה התמקדו רק באוכל חחח עצמאות-על האש פסח- על האש - חופש הגדול -על האש סוכות-על האש שבועות(זה מינהג חדש)-על האש רוב המסעדות בארץ -על האש לג בעומר-על האש אם מנהיג כלשהו עושה טעות-על האש אם אין מה לאכול- אז על האש נוסעים לכינרת -על האש פארק טוב?-פארק שנוח ואפשרי לעשות בו על האש הולכים לים-רוצים לעשות על האש על האש-על האש
 | 20.09.11
16.
למעט 6 (צדיק בסדום) כל המגיבים התמקדו בנושא האוכל!
אין פסול באוכל, אבל אני מבין שתרבות (אמנות, אופנה, קולנוע ואדריכלות) לא מדברים אל לבם של המגיבים עד עתה. אבל לא רק הם אשמים. מכל המתוכנן ל 2012, בחרתם עוד מסעדה? גם חיים שוב ושוב מעייף....אבל בסה"כ יופי של כתבה!!!! וכעת שציינתי זאת, בכל בית עיראקי שמכבד את עצמו, הגישו/מגישים אורז לבן עם אפונה ברוטב עגבניות; ואם לא אפונה אז במיה או שעועית ירוקה וחוזר חלילה..עד שיוצא מכל החורים; לפחות כך הרגשתי בצעירותי...לאחר שראיתי מה מגישים אצל חברי האשכנזים לכיתה. היום אני מאוד שמח לאכול במיה ברוטב עגבניות (השתכללנו ועברנו לבישול עם בשר כבש ושמן זית) ואפונה צהובה במיוחד. בסופו של יום, אין כמו האוכל "הפשוט" של אימא.
נורא | 20.09.11
5.
למה השפים הכי גדולים פותחים דווקא מסעדות המבורגרים פשוטות?
בוקששתר פתח את בלאק. לחיים כהן יש את דיקסי. עושה רושם שהמסעדות האלה לא משמשות במה ליצירתיות ואיכות אלא במה ליצירת כסף...וחבל שאותם השפים לא משלבים בין השניים. נקווה ש "יפו תל אביב" תהיה באמת משהו יותר ביתי רגוע נעים טעים, לא המבורגרים.
גילבוע | 20.09.11
4.
חיים כהן אף פעם לא בא בגישת גורמה-על
חיים כהן לא היה שורד בתור סמל במטבח הישראלי, אם היה טבח גומרה מתחתחן. גם אייל שני (אם כבר..) שהיה פעם סמל מוכר ויפה והרס את עצמו עם שטויות והבלים כמו מאסטר שף ויצר תדמית של טמבל, הוא גם לא שף גורמה אחרי הכל. הם שניהם באים בגישה אישית, מבשלים אוכל שהם מאמינים שכולם יאהבו, בלי קשר למחיר. אז בסדר, חיים עממי ונתן למסעדה שם עממי. חסרות מסעדות גורמה בארץ?
דימה | 20.09.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת