23. היה לי הזכות והעונג לעבוד במסעדה זו מסעדה מהאגדות אני זוכר שהגעתי לנומה היא היתה מדורגת במקום השלישי וימים ספורים לפני שעזבתי היא הפכה למסעדה מס 1 בעולם ובצדק!!!! רנה תודה על הכל בקרוב ביקור נוסף!!!!! שף שחר דבח | 27.12.11 (ל"ת)
22. אבל איפה הבקר במנה ?! כצרפתי (גם) שאוהב לאכול, חובב בישול ואפיה, לא הייתי רוצה מנה כזו ! תרגיל ויצירת אומנות יפים, טעימים ומרתקים אולי אך לא בצלחת שלי ! האיש בטח אומן לא קטן, כל הכבוד לו, מאחל לא הצלחה רבה ! elie | 27.12.11 (ל"ת)
19. ל6 התוהה הבשר זה הנקודות שמרוחות בצד שמאל למעלה. המנה מוגשת עם שטר מגולגל של 100$ החדשנות במיטבה! ירון | 27.12.11 (ל"ת)
16. אחרי מעקב..נראה לי עליתי על משהו ככל שתעשה את המנות קטנות צלחות בינוניותת ואת המחיר גדול אתה נחשב יותר. סטארט-אפ | 27.12.11 (ל"ת)
15. החירניק מתגובה 2 הרגת אותי מצחוק ול 6 זו לא תמונה של צלחת . זה הציור השבועי לילד : והפעם , משפחה יצאה לטייל בשבת בבוקר בחיק הטבע. שעת ארוחת הצהרים הגיעה והמשפחה נכנסה למסעדה והזמינה אוכל. מי יכול לעזור לבני המשפחה למצוא את הבשר שהזמינה? שרה | 27.12.11 (ל"ת)
14. טוב, לא הייתי מסתמך על הדירוג של טריפאדוויזר בכל הנוגע למסעדות לראייה המסעדה שבמקום הראשון בת"א... תום | 27.12.11 (ל"ת)
12. חח סוף סוף ראיתי אותו שמעתי על המסעדה הזאת מבחור שבדי שיש לו חווה קטנה של ברווזים והוא מוכר את הברווזים שלו לנומה. אגב, במחיר מגוחך. כזה שבכלל לא מאפשר לו לחיות מהחווה שלו וגם כזה שהיה עדיף שהיה משאיר את הברווז בחיים.. שירה | 27.12.11 (ל"ת)
10. מענה ל 6 ... הבשר מתחת לעלים תביט בתמונה ותוכל לראות שהבשר מתחבא מתחת לעלי החומעה ... נראה כמו לאחר חיתוך פרוסות דקיקית של בשר שעליו שמו עלעלים יהודה | 27.12.11 (ל"ת)
9. מסעדות "דת" לחובבי אייפון ומשועממים נורדיים, חבל שלא כתבו עם איזה יינות פלצניים מלווים את הארוחה בארץ אפילו את זה אין | 27.12.11 (ל"ת)
8. די מהטרוף הזה כולללללה אוכל ואפרופו בקר אני לא רואה שום בשר על הצלחת ומה זה לעזאזל המריחה הירוקה - לשלשת יונים? חארטה דה לה בלוף | 27.12.11 (ל"ת)
7. Noma is good but overated As a Dane from København I have eaten in Noma a couple of times unfortunately the dining experience is no way near where it should be for all the awards and praise it had received. Noma is innovative and in that sense I agree that it should be commended however it is not the number 1 restaurant in the world by any means. Reservation time for those who are looking to book a table is between 4-7 months in advance depends on group size and cost is around 1200 Danish Kroner excluding wine and drinks. Rasmus Pedersen | 27.12.11 (ל"ת)
6. תהייה... בתמונה הראשונה בכתבה מצוינת המנה כ "בקר נא עם עלי חומעה", אם מישהו מעוניין לעזור לי לאתר את הבקר בתמונה, אשמח. השף הלבוש למחצה | 27.12.11 (ל"ת)
3. פרט חסר בכתבה כל הכבוד לשף הצעיר אך יש לציין שמסעדת אל בולי של השף אדריה נסגרה וחדלה לתקיים לפני כשנה. במקומה אדריה מתכנן לפתוח מרכז לימוד, פיתוח ומחקר. כך שללא קשר למסעדה של השף הצעיר....כל מסעדה היא טובה יותר ממסעדה שכבר לא קיימת. אוהבת אוכל | 27.12.11 (ל"ת)
1. כול הכבוד כול הכבוד לרנה , עבודה קשה ורגליים באדמה - כול מילה נוספת מיותרת ! עדין לא אכלתי בנומה אבל ביום מהימים אני חייב להגיע לשם (לאחר הזמנת מקום כחצי שנה מראש) Jonas Jensen | 27.12.11 (ל"ת)
"אנחנו רק רוצים להמשיך ולשפר"
25 תגובות לכתיבת תגובה