אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

בלעדי ל"כלכליסט": מכון התקנים יקבע מהו לחם קל

18 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

2.
בכל מקרה מדובר בגימיק שיווקי!!
מי שאוכל לחם קל, לא מסתפק בפרוסה אחת או שתיים, כי הלחם לא משביע. אבל הוא (זכר/נקבה) עושה זאת, כי הוא חושב שמספר הקלוריות נמוך בלאו הכי, אז מה הנזק? בדיוק כמו אלו האוכלים 5 פריכיות אורז דלות קלוריות, אבל מכסים אותן בשכבה עבה של גבינה עתירת שומן. עדיף לאכול פרוסה אחת העשויה מלחם שיפון או לחם שחור רוסי, על פני כל הלחמים הקלים. ואפשר גם לאפות בבית ללא לישה וללא שמרים, או מקסימום 1/4 כפית. זה קל להכנה וטעים.
אחיזת עיניים | 02.11.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת