5. ה-ע-ם ד-ו-ר-ש צ-ד-ק ח-ב-ר-ת-י אבל לכולם יש כסף למעדניות, גורמה ומלונות בוטיק. מדינה מטומטמת. רון | 28.02.12 (ל"ת)
3. סחתיין באמת שכדאי לשים לב לאנשים האלה. פעם בכמה שנים הם מביאים לתל אביב משהו חדש שלא היה פה קודם. מצד אחד זהו הימור עיסקי ענק מצד שני הצמאון לצאת מהבאנליות כנראה הוא סוד ההצלחה של ההימור הנל. אבל מעל לכל, הבטחון העצמי, הדיוק, תחושת השליחות והמקצועיות של החברה האלה מעוררת לא פחות מקנאה. אוכל טרי ושירות מצויין. מומלץ ! דובי קאבי | 27.02.12 (ל"ת)
1. חיייב לאכול שם בהקדם האפשרי אני לא יכול להרשות לעצמי להשתרך מאחור בשרשרת המעודכנים של תל אביב. תן לי איזה דג מלוח על הפלנצ'ה עם שרימפס וקלאמרי שוחים ברוטב צדפות ונגיעות של ביסק סרטנים כחולים, תן לי!!!!! גאד דמן איט. גיא | 27.02.12 (ל"ת)
מעל המעדנייה
5 תגובות לכתיבת תגובה