15. די להתבכיין על מה שלא צריך... למתלוננים על הסיגר/כנפיים- אחרי שיספרו לכם כמה עולה השכירות, המשכורות לעשרות המלצרים והטבחים, הכלים, החשמל, השיווק והפרסום, רו"ח, ביטוח, המיסים לעירייה וכמובן המפיות (: אולי תבינו למה עולה לנו כל כך הרבה לאכול במסעדות... לפחות מדובר במסעדת שף ולא בחצי ליטר איטריות עלובות מוקפצות ב 53 ש"ח כמו אלה שקיבלתי אתמול ב TA מזוזוברה- זו כבר חוצפה... (אגב, אין על ג'ירף!) צברה | 25.12.11 (ל"ת)
9. מה עם פירה תפוחי אדמה בטעם 'מחמאה' בקימל בגלבוע? במנה של 129 ש"ח? מסעדת גורמה (לכאורה) שמתייחסת לסועדים הקבועים שלה כאל כבשים לקבב, לא ראוי שיבקרו בה. | 13.11.11 (ל"ת)
7. אם לא תטעמו איך תדעו?! מי שלא טעם את הסיגרים מרוקאיים ממולאים בחלקי פנים של עגל חלב לא יכול להבין למה הם כל כך, אבל כל כך שוות את הכסף! זה לא הסיגרים של החתונות.... שווה 54 ש"ח | 13.11.11 (ל"ת)
6. 50 גרם איטריות בגירף ב-50? תכינו לבד! חבל על הכסף. 22 כנפים ב-80? קילו בסופר עולה 9 שקלים!!! איציק | 13.11.11 (ל"ת)
4. 4 סיגרים 54 ש"ח, שוד לאור יום!!! ממש גנבים!!! במחיר כזה אתם מכינים למשפחה שלמה... דנה | 13.11.11 (ל"ת)
2. 4 סיגרים ב54 ש"ח... נפלתם על הראש! פראיירים שיסכימו לשלם על זה לא מתים, הם רק מתחלפים הילדון | 13.11.11 (ל"ת)
1. כבד אווז זו זוועה שלא ברא השטן וחבל שאנשים הם יצורים כל כך אטומים. וכן, אני יודע שאני טרחן ונודניק, אבל עדיף להיות טרחן ונודניק מאשר אטום הרץ | 13.11.11 (ל"ת)
10 המנות הנצחיות
15 תגובות לכתיבת תגובה