אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

האיש שהמציא את זיהוי הדיבור: "הצלחת סירי מפתיעה אותי"

9 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

4.
ממש לא מדוייק. יש אלפי אנשים (לדעתי הרבה יותר) שתרמו ופיתחו את בתחום
תרומתו שם הפרופ' הנכבד אינה גדולה משל אף אחד מהם האלגוריתמים שבהם זה עובד היום (בניגוד לעבר שזה לא ממש עבד) לא דומים לשיטות שפיתח מר רבינר ולמעשה תרומתו לסירי וגוגל אפסית (ברור שהוא מתפעל מגוגל זה עובד לשם שינוי) אני מאוד מכבד את האיש, הידע והניסיון שלו והוא אכן מחלוצי התחום ואבל לשייך לא את סירי זה עלבון למי שבאמת פיתח את סירי (לדעתי ניפוח של הכתב ולא בהכרח של פרופ' רבינר) זיהוי דיבור זה פיתוח שמתקיים 60 שנה ועוסקים בו אלפי אנשים מאות חברות ומכונים אקדמאים וכל אחד תורם קצת. את פריצת הדרך המשמעותית לא הוא עשה.
אמיר  | 28.06.12
3.
זה חביב ונחמד, אבל חייבים לגרום לזה לעבוד בלי חיבור רשת, על המכשיר עצמו!
זה לא שמיש כל עוד זה רץ מהענן וזה גם לא הכי בטיחותי מבחינת פרטיות. הלוגיקה והמוח צריכים להיות במכשיר עצמו, אין בעיה שלבקשת המשתמש יביא מידע מהרשת, אבל העוזרת האישית חייבת לשבת במכשיר ולהיות זמינה גם במקומות שאין רשת. גוגל אתמול עשו צעד משמעותי בנושא - בכנס Google IO 2012 הם הציגו את היכולות של העוזרת האישית שעובדת גם בלי חיבור לרשת! מעולה!
 | 28.06.12
2.
בתחילת הכתבה
הוא ציין שכשהוא התחיל עם הנושא הזה, הבוס שלו ביטל אותו כי זה נשמע מדע בדיוני. בסוף הכתבה כשנשאל לגבי מערכת תרגום אוניברסלית, הוא ביטל את זה (כמעט לגמרי). השנים והגיל הופכים אותנו לסקפטים. רבינר - כל הכבוד לך על ההישגים שצברת בחייך, אבל נסה לשמור על רוח הצעירות והאמונה גם בהווה והעתיד שלך. אם אתה ספקן לגבי מה יהיה אפשר לעשות עם הטכנולוגיה, הגיע הזמן שתפרוש בכבוד מאשר לבטל את העתיד. אם אתה לא רוצה לפרוש - האמן שאפשר לעשות הכל.
 | 28.06.12
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת