4. מתי תביאו לנו מסעדה כשרה? אני רק מזכיר שלפי הלמ"ס האנשים שאוכלים כשר מהווים מיעוט של רק 70% לכן אולי כדאי להתחיל לסקר אותם. קוראי העיתון לא רק גרים בצפון תל אביב והרצליה פיתוח... קובי | 15.11.11 (ל"ת)
3. אישית, חושבני שראוי שמנת הפסטה תתומחר כמו השייטל. הפסטה לא יקרה ו 4-5 שרימפ קריסטל עולים כ 15-20 שקל גם אם תקנו את הגדולים. כעת הוסיפו למחיר את ההכנה וההגשה. שייטל עולה כ80 שקל לקילו לצרכן ופחות למסעדה, והרי לא מגישים לכם קילו שלם. סתם שתתדעו | 14.11.11 (ל"ת)
2. אוכל לא ממריא פעמיים אכלתי שם ופעמיים התאכזבתי. המחירים בשמיים והאוכל בינוני. אין מה להשוות למשל לדלאל שהיתה אחת הארוחות הטובות שאכלתי לאחרונה גם אורחים ששלחתי לשם לא התלהבו. ניר | 14.11.11 (ל"ת)
1. חוויה רעה מרפאל פעמיים אכלנו ברפאל ...... ופעמיים שילשלנו אחרי הארוחה ..... יכול להיות צירוף מקרים .... לא נראה לנו... מה גם שאתה מתקשר למסעדה ומתלונן והיחס אליך כאילו אתה מנסה ל"דפוק" את המסעדה או "לקבל" כל מיני מתנות או צופרים... אז זהו שלא..... אנחנו לא נחזור לאכול שם יותר..... מאכזב מאוד.... שגיא | 14.11.11 (ל"ת)
הפסקה לעסקית: קלאסיקה מודרנית
4 תגובות לכתיבת תגובה