1. למה לא קובעים תעריפים לפי שימוש בתעשיה? עד כמה שאני מבין, אין צורך במי שתיה להפקת קיטור לתעשיית פוספטים, מספיק להשתמש במים מושבים. תעשיית המזון והמשקאות לאומת זאת (למעט מים מינרליים) זקוקה למי שתייה כחומר גלם, כמו חלק מהמגזר החקלאי (לגידול תבלינים או ירקות). סייגתי את יצרני מים מינרליים, בגלל שיצרנים אלה למעשה שואבים את המים של הציבור ומוכרים אותם במחיר מופקע. בתעשיות בהן ניתן להשתמש במים מושבים, יש לקבוע תאריף ביתי למי שתיה ומחיר של מים מושבים כמו לחקלאות. למים שמשמשים כחומר גלם ולתהליכים המחייבים שמירה על בריאות הצרכנים - יש להשאיר את התעריפים הנוכחיים. אחד העם | 06.02.12 (ל"ת)
שיאני צריכת המים בתעשייה
1 תגובות לכתיבת תגובה