אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

בלעדי ל"כלכליסט": סוף עידן ה"מה תשתו?"

60 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

48.
חשבתם פעם מה אתם שותים כ"מים מינרלים"?
1. כל מים שאינם מזוקקים הם מים מינרלים. 2. מים מינרלים = מי באר / מעיין שבוקבקו ועמדו סגורים בבקבוק, בתנאים שאתם לא שולטים בהם. בשמש, בחום / בקור, וכד'. 3. מה קורה לאותם מים בתנאים האלה? מה קורה לחיידקים במים כשהם סגורים בבקבוק? 4. מה קורה לבקבוק בתנאים האלה? כמה מהבקבוק "מצטרף" למים אותם אתם שותים? 5. אתם שותים מים עומדים....
שותה הרבה מים | 08.02.12
45.
שיווק בשיטות תוקפניות של חברת שטראוס
קברניטי השיווק של חברת שטראוס פונים לכיוונים בלתי ראויים כדי להסיר מדרכם מתחרים. מן הראוי להחרים מסעדה שתכנע לתכתיב שפל מסוג זה. ולחברת שטראוס כדאי ללמוד מהפגנות המחאה החברתית ולהמנע מהתערבות כוחנית בזכות האדם לבחור משקה לפי העדפותיו והשקפותיו !
מיכה | 08.02.12
42.
מי ברז איכותיים כבר מוגשים למעלה משנתיים במסעדות המובילות בישראל
המסעדות המובילות בישראל כבר מגישות מים איכותים של חברת מיבריאה.גם שטראוס מוזמנת להשתמש בטכנולוגית מיבריאה כדי להגיע לאיכות מים ברמה הגבוהה ביותר כדי שגם לקוחות המסעדות אליהם פונה שטראוס יהנו ממהלך מבורך זה
meybriah | 08.02.12
37.
השאלה הבאמת חשובה: האם מכשיר המים של שטראוס מיועד לסנן כזאת כמות של מים?
הרי החלפת הפילטר לאחר חצי שנה נדרשת לפי הנחה של שימוש סביר בבית פרטי, שימוש שהוא נמוך בהרבה מהנדרש מהפילטר במסעדה. אי עמידה בהחלפת הפילטרים בזמן תגרום לאיכות מי שתיה ירודים (או לפחות זה מה ששטראוס מספרים ללקוחות הבייתיים)
אחד | 08.02.12
36.
לפי התחקירים האחרונים התברואה במסעדות לא בדיוק דוגמא ומופת
מגישים אוכל שהוחזר וכו'(למי שראה את התחקיר) גם את המים יגישו בקנקן שרק השלימו את המים החסרים, לא ישטפו אותו בין שימוש לשימוש, לא יבדקו אם מישהו שתה ישירות מהקנקן או ירק לתוכו. (במסעדה שמשרתת סוגים שונים של אנשים צריך לנקות את הכלים כדי שלא יעברו החיידקים בין אנשים ולהניח שיש אנשים עם קוד התנהגות שלא תמיד מקפיד על כללים בסיסיים של היגיינה) מה עם הזהירות מסם אונס ודומיו שהדרך הטובה ביותר להימנע ממקרה כזה היא לשתות רק מבקבוק סגור? למה אני צריך לראות פרסומת במקום שגם כך גובה מחירים מופקעים? גם היום צריכים להגיש קנקן מים בחינם ולא במקום בקבוק מים. מי שרוצה לקנות מים במחיר מופקע בגלל סיבותיו, זכותו. עוד רעיון של הטייקונים לשלוט בנו. מחר גם יציעו להם מזגן עם פרסומת וגם על האוויר הם ישלטו.
בעז | 08.02.12
35.
תמי 4 - יש סיבה ללחץ
לא רק בגלל התחרות. כשיתברר ללקוחות הקיימים והפוטנציאליים שהפילטר מכיל סיליפוס שלא מוציא את האבנית אלא ממיס אותה ושהחשיפה הקצרה מדי לאולטרא סגול לא מספיקה להרוג את הבקטריות במים הם יבינו שבמקום תמי 4 ודומיו והשירות היקר הם יכולים לקנות מקסימום פילטר מצ'וקמק בקו הראשי שיעשה כמעט את אותה עבודה. חוץ מזה שהמים בברז טובים לשתיה.
ריכרד שטראוס | 08.02.12
31.
טוב מאוד, גם ככה מי הברז זהים למים המינרליים ואין שום סיבה לשלם עליהם כסף
אבל עדיין לדעתי צריך להשאיר את האופציה למים מינרליים למי שמספיק טיפש (או עשיר) כדי לשלם על מים ונורא רוצה. לזה שכתב שהמים יבואו על חשבון משקאות קלים זה קישקוש אחד גדול, גם היום אתה יכול לקבל קנקן מים ללא תשלום ואני לא רואה שזה מונע ממישהו להזמין קולה או בירה. בדיוק כמו שאנשים קונים קולה הביתה למרות שיש להם מים חופשי ובחינם כך הם ימשיכו להזמין קולה גם במסעדה
איש | 08.02.12
30.
למה לשתות מים מינראלים מבקבוק פלסטיק
שמזהם את הסביבה. אין בבקבוק פלסטיק שום ערכים תזונתיים מיוחדים שמופרשים למיםת נהפוכו. זה שחברות יצרני מים מינראלים הצליחו למתג את עצמם ולהשפיע על כמה אנשים ממש לא אינטיליגנטים עם תביעת פחמן בילתי נסבלת ומיותרת זה עוול שצריך להיות מתוקן בחוק.
למושיקו מחיפה | 08.02.12
27.
אפשר גם אחרת - כפי שהוכיחו מסעדות שף יוקרתיות בקליפורניה!
אם הייתה לבעלי המסעדות אחריות סביבתית, הם היו מתקינים מסננים ומגישים ללקוחות מי ברז קרים. החתימה הסביבתית אינה מסתכמת בפסולת בקבוקי הפלסטיק. היא כוללת את הנזקים הנגרמים משינוע הבקבוקים מהיצרן למסעדות. הווה אומר, זיהום סביבתי כתוצאה משרפת דלק.
הפתרון הנכון | 08.02.12
12.
אנחנו נשלם...
א. את הוצאות הפרסום הלקוח משלם בסוף. במסעדות האורחים יקבלו חינם מים והמסעדה תקבל כסף משטראוס. ומי ישלם את זה ? עופרה שטיראוס? ממש לא הלקוחות שלי תמי4 ב. שימו לב כמה מרויחה מסעדה על בקבוק מים 600% זה אומר פי 6 ממה שהיא קנתה את הבקבוק כואב הלב, ממש מחיר הפסד
israel | 08.02.12
6.
לא שאני חסיד של שטראוס, אבל זה צעד מבורך לאחכות הסביבה !
נניח לרגע את העיניין הכספי(שישיית מיים מנרלים עולה כמו 2 קוב מים מהברז!), מישהו פעם חשב על הנזק הסביבתי שבקבוקי הפלסטיק גורמים? ומה עם העובדה שמאגרי המים הם משאב לאומי והחברות האורזות לנו את המים, מוכרות לנו משהו שבעצם שייך לנו... תחשבו על זה !
צ'ומפי | 08.02.12
4.
אין לי שום בעיה עם זה!
כל עוד זה לא עולה לי כסף - סחתיין. היה לנו בבית בר מים מינרליים 8 שנים - זה אחלה וזה נוח, אבל זה הוצאה של 150~ ש"ח בחודש. שמתי פילטר על השיבר הראשי, עלה לי 600 ש"ח ולזה מוסיפים 100 ש"ח כל שנה (!) - המילוי. יש לנו אחלה מי ברז בארץ ואין שום סיבה למה לא לשתות אותם. רוצים ערך מוסף? המים המינרליים שמיוצרים בארץ - של מי הם? של מי המעיינות? שלנו - הציבור! חברות המים המינרליים "קיבלו" מעיינות מהמדינה ובמקום שלנו, הציבור, יהיה איפה לשכשך בקיץ, הן לקחו את כל המים לעצמן ואנחנו עוד צריכים לשלם להן "על הזכות" לשתות את המים שלנו! שיטת השקשוקה - מים מינרליים.
שולץ | 08.02.12
1.
המסעדה יורה לעצמה ברגל - לקוחות לא יזמינו גם שתייה קלה (קולה..) כי עכשיו המים הרגילים ראויים לשתיה
התפיסה הזאת של מים צלולים/מסוננים רק מול מים מינרלים היא שגויה מיסודה. לקוח שנמנע מהזמן כוס מים רגילים, בעיקר עקב טעם לא טוב או חשש מאיכות ירודה, מזמין בעיקר שתיה קלה ולא בעיקר מים מינרליים. שגיאה של שטראוס ושגיאה חמורה אף יותר של המסעדה. המים של שטראוס יצרו קניבליזציה של המשקאות הקלים.
שגיא | 08.02.12
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת