אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

גוגל רוצה להרחיב את המטה: יכלול "מרכז חוויה" ומעבדות סודיות

11 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

9.
הסבר לשיממון
אכן כוח המיחשוב עלה פלאים, אבל מה אנחנו עושים איתו? משחקים angry birds ומייצרים אלגוריתמים מטורפים להימורים בבורסה. אני מחפש את ה- MRI הבא, את תורת היחסות הבאה, את שיטת ההנעה אל הכוכבים. דברים של המד"ב אגב, ממחקר החלל התפתחו המון טכנולוגיות שכולנו משתמשים בהם יום יום
אחד שמגיב היטב | 13.02.12
8.
לגוגל יש בעיה רצינית
בניגוד למיקרוסופט, אפל וכ"ו יש להם כרגע רק שפן אחד מוצלח בכובע, כלומר רק מנוע החיפוש שלהם באמת מכניס להם מזומנים. הם ניסו ומנסים כל מיני דברים אבל או שזה לא הולך, או שזה הולך אבל לא ממש רווחי (כמו ג'ימייל). ביום שבו מאיזו שהיא סיבה מנוע החיפוש שלהם יכשל אז הם יהיו חייבים לסגור את הבאסטה, לכן הם כל הזמן מנסים להמציא דברים ולהתרחב לתחומים אחרים תוך שהם מנצלים את מדפסת המזומנים האדירה שלהם (מנוע החיפוש).
איש עקרונות | 13.02.12
7.
שממון?
המחשב שהטיס את אפולו 11 היה עם הכוח חישוב של פנטיום 386 והיה בגודל של בית. להגיד שהיום יש שיממון עם כל הטכנולוגיה המדהימה וההתקדמות בכל תחום היא להיות ממש נוסטלגי על גבול העיוור. לא,פעם לא היה יותר טוב, כן היום יש הרבה יותר מוכשרים. והסיבה שנאס"א לא שולחת אנשים לירח היא כי זה עלה מאות מליארדים, שלאמריקאים אין אותם עכשיו, וההישגים שזה הביא מתבטלים לעומת העלות.
רועי | 13.02.12
5.
ל3 - כיוון שעולם המקצועיות הפך לנחלת הכלל
1. בנאסא עדיין עובדים המוכשרים ביותר 2. הדברים שגוגל/פייסוק/מיקרוסופט/אפל עושים, יש להם scalability בקנה מידה הרבה יותר משמעותי וגדול משל נאסא. הדברים שגוגל מטמיעה באינטרנט, יש להם השפעה כלל עולמית הרבה יותר גדולה משל נאסא, מערכת ההפעלה של מיקרוסופט קובעת איך נראת סביבת העבודה של רוב המשרדים בעולם, אפל שינתה את הדרך בה אנו מתייחסים למכשיר התקשורת הכי פופולרי בעולם אשר כבר אי אפשר בלעדיו, ופייסובוק יצרה עולם וירטואלי חברתי חדש עם השלכות מרחיקות לכת ובסקאלה שמעולם לא היו, וכן, ידוע כי אין עוד אתר באינטרנט בו אנשים שוהים ומשקיעים זמן כה רב. בכל מקרה, ההשפעה של כל אחת מאלו שציינת - היא אדירה.
סטודנט | 13.02.12
4.
שיממון למי?
@אחד שמגיב היטב: פעם המוכשרים פיתחו מכשירים רק עבור ממשלות וגופים ענקיים - והאזרחים רק צפו בחלומות שמוכרים להם בטלוויזיה. היום לכל אחד יש את קידמת הטכנלוגיה בבית או בכיס. אם תבדוק טוב בסרטים של המאה שעברה תגלה שהרבה ממה שיש היום לכולם ומובן מאליו היה אז מדע בדיוני. המרוץ לחלל הוא דוגמה לעלות/תועלת נמוכים אם משווים את התועלת במאות ואלפי ההמצאות הזמינות לכל אחד כיום.
המהנדס | 13.02.12
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת