אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

בלעדי ל"כלכליסט": חברת תנורי הפלא של שלמה בן־חיים מגייסת 20 מיליון דולר

16 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

10.
ל-3...המהנדס
קראת את הכתבה בכלל? היתרון הוא בזמן (חימום בעשירית הזמן) וכן בישול. תכניס ביצה למיקרוגל, תקבל ביצה מוכנה אחרי דקה? או ביצה מפוצצת? תכניס שיפוד בשר, תקבל בשר מוכן או בשר נא חם עם שיפוד חרוך? תכניס בצק, תקבל לחם או בצק מומס/שרוף? איך בדיוק התיאור בכתבה לא הסביר לך מה היתרונות? השתמשת פעם במיקרוגל???
 | 06.02.12
7.
בדקו אם זה לא מוביל לבעיות בריאותיות או שהם רצים בלי חשבון עד שיעצרו אותם !!
זה נשמע לי מהיר מדיי הבישול ואפייה (למרות שזה מתאים לי ) לכן ביחד עם פיתוח יכולות מיקוד האנרגיה צריכים בו זמנית להעביר את זה למעבדה רפואית שתבדוק האם אין מצב בו המהירות יוצרת בעיות כלשהן ברקמות העוף שיכולות להשפיע לרעה על האוכלים...ולא לחכות עד שהמוצר יהיה מוכן כי אז הם שוב "יופתעו" מהתוצאות של משרד הבריאות האמריקני/אירופי שאמור לאשר דבר כזה ועלול לפסול אותו !!
נשמע טוב אבל חבל | 06.02.12
3.
תנורי פלא?
הבה נעשה סדר בדברים. בישול במיקרוגל קיים מזה זמן רב. תדר המהוד (מאגנטרון) 2.4GHz ~ שהנו תדר רזוננס של מימן. עדיין לא ברור מה יתרון של תנור שכזה בשוק הקונסיומר ברמת עלות תועלת. מה שנעשה בחברה הוא נסיון לאפטימיזציה של הבישול ע"י מדידת מקדמי ההחזרה והשדה הא"מ בתא. כך מושג ניצול יעיל יותר של האנרגיה. שלמה בן חיים הנו מיזמי ביוסנס. אבל הפטנטים הנם של פיזיקאים להם היכולת המערכתית לפתור בעיות ולפתח מערכות שכאלו אבל לכל דבר צריך חלום. אחיו עמית בן חיים עו"ד גם כן ממקימי ביוסנס. ביוסנס נרכשה ע"י ג'והנסון אנד ג'והנסון.
מהנדס | 06.02.12
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת