31. אל תלכו - יקר ולא מומלץ ארוחת בוקר זוגית ב-250 ש״ח. מזנון עם סלטים מעניינים אבל: קפה - לא כלול! מיץ - לא כלול חביתה - לא כלול כמעט ואין גבינות חלק מהמאפים ברמה של קיוסק ולא נאפו. מקום כמעט ואין דגים דגני הבוקר - ללא טעם תה - לא כלול חלב - לא כלול שוקו - לא כלול בקיצור - לא משה | 04.02.14 (ל"ת)
28. מאיפה החוצפה של אנשים לדרוש אוכל טוב בכלום כסף? אתם עובדים בחינם? 200 ש"ח לאוכל איכותי זה מחיר סביר. לא חייבים לאכול במקום כזה כל יום, ולא חייבים לאכול במקום כזה בכלל. אבל לחשוב שאפשר לקבל מוצרים איכותיים, שירות כמו שצריך, במקום מרכזי בתל אביב, במחירי רצפה זו פשוט חוצפה. די כבר לבכיינות ולקיטורים. לא מתאים לכם, לכו לאכול בפלאפלייה ובשיפודייה. אאא | 27.05.12 (ל"ת)
27. תל אביב מציעה מגוון מסעדות לכל כיס רפי כהן הוא שף מוכשר שבנה בעשר אצבעות את אחת המסעדות הטובות בישראל. גם אני לא יכול להרשות לעצמי לאכול במסעדה שלוקחת 200 ש"ח לראש אבל ישנם מספיק אנשים בישראל שיכולים להרשות לעצמם והמסעדה הזאת פונה אליהם...בתל אביב יש מספיק אופציות בתחום האוכל לכל טווח מחירים כך שכל אחד מוצא את המקום שלו...חוץ מזה אסור לשכוח שחלק גדול מהלקוחות של מסעדות היוקרה בתל אביב הם אנשי עסקים ותיירים מחו"ל. יוני | 26.05.12 (ל"ת)
23. מחיר שווה לכל נפש ו200 ש"ח לראש... המממ... איך זה בדיוק מסתדר באותו משפט? משוגעים תרדו מהגג הילדון | 25.05.12 (ל"ת)
20. רפי אתה גדול.למה לא תעשה לנו משהו לאכול ותפסיק לנהל? תעשה טובה, תעשה מה שאתה יודע. יש לך מסעדה? תכין אוכל. מה נהיית מנהל? 7 מיליון 200 ש"ח למנה? מה קרה? אתה רוצה להיות רמי לוי או שף? יאללה להירגע. אני רוצה לאכול ב 50 ש"ח ארוחת צהריים טובה. לא מחפש זעפרן, לא מחפש כמהין, לא מחפש חארטות. הרי גם כמהין אתם עושים רוטב מ10 גרם ל 100 מנות ולוקחים כסף כאילו קטפתם את זה מהמדרכה לפני דקה. תפסיקו לבלב לנו את המח עם תפריטים הזויים. תביאו אכל טוב. תסתכל על חומוס סעיד. תסתכל על הסביח המקורי. תסתכל על שווארמה חאזן בחיפה. הם ניסו לעשות כסף גדול ועושים הכי הרבה קופה במקום האוטנטי שלהם כשיש תור של 50 איש. זאת הדרך במסעדות. כל השפים האלה | 25.05.12 (ל"ת)
18. רפי תקרא לה "ורוד", על שם הצבע של שטר 200 ש"ח לראש. כסף קטן. רפי, אתה חי בסרט, נכון? שאני ארד למסעדה בנעלי בית עם אשתי בשביל שיפוד טלה ב 400 ש"ח? טוב, כנראה שאין לך זמן לקרוא חדשות. בוא אני אלחש לך: יש מיתון, הרבה מובטלים, אונס ברחובות, ואין הרבה אנשים שיודעים לכתוב 7 מיליון על צ'ק. אני לא יודע איך מסעדה מרוויחה 7 מיליון נטו בחזרה, אבל זה לא יקרה בשנה הראשונה וגם לא ברביעית. יאללה שיהיה בתיאבון. עשיר גדול | 24.05.12 (ל"ת)
17. לכל אלה שבוכים על כך שהסכום יקר להם... אל תאכלו שם! אני אמנם לא עשירה ואפילו לא מרויחה מעל הממוצע [למרבה צערי] אבל פעם בכמה חודשים לחגוג משהו במסעדה ששווה את זה-זה נעים.במיוחד עם האוכל באמת טוב [שזה תלוי בחומרי גלם מוצלחים] לא עשירה אבל משקיעה | 24.05.12 (ל"ת)
15. שם למסעדה רפי תקרא לה "אינדבידואל" ובלי קשר נשמח אנו הדתיים לאיזה סניף כשר שלך. בהצלחה. גלעד | 24.05.12 (ל"ת)
14. שם למסעדה חדשה אני מציעכשם למסעדה החדשה לה טרסיטה וכשם חלופי פחמי עם רוצים שהפחם תהיה שחקן מרכזי.שמות נוספים פריליא בר,על האש, איימצט אלפרדו | 24.05.12 (ל"ת)
13. זה עושה רושם של סוג של מסעדה מושלמת הבעיה היא שמסעדה זה פינוק לעשירים, 200 ש"ח לסועד? בעולם האמיתי להרוויח 200 ש"ח זה קשה וזה רק לסועד אחד כנראה שכבר לא שווה ללכת למסעדות אלא פשוט להכין לבד ולא לשלם על השכירות של המסעדה על עבודת ההכנה וההגשה של העובדים זה פשוט לא משתלם ,חוץ מאירועים מיוחדים יקר לי | 24.05.12 (ל"ת)
12. כהן מוכר שרימפס! כהן מוכר שרימפס! לאן הגענו. מחיר שווה לכל נפש 200 ש"ח לסועד??!! ממש אוכל פשוט. נדפק לכם המוח יהודים. יוסי | 24.05.12 (ל"ת)
11. שם קליט למסעדה שם קליט למסעדה יש רפאל ועכשיו גבריאל שבשם יש גם גריל גם ברוגם בריא בברכה ישראל ישראל | 24.05.12 (ל"ת)
10. 200 ש"ח לא יקר יתכן ורפי כהן מזהה שיכבה רחבה של לקוחות שהבעייה שלהם היא כסף. הבעייה של אותם לקוחות היא איך להיפטר מהכסף (המלוכלך?) בידיהם קריאו | 24.05.12 (ל"ת)
8. יחזיק מעמד כמו הלו וקיקה ציטוט - נדיר בטכניקה שלו ובאיכות חומרי הגלם, ולא יקר. מחיר ממוצע לסועד יעמוד על כ־200 שקל הבן-אדם מסטול לגמרי. לא יקר = 200 שקל ? 26 מליון למלון מתוכם 7 מליון למסעדה - עוד טירוף. מי השקיע כאן - כנראה יש להם עודפי כסף וצריכים הפסד כדי לא לשלם מס הכנסה. אנחנו גרים 100 מטר מהמלון - נשמח למסעדה במחירים סבירים וכמונו גם שכנים אחרים. במחיר כזה - נאכל אצל אמא. אני | 23.05.12 (ל"ת)
7. יוסי נחמן מזל טוב לרפי על המסעדה החדשה ומברוק לבן דודה שלי התותח יוסי נחמן השף הכי טוב שיש אין על האוכל שלו כל הכבוד על הגוב החדש אוהבים אותך וגאים מאוד בהצלחה אילנית | 23.05.12 (ל"ת)
6. על אף שהפרוטה מצויה בכיסי, לא אדרוך במסעדה שעלות הארוחה עומדת על 200 ש"ח התחום הקולינארי במדינת תל אביב איבד את הראש, מבחינתי אדם אשר מוכן לשלם סכום כסף כ"כ גבוה על ארוחה שברוב המקרים איננה משביעה כלל הוא פראייר אמיתי! ישנם מקומות רבים שניתן לקבל ארוחה טובה עם אווירה כיפית בחצי מהסכום הנקוב לעיל ואלו המקומות הראויים האמיתיים! אני יכול להרשות לעצמי לאכול בכל מסעדה שאחפוץ אך אני מעריך את המקומות הצנועים יותר ולכן אותם אמשיך לפרנס..! מקווה שכך גם ינהגו כולם כדי שהחזירות הזו תיפסק! אזרח שפוי | 23.05.12 (ל"ת)
4. ללכת בלי ולהרגיש עם? רגע...להפך?? האוכל בה יהיה פשוט מאוד, אבל נדיר בטכניקה שלו ובאיכות חומרי הגלם, ולא יקר. מחיר ממוצע לסועד יעמוד על כ־200 שקל אוסף של קלישאות וסתירות | 23.05.12 (ל"ת)
3. החדשה של רפי כהן רפי כהן הוא תותח על במסעדנות ורפאל היא אחת המסעדות הכי טובות בארץ כבר מיום הפתיחה, שיהיה הרבה בהצלחה והעיקר שיהיה טעים, מחכה בקוצר רוח למקום החדש סטולי | 23.05.12 (ל"ת)
2. בשביל מה לך להתפזר יא רפאל ,תשאר אינדיבידואל ,אחרת לא תדע מימין ומשמאל השף האהוב עליי ירון | 23.05.12 (ל"ת)
החדשה של רפי כהן
33 תגובות לכתיבת תגובה