אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

קריאה טרומית: האם נמצאה השיטה להוזלת מחירי הדיור

14 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

11.
הפתרון הוא תמ"א 38 בכל הארץ ע"י הממשלה - המימון ממכירת הדירות
הדבר יביא להוספת מאגר דירות עצום, יחזק נגד רעידות אדמה ויוסיף הגנה נגד טילים איראניים ע"י הוספת ממדי"ם, יוסיף עבודה וייגרום להשקעה בתשתיות, כבישים, רכבות, תחבורה ציבורית, חשמל, ביוב, ומקומות תעסוקה, ישדרג בתי שיכונים שיחודשו, יוסיף מעליות ויועיל לזקנים, ניתן יהיה להציע דירות רבות לזוגות צעירים ומיעוטי יכולת, יעשיר בארנונה עיריות חשלשות וגם אחרות והכל ללא עלויות לדיירים ולממשלה. המכירה תתבצע באמצעות עידר ועמיגור ו/או חברה ממשלתית שתוקם לצורך כך. אפשר לרתום קבלנים רציניים עם מכרזים מהירים תוך חוזים נוקשים לגבי מועדים (קנס/בונוס על סיום מוקדם או איחור). זה יכול וצריך להיות פרוייקט לאומי כמו מוביל המים כאשר גם אם העולם ייכנס למיתון, תנופת הבניה ותוצאותיה תבדל אותנו מנזקי המיתון ובד בבד תגן עלינו מנזקי מלחמה אפשרית. הלוואי ומישהו בממשלה יתעורר וירים את הכפפה. אני לא מחפש קרדיט אלא פתרון לכולנו. לדעתי יישאר עודף שניתן להפנותו למלחמה בעוני, עידוד הקמת מפעלים והצלת קיימים.
דן | 25.12.11
10.
אני בעד בתנאי שיהיה להם מפקח צמוד שיבטיח את עבודה ובטיחות במצויינות
אני בניו יורק עוסק בתחום הבנייה כאן בניו יורק יש לך את הבילדינג דיבפרטמט יושב לך על הווריד ובוחן אותך , על כל טעות אתה משלם קנס עצבני , אז כאן לא בונים בזלזול . ממליץ לישראל מאד על הבנייה הזו בתנאי שיהיה פיקוח מלא ביותר וקנסות גדולים למי שיבנה בזלזול ובחיסכון על חשבון הלקוח .
ניר  | 24.12.11
9.
כל בניין רב קומות היום נבנה עם קירות מוכנים , לא??!
אז מה הבעיה להמשיך בזה? צריכים רק לשים לב לבקרת איכות של המפעם, שהמוצר יהיה מאושר ע"פ כל התקנים ויהיה באיכות גבוהה וזהו. מי בונה היום בניינים רבי קומות עם בלוקים? עם בלוקים בונים רק בתים פרטיים ובניינים נמוכים של 3 קומות
יאללה לעבודה ! | 23.12.11
8.
עקב האכילס של השיטה
כאשר נופלים על המפעל הרבה פרוייקטים במקביל , מתחילים "להרים " שולחנות ולשלוף את הקירות טרם זמנם. לאחר הרכבת הקירות בבניין יש "לטפל" בקירות , ניקיון , החלפת אריחים שבורים , איטום תפרים , וכו, וכו, מנהל הפרויקט אשר הוא יותר כלכלן מאשר מהנדס בניין מחפש את הזול ביותר . ולכן המוצר שמתקבל בסיום הוא ברמה ירודה! וזה כולל את כל הפרוייקט , לאו דווקא את המעטפת החיצונית.
קנטונה | 23.12.11
3.
גדלתי בדירה שהיתה כנראה פיילוט של השיטה הטרומית...
את רמת אביב גימל התחילו לבנות בבנייה טרומית ב 1980. כל הדירה בה גדלתי היתה בטון מזויין יצוק, אי אפשר לדפוק מסמר בקיר, צריך פטישון ודיבל כל פעם (לנו היתה מקדחה רגילה... מסכן אבא). בידוד מלא מרעש, רטיבות וטמפרטורות. לשכנים התפוצץ צינור מעלינו ואצלינו כלום. בשנות התשעים הרחיבו והתווסף חדר בבנייה רגילה, וקראנו לו "החדר הקר". מי שרוצה יכול לסייר ולהתרשם מהבתים בתחילת רחוב אחימאיר ולראות אותם 30 שנה אחרי, חוץ מצנרת אין שום בעיות (גם את החשמל עשו כמו שצריך). מי שבונה בחומרים נחותים יכול לקרוא לזה טרומי או פל-קל או מה שבא לו, זה לא השיטה אשמה זה הקמצנות של הקבלן.
אמיר ארד | 22.12.11
2.
בניה טרומית
שיטות בניה טרומית מבטון (לא בניה קלה) הובאו לארץ במחצית שנות הששים. הוקמו מספר מפעלים שבחלק מהם איכות המוצר לא היתה בין המשופרות ובדירות סבלו בעיקר מחדירת רטיבות בחורף ומוסר בידוד תרמי. החל משנות השמונים, איכות התכנון, הייצור וההרכבה של הבניה הטרומית השתפרה מאוד והיא עולה היום על איכותה של הבניה הקונבנציונלית. רוברטו בק - מהנדס בנין
רוברטו בק | 22.12.11
1.
השיטה עובדת בכל העולם,, הטכנולוגיה ,והרמה של המוצרים ,והבטיחות גדלו,, וזה בטוח עדיף
לדעתי הבניה הטרומית עדיפה, והיא נמצאת כמעט בכל מדינה ,כך גם בונים בנינים במהירות, בארה"ב בונים בנים רבי קומות בשנתיים ,בשיטה כזו, אם יקימו עוד מפעל כזה בצפון יהיה ממש טוב, הבניה תהיה מהירה , וגם אבטלה מופחתת, בעיקר בפריפריה, וכמובן הרבה פחות עובדים זרים,, אם השיטה תהיה טובה מכל הכיוונים ,גם האזרחים, חוסר הדיור וכמובן המחיר, כמובן רק לאחר בדיקה מקיפה,כמו בארה"ב.
שימי | 22.12.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת