אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הלקוחות שלא מתלוננים על דמי הניהול אף פעם

23 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

23.
עיניים גדולות
שרוצות לבלוע הכל,לקבל כמה שיותר,לקחת מה שרק אפשר,לנצל עוד ועוד לסחוט עד תום.כך נוהגים תאים סרטניים המתרבים ומשגשגים על חשבון הגוף ממנו הם ניזונים,עד שמביאים למותו ובעקבות זאת גם למותם שלהם.תאים אלו משנוצרו אין ביכולתם לשנות מאופים האלים,ולכן יש לטפל בהלך הרוח,באופן החשיבה ובסביבה שהובילה להיווצרותם. עלינו להיפטר במהירות ביסודיות ולעומק בתוכנו ובחברה מכל צורת ההתנהגות "הסרטנית" מהאנוכיות והחמדנות שאינה יודעת שבעה,גם אם זה בא במובהק על חשבון האחר.ספציפית אני מציע שיקבע בחק שכל הכספים המוגדרים ככספים אבודים יועברו לקרן הון חברתית שתשתמש בכספים לרווחת כלל הציבור.אם בשלב זה או אחר יופיע הבעלים החוקיים של הפוליסה תעביר לו הקרן את כספו ועד אז יהנה מכך כלל הציבור ולא קבוצה קטנה של אינטרסנטים.
יוסי אנטה | 16.05.12
22.
הגינות משתלמת...
אם חברות הביטוח ימשיכו להתנהל כמו שהן מתנהלות כיום, בחוסר יושר ושקיפות, בגביית עמלות ודמי ניהול יקרים, וכפי שמצויין בכתבה, הסתרת כספים שאין להם דורש, וחוסר הגינות מול הלקוחות, כנראה גם אליהם יגיע הרגולטור ויוריד אותם על הברכיים, כמו שקרה לחברות הסלולר, החברות צריכות להתעורר ולהבין שבעם נושבת רוח אחרת, כשהם יבינו שאם ינהלו את כספנו במחיר סביר, בשקיפות ובביטחון, הם בעצמם ירוויחו מכך ובגדול.
ליאור זהבי | 16.05.12
21.
עוד חלמאות מבית היוצר של גפני. ועוד כניעה למנהלי הקופות. 0.2 אחוז דמי ניהול זה לא מספיק ?
הרי הם לא עושים דבר בחשבון הנל . הם רק מדפיסים נייר ולוקחים כסף. הגיע הזמן ששר האוצר יקח אחריות וידע מה נעשה במשרדו. בושה וכלימה שעד כה לא הוטלה חובה על הקופות למצוא את האנשים או יורשיהם ולתת את הכסף למי שמגיע, עם דמי ניהול שאינם נשך.
gnh | 16.05.12
20.
במקום ניצול לקדש ערכים של דאגה לזולת
ציבור הצרכנים מאבד מיום ליום את אמונו בחברות האמורות לשרת אותו בנאמנות ובשקיפות. הגופים המוסדיים מועלים באמון הציבור שהפקיד בידיהם את החיסכון הפנסיוני שלו. מן הראוי שבדומה למה שקורה לחברות הסלולר הם ישנו את הגישה שלהם ואת היחס שלהם לאזרח באופן כזה שישקף דאגה והוגנות כלפיו, זאת במקום ניצול ומקסום רווחים. שינוי ערכי כזה יביא לכך שהם ירגישו שחובתם לאתר כל אזרח שיש לו חשבון רדום ולהחזיר לו את מה ששייך לו. רק החלפה של הדיסקט המפעיל אותנו של ניצול הזולת לרצון להיטיב עם הזולת, יצור שינוי חברתי כלכלי אדיר שמפירותיו נהינה כולנו.
תמי שמבירו | 15.05.12
19.
אם משהו היה באמת רוצה לבדוק
פסגות הם לא הגוף היחידי שהעלו את דמי הניהול לכאילו שרשומים להם כחסרי כתובת. למעשה כאשר בתי ההשקעות קיבלו את הקופות מהבנקים, הבנקים העבירו את המידע עם הרבה מאוד אנשים שרשום להם בכתובת (חסרי כתובת)הבנק לאחר שלוש נסיונות של שליחת דיוור לאנשים הללו היה משנה את הכתובת המקורית לנוסח הזה. כדי לחסוך כסף בשליחת דיוור לכתובת לא רלוונטית. כך שלמעשה ב10 דקות יכול כל DBA לעשות בדיקה על חסרי הכתובת הללו, ולראות אם שינו להם את דימי הניהול. (אגב התשובה היא כן שינו ובידיעה שהם עוברים על החוק.) עכשיו בו נראה את המדינה עושה מעשה פשוט נורא, שלחו ביקורת, תפסו את בסיסי הנתונים (להעתיק אותם לוקח פחות משעה.), תעשו שאילתה,ותגלו את מה ששם כבר יודעים. אגב את אותה העלאה עשו גם לנפטרים. נו מי מרים את הכפפה יש פה סכום גדול מאוד.
יודעי דבר | 15.05.12
18.
גניבה בחסות החוק - למה חברות הפנסיה לא מתקשרות לזכאים וליורשים ?
מדוע העלמת מס גרועה יותר מצדו השני של המטבע העלמת הון האזרחים ? אם המחוקק ירים את הכפפה ויחוקק שחבורת הפנסיה צריכה להתקשר אל הזכאים... אז זה יקרה. הכספים האבודים של מקימי ובוני הארץ.. משמנה ומסלתה של מדינת ישראל... משלשלים תשואה לכיסיהם של פרחחים צעירים שנוסעים לעבודה במרצדס מבתיהם המצוחצחים ברמת אביב , יו ניים איט... אין לי צרות עין במצליחנים ... אך לגנוב ??? אני מזכיר לכם שגרמניה של לפני מלחמת העולם השניה ואחריה התנהלה על ידי כנופיה מגובה בחוקי מדינה... חבורת הפנסיה (כלל, מגדל , הראל ושות) על ברוני ההון שלהם ועל איילי הונם מגיניהם ומחוקקיהם היא כנופית בוזזים נלוזה . קחו נייד ב 90 שח לחודש ותתקשרו לזכאים !!!!!!!!!!! צדק תרדוף !!!!
צדק תרדוף | 15.05.12
10.
האפוטרופוס הכללי
הבעיה האמתית בכל העניין הזה הוא האפוטרופוס הכללי - כלומר מדינת ישראל מחזיקה למעלה מ 3 מליארד שקל אבוד של יותר מ 16,000 איש. כסף (או מקרקעין) שאכן אבד, או שהאפוט' הכללי השתלט עליו בפראות. ויש המון המון דוגמאות. האבסורד הוא שהאפוט' הכללי מודה שאינו יכול לחפש אחר האבודים אחד אחד, כי אין לו זמן לזה - יכולת, כוח אדם, חשק (עשרות עובדי מדינה יאבדו את תפקידם אם יואתרו החוסכים...) וכד'. ראו באתר שלו. אחת לשנה האפוט' הכללי מחלק כספים למשרדי הממשלה - לרוב למשרד הביטחון שמקבל 20% לערך. ולפעמים גם למשרד הרווחה - 1% מקס'. הפיתרון פשוט - מדינת ישראל צריכה להוציא מכרז לחוקרים פרטיים שיגבו את כספי עבודתם אם יצליחו לאתר את החוסך האובד או יורשיו. מדובר במליארדים ששיכים לנו !! מי ירים את הכפפה ?!
מישהו מהתחום | 15.05.12
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת