אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מסך נוגע ללב

35 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

35.
המומחים מדברים שטויות שחבל על הזמן, זה כל כך מייאש וכל כך כואב
זו פשוט שערוריה לשמוע איך כל המומחים הגדולים ועטורי הפרסים והתקציבים מדברים על אוטיזם בלי להבין שום דבר ממנו הם משליכים עליו בדיוק את כל מה שדפוק בהם ומפספים לחלוטין בדיוק את כל מה שמופלא באוטיזם הבעייה הכי גדולה של האוטיסטים כיום זה המומחים והמטפלים
משה | 04.05.14
30.
כתבה מצויינת!
המאמר עושה עבודה נהדרת המסביר כיצד הטאבלט,כגון האייפד,יכול לספק ילדים,עם מכשיר,בעלות נמוכה,המסייע להם לתקשר ללא הסטיגמה של אביזרים יקרים שגורמים להם להיראות שונה. תקשורת בסיסית צריכה להיות קלה לשימוש ובמחיר סביר לכל. וכן להיות זמינה בכל שפה. We,at TapTo Talk, (http:/www.taptotalk.com) believed this when we first introduced TapToTalk on the Nintendo DS, then on iPhone,iPad and iPod touch and on Android and tablets.
Lenny Greenberg | 12.08.12
29.
פיתחתי משחק פאזל מחשבתי לאייפון/אייפד שיכול להתאים לאוטיסטים
שלום לכם פיתחתי משחק פאזל מחשבתי לאייפון/אייפד, שאני חושב שהעקרון שעומד מאחוריו יכול מאוד להתאים לאוטיסטים. המשחק שכרגע באפסטור תוך כמה שלבים הופך לקשה, ולכן עלה בי רעיון לייצר גירסה נוספת על אותו עיקרון משחקי שמותאמת לילדים ולאוטיסטים (כלומר מסכים קלים יותר, עם כפתורים גדולים יותר וכו'). מי מכם שיש לו אייפון/אייפד מוזמן להתרשם, ואף לתת לילד שלו לשחק (המסכים הראשונים מאוד קלים, יחסית). אשמח לקבל פידבקים, האם אתם חושבים שמשחק בסגנון זה יכול להתאים לאוטיסטים? תודה, findawayjose@gmail.com לינק למשחק http://itunes.apple.com/il/app/find-a-way-jose!-free/id504125305?mt=8
ברוך | 12.08.12
27.
טבלט לבני 3 או 4
יש לי (גם) תיאומים בני 5.5 ולפני שנה קנינו טבלט וסמטפונים. הבת לא מתעניינת כמעט, הבן התמכר בצורה קשה, מתנתק מחבריו ומשפחתו, ספורט ומשחקים פיזיים. היום הילדים "נולדים" עם היכולת המובנית לקלוט מסך מגע.. בני מלמד אותי. לדעתי ולדעת מומחית בתחום, יש לעכב ככול האפשר את התחלת העיסוק של ילדים לפחות עד כיתה א' או ב'. בהצלחה! זאב
זאב | 11.08.12
26.
מחפס אפליקציות לבני בן 3.5 שבספקטרום האוטיסטי
אני אבא לבן מהמם בן 3.5, הסובל מאוטיזם המתפקד ברמה בינונית גבוהה, הלומד בגן תיקשורתי (שיקומי) בשיבא. יש לנו אייפד. נשמח לעזרתכם בקבלת מידע: א. לינקים על אפלקציות ותוכנות שיכולות לעזור לבני בעברית וגם באנגלית היות ולבני יש מטלפת דוברת אנגלית. ב. מטפלים/ות שיכולים/ות להגיע הבייתה ולקדם אותו. המייל שלי miraclelife1960@gmail.com. תודה מראש, בברכה, זאב
זאב | 11.08.12
19.
סליחה שאני סוטה מהנושא
ברשותכם שאלה גם לגבי ילדים רגילים. אני יודע שזה פחות מרגש, תענו רק אחרי שתמחו את הדמעות: האם כדאי לקנות לילד בן 3 או 4 טאבלט? זה טוב, מקדם, מפתח, מסקרן, מאתגר? או שזה רע, מזיק, מלא קרינה, ממכר, מבודד, מרוקן את השכל? לא שיש לי כסף לקנות, סתם מעניין לדעת.
מזכיר המדינה | 10.08.12
17.
הטאבלט בעצם הפך למכשיר שיכול לעזור לכל מי שיש לו הגבלה אבל טמון בו כשרון נהדר
נכים אוטיסטים - בעצם כל מי שיש לו איזה בעיה ועדיין רוצה לתרום ולעזור יוכל לעשות זאת מהטאבלט ...... הטאבלט - המצאת המאה - מהפכה אמיתית אחרי הטלויזיה האינטרנט וכעת הטאבלט גם בטאבלטים יש דרגות - כל אחד ימצא את המכשיר המתאים לו .
אנונימי | 11.08.12
13.
כתבה חשובה אבל חשוב לא פחות כתבה על אפליקציות
הכתבה חשובה מאוד ומי שהתנסה ראה באיפד הרבה ברכה לילדים עם בעיות תקשורת. אבל לא פחות חשוב לבנות ע"י מומחים לתקשורת ספריה של אפליקציות שמדורגת לרמות וגילים שונים כך שהורים, שלא מתוך המקצוע, יכולים לעזור לילדהם.
יהודה חלפון | 10.08.12
11.
לא מקרה אבוד
גם אוטיסט קיימת בו היכולת לבטא הבעת רגשות. מאחר והליך ההתקשרות פגום, צריך את האמצעי המתאים ספציפית לו וטונות של סבלנות. זה יכול להיות כלי נגינה, אמנות, עיסוק בספורט, הבעה ע"י ציור ותמונות, אייפד וכל אמצעי עזר אחר התורם להתפתחותו. לא מה שמתאים לאוטיסט אחד מתאים לאוטיסט אחר.
 | 10.08.12
9.
מרגש
מרגש !!!! ביחוד לנו ההורים ,הפחד התמידי שלא יפגע בעצמו שלא יפגעו בו ,איך הוא יסתדר בהמשך חייו כשלא נוכל אנחנו ההורים לעמוד לצדו ,מחשבות תמידיות , כל ידיעה התקדמות במחקר נותנת תקוה .אנחנו חולמים על היום שנוכל אולי לתקשר והלוואי ויש פה איזשהו מענה אפילו לשיפור חלקי . זאת גם הזדמנות להגיד תודה לכל המטפלים אנשים שעושים עבודה נפלאה !!! ובהצלחה לחוקרים!!!
עופר | 10.08.12
4.
המהפכה האמתית נוצרת על ידי המבוגרים האוטיסטים המפעילים פורומים וארגונים משלהם
מה שכתוב בכתבה הוא נכון גם לגבי מבוגרים אוטיסטים. בישראל חיים רק כ-20,000 ילדים ובני נוער אוטיסטים, לעומת כ-60,000 מבוגרים אוטיסטים. חוץ מזה, המהפכה האמתית היא לא האייפדים, אלא האתרים והפורומים המופעלים על ידי מבוגרים אוטיסטים באינטרנט, הארגונים הלאומיים והבינלאומיים המופעלים על ידי מבוגרים אוטיסטים, והכנסים הבינלאומיים המופקים על ידי מבוגרים אוטיסטים. זו המהפכה האמתית בתחום האוטיזם בעשור האחרון! והיא ממש, אבל ממש, לא מהפכה שקטה! היא רועשת ומנופפת ומתנדנדת ובוהקת! בנוסף, רוב האוטיסטים אומרים שהם לא *סובלים* מהאוטיזם שלהם, אולי אפילו נהנים מהאוטיזם, אבל כן סובלים מהבורות ומהדעות הקדומות הקיימות כלפיהם.
חן | 09.08.12
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת