אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

"אנשים לא רגילים לשלם על שירותים, אבל כן על שירות"

73 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

70.
פראייר מי שמשלם
גם במרכז אמריקה!!!!!! גובים כסף בתחנות אוטובוס על כניסה לשירותים ולאן הלכנו במקום???? למקדונלדס ושם היה תור כי לשם כולם באו...אז עזבו אתכם שטויות...אם אני אראה מקדונלדס ממול, אני אלך לשם בלי לחשוב פעמיים...למה סתם לזרוק כסף? אפילו אם זה "רק" 3 ש"ח ...כסף לא גודל על העצים!!!!!!!! פראיירים רק מתחלפים..
ענבר | 29.04.12
69.
אחלה רעיון!
שאתה מטייל בכל עיר בעולם תמיד יש מחסור בשירותים. למה לא לשלם שלושה שקלים עבור שירותים נקיים? שאפשר גם לעשות צרכים גדולים? אשתי מתאפקת שעות כי נגעלת משירותים ציבוריים למיניהם. עכשיו יש פתרון! מי שלא רוצה שיתאפק. לדעתי זה אחלה שירות ואשמח לשלם עבורו
איתי | 29.04.12
66.
אני רוצה לראות
זה יהיה נורא מעניין לראות את האמיץ שיבקש ממני לשלם לו שלושה שקלים על שימוש בשירותים.אני אביא את כל החברים האורחים פורחים שלי ואנחנו פשוט נפשוט את המכנסיים ונשתין עליו,ואז נראה אותו מבקש שוב פעם שלושה שקלים ממישהוא אי פעם,אגב,למען הגילוי הנאות,מישהוא כבר ניסה לבקש ממני שקל בשביל השירותים אבל הוא התקפל בשלב של האיום ופתיחת הרוכסן ללא צורך בשאר האורך פורחים.
ארחי פרחי | 29.04.12
63.
אחחחח ישראלי, אחד היצורים ההזויים בעולם - מוציא 100ש"ח ביום על שכירות,
50ש"ח ביום על אוכל, 40ש"ח ביום על דלק, 30ש"ח ביום עמלות על ניהול הפנסיה... אבל 3ש"ח על שימוש בשירותים שמישהו היה צריך לקנות ולהרכיב ולשלם על השטח שלהם ארנונה ושכירות ועובדי נקיון? חס וחלילה! זה עושק וגניבה! השירותים הללו היו צריכים להופיע שם מעצמם ולנקות את עצמם, ושאף אחד לא יעיז להגיד לישראלי שזה עולה כסף ושאם הוא לא היה משלם את זה במקום הוא היה משלם את זה במיסי העיריה ושאז הוא היה מסבסד את התיירים וההומלסים בדרך ובפועל משלם 20ש"ח ליום. הישראלי מוציא כסף בכמויות, הוא פשוט לא רוצה להרגיש כשהוא עושה את זה...
הייטקיסט | 29.04.12
62.
העסק נועד לכישלון - על "הוראות למתקני תברואה" שמעתם?
לא יכניסו את העסק הזה לשום בניין ציבורי (קניון, תחנות רכבת, בנייני משרדים, מסעדות, תחנות דלק וכו') ולו בגלל הסיבה הפשוטה שבמקומות אלה ישנן קבועות תברואה (מספר אסלות, משתנות, כיורים וכו'), הנאכפות ע"י משרד הבריאות. אם יירצו להוסיף על קבועות אלה שירותים נוספים בתשלום, הרי שאף אחד לא ילך לשם. אם נתקלתם במקום שאינו עומד בדרישות הל"ת נא לפנות בהקדם לבעל העסק, ובהמשך למשרד הבריאות. במקרה הצורך, כמה תביעות של עמותות ציבוריות יבהירו לבעלי העסקים והציבור שבשביל פיפי לא צריך לשלם במדינת היהודים. כמו כן, מבחינת תשתית בקניונים ובניינים קיימים, כמעט לא ניתן להוסיף אסלות בשטחי המסחר והחנויות, מכיוון שאין שם ניקוזים מתאימים.
מהנדס אינסטלציה | 29.04.12
61.
כעת שכנעתם אותי שעדיף להשאר בבית להכנס לשרותים כשמתחשק
ולא לשלם גם עבור הזכות להתפנות. יש גבול לסחיטת הכסף שלי. אם אצא לקניות זה יהיה לסיבוב קצר. גם ככה אין ספסלים אלא רק בבתי האוכל שם. ואם הגעתי שבעה? כשאין לי מקום לנוח מעט ובחינם אני חותכת הביתה והפסדתם עוד כמה מכירות. ועל שירותים לא אשלם. היו שלום תהנו עם הפראיירים שכן ישלמו.
תוהה | 29.04.12
60.
ההולנדים קמצנים ברמות על, פאילו על אוכל (המאכל הלאומי צי'פס עם מיונז). ביקרתי בהולנד
הלואי שמי שמנסה להכניס את השטות הזו לארץ תעוף מפה ומהר, ושתפשוט את הרגל והיד בדרך. יש דברים שלא צריך לחקות. רעיון אוילי. בארץ שלנו דבר שכזה פשוט יעודד כל ארחי פרחי להשתין על הגדר מחוץ לקניון, או פשוט באמצע הקניון... גם ככה העם שלנו זה לא הדבר הכי נקי בעולם. בהולנד, גם במקדונלד משלמים על "פיפי".... נו באמת, לאן הגענו, כל דבר אדיוטי שעובד בחו,ל צריך להביא לכאן?
3 פעמים: פעם ראשונה, פעם אחרונה | 29.04.12
58.
עוד לא הגענו לרמת נקיון כמו בחו"ל
ישנם שרותים שבהם אנחנו נדרשים לשלם 2 ש"ח ואנחנו נכנסים לתא מסריח מלוכלך וללא נייר .רצפה שלא ניתן לעמוד עליה בקיצור בארץ צריך ללמד את עובדי הנקיון איך לנקות כי זה דבר שלוקה בחסר ברחוב בשעת מצוקה כאשר קשה למצוא שירותים הרעיון טוב ואם באמת המקום אסטתי אז לא נורא להפרד מ-3 ש"ח .בקניונים ישנם שירותים שאינם גובים דמי שימוש. ואם מישהו מוכן לשלם אפשר לאפשר לו שימוש בשרותי החברה החדשה בקיצור שתהיה אטרנטיבה אנחנו בארץ טרם הגענו לרמת נקיון כמו בחו"ל כי פה בארץ חמדת אבות הכל חפיף והכל מגיע לנו........
רובינה | 29.04.12
53.
המחיר של תחזוקת השירותים מגולם במחיר שאנחנו משלמים בקניות בקניון
שלא יעבדו על אף אחד. המחירים בקניון גבוהים יותר מהמחירים ברחוב בדיוק מהסיבות האלה : שכירות, ביטחון , ניקיון , חניון וגם שירותים. וזאת גם הסיבה שהשירותים בקניון בדרך כלל נקיים: כבר שילמנו על הניקיון שלהם.
י | 29.04.12
52.
לכל אלה שנגד אני מבקש לחשוף אתכם לאוכלוסייה שאתם לא מכירים וחייה ביניכם
כל חול מחלות המעיים הכרוניות. ובעיקר שתוקפות ילדים מחייבים לצערי את החולה לבקר בשירותים מעל 10 פעמים ביום. ולפעמים ללא התראה או אפשרות להתאפק. תשאלו כל חול של קרוהן או קולטיס והוא יענה לכם ש" כשצריכים ללכת , הולכים" ולא משנה איך נראים השירותים. מה שמוביל אותנו להיות במקומות שלא ראויים לאנשים בעולם המערבי. לכן, אופציה כזו של שירותים זמינים ונקיים בקניון תמורת תשלום סמלי היא לא פחות מבשור שתשנה את אפשרויות הבילוי שלנו. ואולי אפילו ביום מן הימים היוזמה תתפתח לא נצטרך להתגנב לשירותים במסעדה , לדעת בעל פה איםה יש תחנות דלק או ללכת קבוע עם בגדים להחלפה בתיק , כן גם לסרט או בילוי בקניון.
חולה קרוהן | 29.04.12
46.
ל-42: למה החלטת 500 איש ליום?
יש קניונים שנכנסים אליהם 20-30 אלף איש ביום! בדיוק מה שאת שומעת (טוב, קוראת...). אם רבע מהם ייכנסו לשירותים (ומן הסתם יותר) זה כבר לפחות פי עשרה מההערכה שלך. ואני סומכת על החברה הזו שתדע להיכנס בדיוק לקניונים האלה. מעבר לזה, השירותים של טו-דה-לו הם חלק ממערך שיווקי שלם - הם ממוקמים בתוך חנות, שמוכרת פריטים ממותגים, ושם נמצא כנראה כסף הגדול.
 | 29.04.12
45.
על איזה שירותים מסריחים אתם מדברים?
בכל קניון שאני הייתי בו היו שירותים ברמה סבירה + תפסיקו להתבכין ותפסיקו לרצות לזרוק את הכסף שלכם על כל שטות "שירותים נקיים" עלק. בגלל חשיבה אידיוטית כמו שלכם יוקר המחיה בארץ נראה כמו שהוא נראה כי אנשים רואים שאפשר לדרוס אותנו! וד''א באירופה לוקחים 20 סנט על כל השתנה וכן זה אחד הדברים המעצבנים במדינות המערביות .
טלי | 29.04.12
41.
כל הכבוד על הביצוע
השירותים בארץ הם מתחת לכל ביקורת ואני מוכן לשלם עבור הנקיון כמה שידרשו. התנאי הוא שזה יהיה בכמה מקומות שהייתי באירופה שם נכנס/ת איש שירות אחרי כל משתמש ומנקה! אין מצב שאתה תופס שם תא מלוכלך ובלי נייר. עבור זה גם 10 שקלים לא יהיה לי יותר מידי. וכל הצעקנים והמתנגדים כאן הם כנראה אלו שמלכלכים הכי הרבה ונוח להם עם מה שיש. בארץ לא אוהבים לשלם עבור שירות טוב ולכן הכל כל כך למטה מבינוני. קמצנים.
אבי | 29.04.12
33.
בעוד כמה שנים, שנתרגל ששירותים זה בתשלום בכל מקום, הרמה תתחיל לרדת.
אם נתחיל לשלם לשירותים, בקניונים יעדיפו להפסיק להשקיע בניקיון התאים החינמיים וה"לא ריווחיים", עד שלא תהיה לכולם ברירה אלא להשתמש באלה שבתשלום. בסופו של דבר, לא יישארו תאים חינמיים. ואז בתאים שבתשלום יחפשו איך להתייעל ולהעלות את הרווחיות, וגם שם הרמה תתחיל לרדת.
א | 29.04.12
31.
רוצאים שאנחנו ניהי הומלסים אבל גם אז יקחו לנו מס על מקום שאנחנו יושנים מס על רווח נדבה
א מס על הומלסיות עמלת חרטה ברטה אפשר לקחת גם כסף על זה שאתה פראיר וגם לקחת תשלום על אויר ו גם... על זה שאתה בן אדם וצריך לקחת גם כסף על זה שמישהוא צריך להציאו עמלות מיסים ואיך להוציא כסף מי אנשים
לא מבין | 29.04.12
30.
עכשיו הקניונים יתחרו בשירותים ברחוב ויעלו סטנדרטים, ולעומת זאת אם בקניון תשתלט
חברה פרטית עם הזמן האיכות תרד ואנחנו נמשיך לשלם על שירותים שעד עכשיו קבלנו בחינם כדי שנגיע, ושוב אני חוזר, אם לא תכנס חברה פרטית לקניונים הקניונים בעצמם יעשו מקצה שיפורים בכדי שנהנה להסתובב בקניון, משירותיו ושנמשיך להגיע.
יואב | 29.04.12
29.
דיר בלאק אם יתחילו לגבות בקניונים
כרגע יש שירותים חינם בקניונים ואסור להרוס משהו טוב. במרבית הקניונים רמת הניקיון בשירותים בסדר גמור. עוד לא ראיתי קניון עם שירותים במצב רע מספיק כדי להצדיק שירות כזה. אוי ואבוי לנו אם החברה הזאת תתחיל להשתלט לנו על הקניונים ולנסות לסחוט עוד קצת כסף מהאזרח הקטן. אני יהיה הראשון להחרים. לעומת זאת, במקומות שאין בהם כרגע שירותים ברמה ובזמינות מספקת, אני כולי בעד.
טל | 29.04.12
25.
אם בקניות השרותים והחניה לא חינם (לפחות למספר שעות) - אני לא נכנס לשם
המטרה של הקניות היא שאנשים יבואו לבזבז כסף, ובתמורה הם צריכים לדאוג לכמה שירותים בסיסיים - חניה, ניקיון, דרגנועים, מיזוג ושרותים. אם אלה לא חינם, מה הלאה ? יתחילו לקחת כסף על כל דקה שאני נמצא בקניות ? להוסיף שרותים בתשלום במקום שבו אין שרותים - יוזמה טובה להפוך שרות חינם קיים לשרות בתשלום - פגיעה בלקוחות
רומן | 29.04.12
24.
לכל המתלוננים: אתם תשלמו ותמשיכו להתלונן, כי מי שמבלה בקניון הוא בד"כ פראייר בהגדרה
כמו שנכתב בכתבה: בקניון כולם רוצים להרוויח מלבד הקהל שבא להוציא כסף. זו ההגדרה של קניון. השם שלו בא מהמילה "קניה". מי שמבקר בקניון בא לשם כי הוא לא רוצה לקרוא ספרים, לשמוע מוסיקה, ללכת ברגל, להרכיב פאזל עם הילדים,......... הוא רוצה להסתובב בחלל סגור, לשמוע פרסומות אגרסביות במערכת כריזה נון-סטופ, להשתזף ממנורות ניאון והכי חשוב: ל-ב-ז-ב-ז כסף. לקנות מוצרים שהוא לא צריך ושגם אם היה צריך עולים פחות במקום אחר. לשלם 17 ש"ח על אייסקפה ועוד לחשוב שהוא חסכן שלא קנה ארוחה ב 44.95 ש"ח. כי בשביל זה הוא עבד כמו חמור, וזו ההנאה שלו. על סוכריה לילד משלמים בקניון 5 ש"ח במקום 1 ש"ח - אז נראה לכם שאנשים יתקמצנו על 3 ש"ח לשירותים ?
גיל ג | 29.04.12
19.
לא מבינה מה כולם מקטרים
צריך לשלם למי שמנקה את השירותים ? צריך. קניון זה עניין קפיטליסטי. כל מי ששם רוצה להרוויח (חוץ מהקונה שרוצה להוציא כסף). לכן הם יוציאו כמה שפחות כדי למקסם את הרווח. ככה השיטה עובדת. מי שמרגיש פראייר לשלם על כניסה לשירותים, שלא ישתמש. הרעיון לפתוח שירותים בתשלום במקומות ציבוריים מקסים בעיני ויכול לפתור בעיה מציקה להרבה א/נשים. אגב, בתחנות מרכזיות (ירושלים, ב"ש) זה כבר הרבה שנים ככה והשירותים מטונפים רוב הזמן. ולא שמעתי אף אחד אומר משהו על פראייריות.
מאיה | 29.04.12
16.
מה עם האויר שאנחנו נושמים ?
אי אפשר להפריט את האספקה שלו ?מה הוא חייב להיות ככה בחינם, וללא ערך מוסף ? פלצנים מתל אביב, אולי לא הייתם כאן בקיץ האחרון (בטח היו בחו"ל), אבל כללי המשחק עומדים להשתנות. לא עוד הפרטה של כל מה שזז. לא עוד התנערות של גופי השלטון מכל המחויבויות שלהם.
יהודי | 29.04.12
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת