אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

האיש שחושב עשר שנים קדימה: כך מתכננת אינטל את העתיד שלה

16 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

13.
קראו מה אני צופה בעתיד !!! לגבי גוגל, לגבי האנושות
אני צופה שבעתיד גוגל תפתח רשת הלוגרמית שתחבר את כל האתרים ותתמיר אותם אוטומטית למידע הלוגרמי. כל מי שיש לו אתר עם תוכן, ודאטא בייס, יוכל להציג את המידע בצורה הלוגרמית אוטומטית דרך מנוע חיפוש חדש גוגל הלוגרמי, שנית אני צופה שהמאגר הביומטרי יחבר את כל תביעות האצבעות של האנשים, כל הקווים על האצבעות יתחברו בסופו של דבר לקוד אנושי. כמו חלקים של פאזל שמשלימים תמונה גדולה שלישית, אני צופה שהמדע הלא מודע יתגלה. יהיו כלי מדידה אנרגטיים, נוכל למדוד, תחושות, נוכל למדוד רגשות ונוכל למדוד מחשבות. EINAT ZOLLER שוויץ.
עינת | 19.11.11
12.
מחשב עם שליטה על מזג האויר יש?
הנושא הכי דחוף דווקא לא מוזכר - מתי תהיה למחשבים יכולת שליטה על מזג האויר?זה דורש תחנת מעקב על צילינדר באויר וגם קשר למנועי חימום וקירור,מדחסים ומכשירי שליטה על לחץ האויר.אם נעשה זאת כתרגיל למומחי מחשבים,אולי נשיג את מניעת הטייפונים והשטפונות בכוכב ארץ יותר מהר מהפיזיקאים והכימאים,שמזמן היו צריכים לעשות זאת, אבל הירח ומארס יותר מעניינים אותם מכוכב ארץ,והנשים הרועדות מקור בו בחורף...
אנה | 16.11.11
10.
דיבר הרבה ולא אמר דבר
הרבה דיבורים ושום תחזית אמיתית. מה בדבר תקשורת אופטית בתוך המחשב, בתוך הצ'יפ? על הכרטיס? מדברים על זה 10 שנים ועדיין לא נכנס כיאות. מה לגבי התקשרות דיבורית פשוטה עם המחשב (input ו- output) - זה העתיד של ה- I/O למחשב מכל סוג. בקיצור אינטל לא רוצה להגיד דבר אמיתי על העתיד.
חנן | 16.11.11
9.
אינטל אבודה והם יודעים את זה, לחברה יש אופק חיים של 10-15 שנים.
אח"כ הם יתקלו בפעם הראשונה בקיר המיזעור שאותו לא יוכלו לעבור כי אי אפשר לייצר טרנסיסטור מכמה אטומים. לקיר הזה תהיה השפעה כלכלית גלובלית קשה למי שלא מבין. האנשים האלו לא יצילו אותה למרות שנעים להם ולהנהלה של החברה לחשוב ככה. שייהנו, יש עוד קצת זמן.
טרמפיסט בגלקסיה | 16.11.11
8.
אירוני שהוא לא יודע לענות על איך תבוא לידי ביטוי חוויית השימוש במוצרים שלהם
אינטל חייבת להפנים בצורה רצינית שלא משנה כמה הטכנולוגיה שלהם תהיה מתקדמת ומהפכנית זה לא יגיד כלום למשתמשי הקצה אם הם לא ידעו איך לתפעל את הטכנולוגיה "המהפכנית" הזו, בשביל שמשתמשים יאמצו ויסתגלו לטכנולוגיות שלהם... הם צריכים לקחת דוגמא מאפל ואפילו מגוגל בכל הנוגע לממשקי המשתמש הידידותיים, לחשוב קצת מחוץ לקופסא ולדעת לנתח את הצרכים של המשתמשים ולייעד את הטכנולוגיות האלו להם, לא להתמקד רק בליצור טכנולוגיות חדשות ומהפכניות מבלי שיהיה מי שיצרוך אותם. חוץ מזה שהם צריכים בעקבות כל זה להתעמק בהנדסת אנוש, בתחומי חויית המשתמש (UX) וכמובן באנשי מקצוע צעירים, יצירתיים וכאלה שעם האצבע על דופק הטכנולוגיה... אולי זה יגרום לתחום הזה סוף סוף לצמוח בארץ ולהחשב לאחד מגורמי ההצלחה העיקריים בכל הנוגע להצלחת מוצרי טכנולוגיה העתידיים שמעבר לחומרה ההצלחה שלהם טמונה בתפעול התוכנה ששולטת בהן. בעולם כבר הפנימו בעקבות ההצלחה של אפל שזה תחום שאסור לזלזל בו, הגיע הזמן שגם באינטל ובארץ יפנימו זאת... בכל מקרה בהצלחה לאינטל, אני מאמין בהם.
TechGuy | 16.11.11
6.
הוא לא מספיק ברור בדבריו וזה בלשון המעטה...לדוגמא:
" אנחנו חווים הצפת מידע", מסביר ג'ונסון. "מה יקרה בעולם של חיבור קבוע ומהיר לרשת, של יותר מידע ממה שנוכל לקרוא אי פעם, של כוח חישוב בלי מגבלה? איך בכלל חושבים על דבר כזה, שמידע הופך למשהו חי? הרי בסופו של דבר, אנחנו יוצרים את כל המידע הזה והוא נועד לשרת אותנו ולשפר את חיינו"." משפט לא ברור בעליל... 1. "מה יקרה בעולם של חיבור קבוע ומהיר לרשת, של יותר מידע ממה שנוכל לקרוא אי פעם" - מה שיקרה זה שאנחנו נהיה מחוברים מכל מקום ונהיה מוצפים בכמויות מידע עוד יותר אדירות מהיום. השאלה הנשאלת היא: כיצד נתמודד ונדע להפיק את המירב מכמות המידע העצומה הזו? 2. האמרה "כוח חישוב בלי מגבלה" נוגדת את חוקי הפיזיקה למיטב ידיעתי. אין ספק שכוח החישוב רק ילך ויגדל עם השנים (חוק מור...). מה הבעייתיות פה בדיוק? אנחנו רק צריכים להשכיל בלנצל את היתרונות של כוח עיבוד טוב יותר... 3. "מידע הופך לדבר חי" - מישהו הבין כאן למה הוא התכוון במשפט הזה...מידע לא יהפוך להיות חי, אולי הוא ניסה להגיד שהחשיפה לכמויות מידע אדירות בעתיד תשפיע על חיינו עוד יותר...
ד | 16.11.11
4.
רוצה נושא מר עתידן, תייצרו טכנולוגיות מתוחכמות ופשוטת שגם מבוגרים יוכלו לתפעל
לדוגמא: כמהנדס שמפעיל מחשבים ומכונות מאד מתקדמות, אני לא מצליח לתפעל את השלט של הטלויזיה וכל פעם שהטלויזיה והממיר יוצאים מאיפוס. בבושת פנים אני פונה לילדים שיוציאו אותי מהצרה. אה כן, תתרכזו בטלויזיה שתרוץ על המחשב ולא מחשב ואינטרנט על הטלויזיה. מי שרואה טלויזיה לא רוצה לגלוש בה גם. .
מהנדס | 16.11.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת