אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

עדיין מאמינים לפוליטיקאים?

14 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

14.
הפוליטיקאים הביאו על עצמם את חוסר האמון והבושה בתתנהגותם
תככים, הצהרות ועשיית ההפך מהם, חוקים מיוחדים והטבות,"הוצאות קשר עם הבוחר" ותמיכת אילי הון, לובניג מצחיק ומפחיד, פופוליזם, הכל יחדיו ועוד תופעות מגונות הראויות לגינוי ציבורי יצרו את חוסר האמון המוחלט כמעט בפוליטיקה הישראלית.
ד"ר רינה לשם | 20.05.12
13.
הכנסת נמצאת במקום נמוך מבחינת האמינות הציבורית! ח"כ חסרי תדמית ציבורית
מחקרים שונים הוכיחו כי אמינות הכנסת וחבריה אינה נתפסת באורח רציני או אמין בעיני הציבור הרחב והנתונים ידועים היטב לאנשי המנגנון שמתפעל את המוסד למרות הכחשות מצד חבי כנסת רבים.הצעות פופוליסטיות, קריצה לבוחרים באמצעות התקשורת, לשון בוטה, עקיפת בג"ץ,יצירת קואליציה למטרת החזקה בכיסא, ממשלה מנופחת, אי הבנה של גודל המיסוי, פריימריס מושחתים, עריקות, כל אלה וסיבות רבות נוספות גרמו לציבור למאוס בכנסת. כדי להחזיר את האמון על הכנסת לבצע מספר תהליכים כמו-שינוי שיטת הבחירות, טיפול בחוק טל,חיזוק החברה והחינוך, הצבת יעדים כלכליים,פתרונות אמת ולא בשיטת }"השלוף" המקובלת בארץ. כיוון שהסבירות שצעדים כאלה אכן יעשו נמוכה ,קשה לצפות לשינוי ביחס הציבור לכנסת ובהמשך במישרין לממשלה. רק מחאה ציבורית כוללת ומתמשכת תיצור ,אולי, אווירת שינוי בכנסת וגם זה מוטל עכשיו בספק שכן המוחים מואשמים בהיותם "שמאלנים" במקום להבין שהם דורשים שינוי חיובי. כך נמשיך לראות כספים שזורמים לחברון ומגרון במקום ליעדים חשובים יותר. סוג של יאוש מהציבוריות ומהשלטון בישראל שלא משכילים לבצע שינוי מהותי ביעדים של החברה.
ד"ר רונית ליליאן | 19.05.12
11.
פוליטיקה הפכה לתחום אפור וחסר אמון בסיסי ברמה של שוק
הציבור הרחב,עפ"י כל הסקרים " רואה בפוליטיקה סוג של שוק נוכלים שבינו לאמת המרחק רב כמזרח ממערב. התייחסות זו של האזרחים מבטאת זלזול בכנסת, במפלגות, אי אמון ביושרה ובוודאי בהבטחות ובמצעים שמוצגים לציבור הבוחרים ערב הבחירות. יש לדעת רבים בפוליטיקה סוג של "סחר סוסים" שבוודאי אינו מוסיף כבוד לנושא או לכנסת ולמחוקקים. לכן ההתייחסות שלי, ושל רבים נוספים, מזלזלת בשלטון ובעיקר בפוליטיקה שאינה מקור לחיקוי...
אורנה | 19.05.12
6.
הפוליטיקאים בישראל ציניים ולא אמינים לחלוטין-אחד בפה ואחד בלב...
איני נותנת אמון בפוליטיקאים שלנו שהוכיחו, כמו עכשיו ביצירת קואליצייה של 94 ח"כ, כי האינטרסים שלהם לשבת בכנסת עוד שנה וקצת קודמים לכל אידיאולוגיה! זוהי תמונת מצב עגומה המצביעה על ציניות מחד ועל התעלמות מרצון הבוחר מאידך. מי שבחר בליבני מקבל את ביבי וזה לא היה רצונו או כוונתו ביום הבחירות. הזלזול בבוחרים תמיד היה אלמנט ראשון בחשיבותו אצל הפוליטיקאים הציניים חסרי היחס לציבור. גם בגלל הציניות הזו קיים זלזול מופגן בפוליטיקה הישראלית הדלה באיכויות מנהיגיה לצערי.שבת שלום לעם ישראל בתקווה למנהיגים מתחשבים ורציניים בעתיד.
אורלי בנימינוב | 18.05.12
5.
בואו נראה את ההבטחות האחרונות-1. שינוי שיטת הבחירות 2. חוק טל
אלה שתי ההבטחות הבולטות שהצהירו נתניהו ומופז כשהקימו במפתיע קואליציית ענק! עכשיו יש לפוליטיקאים למעלה משנה למלא את הבטחותיהם...מי באמת מאמין שמה שהובטח יתקיים? מעטים מאוד. נפתולי הפוליטיקאים מוכרים היטב לציבור...
יהושוע מאירסון | 18.05.12
2.
מי שמאמין לפוליטיקאים הוא פתי או תמים
שנות דור, כמעט 40 שנה ויותר, לימדו היטב את תושבי ישראל שהפוליטיקאים אומרים משהו ועושים כמובן הפוך או לא עושים בכלל. איש אינו מופתע שהצביע למפלגת מרכז ולאחר זמן קיבל את אותה מפלגה בגוש הימין. רבים הצביעו לגימלאים ומצאו עצמם במצב פוליטי אחר שלא טיפח כמובטח את זכויותיהם לגימלאות משופרות. הכלנתריזם בפוליטיקה הישראלית הפך למושג עימו אנו חיים בכפיפה אחת וכבר הפכנו אדישים אליו בגלל שנהיה נוף חיינו וארצנו. נותר רק לקוות שהתופעה תקטן עם השנים אף שאין בטחון כי כך יהיה במציאות ואולי להפך. שיאי הגסות והציניות נדמים כנשברים כל פעם מחדש עד שמגיע שיא חדש שהופך את קודמו,לתדהמתנו, לחוכא ואטלולא. עוד יגיעו ימים טובים?
יהושוע מאירסון | 18.05.12
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת