אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

כמה חזק לסגור את הקולה?

36 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

33.
יש לך טעות אחת - השאלה היא אם נוצר לחץ בבקבוק או לא
לחץ גזים משמעותי יכול למנוע מבועות של גז להשתחרר מתוך נוזל הקולה, כי הוא משנה את נקודת שיווי המשקל - כלומר, אם הלחץ שיוצר הפקק משמעותי (ואני לא יודע אם הוא משמעותי או לא) הרי שככל שיש יותר לחץ פחות גזים משתחררים והקולה תהיה יותר תוססת! אם אין השפעה אמיתית של הפקק על הלחץ של הגזים באזור "האוויר" של הקולה, אז זה לא משנה
מוןטי | 26.08.12
32.
פטנט לצמצום בריחת גזים מהקולה
לאחרונה החליפה חברת קוקה קולה את הפקק של הבקבוק שלה לפקק פחות אטים. מעשה מכוער זה הינו ככל הנראה אקט שיווקי שנועד להגביר את כמויות הצריכה שלנו. פטנט אפשרי הוא להעמיד את הבקבוק במקרר בצורה הפוכה [על הפקק!] כך יוצאים פחות גזים מכיוון שהפלסטיק עצמו יותר אטום מאשר הפקק.
איתי | 28.05.12
25.
מה זה השפה הזו דביל ?
כינוי לאדם שאין לו דעה משל עצמו, שסופח את טעמם של הסובבים אותו. (דבר התבטא באורז כסופח הטעם של הרוטב/תבלינים שישימו עליו) בד"כ אנשים מסוג זה יהיו לא מבריקים בלשון המעטה ולכן כינוי זה מתייחס גם לאנשים שלא שפר עליהם מזלם, ובשעה שאלוהים חילק את תכולת הקודקוד, הם נתקעו בשירותים.
נו | 19.05.12
20.
ל7 - תשובה
פחמן דו חמצני הופך ממומס לגז (בגלל הבדלים בחוזק קשר בין פחמן דו חמצני ומים למים ומים, אבל זה כבר ממש מסתבך) - פחמן מומס בקולה תופס בערך אותו נפח של מים לאותה כמות חומר (קירוב גס מאד) - קילו לליטר. קילו פחמן דו חמצני בלחץ אוויר של אטמוספירה אחת תופס כמה מאות ליטרים - יש לחץ הקולה קופצת עליך. תי לזה לשבת ועדיף בקור - חלק מהגז יחזור לקולה, חלק ידלוף, והחולצה שלך תהייה נקיה.
bנמרוד | 19.05.12
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת