אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

השניצל מסבסד את החומוס והקטשופ

43 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

42.
עריקה לסופרמרקט החרדי
חברים, טעות בידכם, כי המכנה המשותף של המוצרים היקרים האלה הוא שהם נקנים ע"י קונים בפלח האוכלוסיה הבינוני והעליון של האוכלוסיה, וקונים אלה נרתעים פחות ממחיר המוצר ולכן אפשר לעשות עליהם קופה כי אם עגלת הקניות שלהם נעה בסביבות ה-800, 700, 900, אז כל תוספת אחוז הוא משמעותי לרווח הרשת, וזה בהפוך על הפוך לקונים בפלח האוכלוסיה הבינוני והנמוך המוכנים להשקיע זמן רב כדי להשוות מחירים, ולכן כאן זה לא הסיפור של שניצלים לעומת חומוס, לחם, ועוף קפוא, אלא זה הסיפור של מוצרים יקרים לעומת מוצרים זולים, ויש עוד סיפור אחר של מיקום הסופרמרקט, כי אם לידו הוקם מרכול לשכונה חרדית, אז המחירים ירדו בו מחשש עריקה לסופרמרקט החרדי, תודה
Sassi6 | 31.10.12
34.
הארנק והכוח בידיים של הצרכן, יקר לא קונים!
המחאה הפכה לדרך חיים, אם לא נשנה הרגלים המחירים ימשיכו לעלות, זה בידיים שלנו! כולנו צריכים להתנהג כצרכנים נבונים! חמשת הכללים לצרכן הנבון הוכחו כמשתלמות, להלן הרשימה: 1. לא קונים ברשתות שיווק יקרות (לקנות במכולות, בשוק או ברשתות הזולות). 2. לא קונים מוצרים של תאגידים גדולים (לקנות רק מוצרים של יצרנים קטנים). 3. לא קונים מבצעים של כמות, +1 (לדוגמא: 1+2) (קונים מה שצריך, הבית שלנו הוא לא מחסן מזון). 4. לא לקנות באופן אימפולסיבי (להכין רשימה בבית של מה שצריך, מצמצמים קניות למינימום). 5. משווים מחירים. יקר? – לא קונים! זה חוסך הרבה כסף והמקרר יותר מלא במוצרים נחוצים ולא יקרים!
ירון | 30.10.12
33.
גם אני מבשלת בבית זה יותר זול ויותר מזין ואין ספק שיותר טעים
אתמול למשל עשיתי מרק מיניסטרונה עם קציצות עוף הודו. זה בעצם מרק ירקות עם רסק עגבניות. אני חותכת לקוביות קטנות תפ"א, קולורבי, גזרים, קישואים כל מה שיש בבית מוסיפה שעועית ירוקה קפואה (אין לי יכולת ללכת לשוק, סורי), מזהיבה בצל, מוסיפה רסק עגבניות ואת כל הירקות ונותנת לזה לרתוח. בנתיים בקערה מערבבת את העוף הטחון עם ביצה, מעט קמח, כורכום, פפריקה. אחרי שהמרק מבעבע מוסיפה קציצות קטנות למרק בעזרת 2 כפות. 10 דקות הכנה, חצי שעה על הגז, משביע וטעיםםםםםםםםם. אז מי צריך לקנות קפואים??????????
רונית | 30.10.12
32.
קר לא קונים! אם לא נשנה הרגלים המחירים ימשיכו לעלות, זה בידיים שלנו!
המחאה הפכה לדרך חיים, יקר לא קונים, בודקים ומשווים מחירים, קונים בדיוק מה שצריך לבית לפי רשימה מוכנה מראש ועוברים לקנות ברשתות קטנות ומותגים קטנים וזולים יותר! חמשת הכללים לצרכן הנבון של קבוצת ישראל יקרה לנו הוכחו כמשתלמות: 1. לא קונים ברשתות שיווק יקרות (לקנות במכולות, בשוק או ברשתות הזולות). 2. לא קונים מוצרים של תאגידים גדולים (לקנות רק מוצרים של יצרנים קטנים). 3. לא קונים מבצעים של כמות, +1 (לדוגמא: 1+2) (קונים מה שצריך, הבית שלנו הוא לא מחסן מזון). 4. לא לקנות באופן אימפולסיבי (להכין רשימה בבית של מה שצריך, מצמצמים קניות למינימום). 5. משווים מחירים. יקר? – לא קונים! זה חוסך הרבה כסף והמקרר יותר מלא במוצרים נחוצים ולא יקרים!
ירון | 30.10.12
31.
שימו לב לגבי הקטשופ !
אם קטשופ מיובא היינץ שמיוצר בראה"ב , לא בסין, עולה פחות מקטשופ אוסם אז סימן שמשהו בתהליך הייצור של אוסם טעון שיפור. קטשופ היינץ הוא לא פחות איכותי (ויש כאלה שיגידו שהוא יותר איכותי) והפועלים בארה"ב מקבלים משכורות יותר גבוהות. אבל למה שאוסם ישקיעו בשיפור הייצור אם הם שולטים בשוק המקומי ?
גיל ג | 30.10.12
29.
אנחנו מחרימים את אסם. קנינו קטשופ של טל-וטרי (ברמי לוי 7.99 ש"ח) - אותו הטעם !
גם במבה לא קונים כי קונים יאמי של חברה מבית שמש - טעים וגם יותר בריא 4 ב 10 ברמי לוי. פסטות של אוסם כבר שנים שלא נכנס אלי למטבח. ברמי לוי 4 ב 10 טוב לא פחות אבל במקום 7 שח של חבילה אחת של אסם. לא קונים ממפקיעי מחירים. אין לי כוח להגיע לסופר ולצאת מזועזעת. גם המחירים התחליפיים יקרים אבל עדיין זולים ב 30% בממוצע מאוסם לא קונים!!
אמא ל 7 ילדים רעבים | 30.10.12
28.
הבנתם את הפאנצ' ליין - אם כולנו נזכור את מחירי המוצרים שאנו רגילים לקנות ואיכן לא יאכילונו
לוקשים. זה ברור כי אצלי הרשימה פחות או יותר קבועה אני מכיר את מחירי המוצרים שאני צורך וכשמשהו עולה באופן ניכר אני מוותר עליו או צורך אותו במקום אחר המלחמה בגדולים היא רק על דרך המודעות שכן הם בונים על זה שאיננו מודעים.
אבי | 30.10.12
25.
מחירים מטורפים ב "מגה בעיר"
יש לנו ליד הבית סניף של מגה בעיר והמחירים שם פשוט מטורפים, יותר יקר שם אפילו מ AM PM - שזו רשת שאפילו לא מתיימרת להציג את עצמה כזולה, כל מי שקונה שם יכול לשלם הרבה יותר מבסופר רגיל, פשוט בושה שמרשים לרשתות להציג הפרשים כ"כ גדולים במחירים.
סטודנט מאוכזב | 30.10.12
20.
קציצות כרובית
לפרק את הכרובית לפרחים ולבשל במים ומלח למעוך קלות (לא פירה) לקרר מעט מכניסים לקערה עם קמח, 2 ביצים, פלפל שחור ועוד מעט מלח (למי שאוהב) מחממים מחבת עם שמן (קנולה או חמניות) על אש גדולה כשרותח מקטינים את האש ויוצקים עם כף מהתערובת כך שתיווצרנה קציצות מטגנים עד שמשחים, הופכים ותוך דקה מוציאים לקערה עם נייר סופג. בתאבון לכולם
אורית משולם | 30.10.12
17.
אורית, גם אני מבשלת בכמויות - ובדיוק בגלל זה אני אוהבת שיש גם משהו מהיר במקפיא
את צודקת - מבשלים והאוכל נגמר במהירות שיא...ומה לעשות, לפעמים מסיימים את היום בתשישות מוחלטת, ועדיין צריך להאכיל את המשפחה (כי מה שהכנת, למרות שהכפלת כמויות, נבלע כלא היה) אז כן, שיהיה איזה סנפרוסט/טבעול במקפיא - למקרה חירום... את צודקת שחשוב לאכול בריא וטרי (ומי כמוני מקפידה על כך), אבל גם חשוב שתהיה איכות חיים. ויוקר המחייה בארץ - שמורכב מהמון פרמטרים: מיסוי גבוה, תשתיות לא מספקות, ריכוזיות מופרעת, שירותי מדינה גוועים, יצרנים ומשווקים שמוצאים דרכים לעקוף את החוקים והאתיקה שכן קיימים כאן - כל אילו יוצרים מצב שאנחנו מתווכחות על עוד חבילת שניצל במקפיא או לא....
אמא יקרה | 30.10.12
14.
זה לא רק אוסם מתנהלת כך
למכור גלון אקונומיקה 4 ליטר ב 16 ש''ח זה גם לא הגיוני בסך הכל קצת כלור , מים (משאב מדיני וציבורי) וקצת בושם או לחילופין נוזל לניקוי חלונות ב 10 ש''ח אותו ספור מים קצת אצטון ובושם עובדה שסנט מוריץ מוכר באושר עד את התרסיס ב 3.89 ש''ח וסנו ב 10 ש''ח אנחנו עם של פ ר א י י ר י ם ממנים עלינו פרסומות , שטחי מדף ברשתות , בונוסים לרשתות , רכבי פאר למנהלי החברות ועוד
אחד שיודע | 30.10.12
7.
מי שקונה קופסת מלפפון חמוץ במחיר שמעל 9 שקלים, מגיע לו!
קודם כל יש המון דברים שאפשר להכין בבית ויש דברים שאפשר למצוא וחובה למצוא במקומות יותר זולים. מחיר שערוריתי לקופסת שימורים של מלפפונים חמוצים מעיד על יוקר החנות. מי שלא אכפת לו לשלם מחירים שערוריתיים, מגיע לו.
תמר הלוחמת בדרכים | 30.10.12
2.
בונוסי סוף שנה לקמעונים עבור יעדי מחירות , משנים את התמונה , פרטים בפנים
בטבלה הזאת לא משוכללים הבונוסים עבור היעדים וזאת אומרת שיכול להיות שהקמעונים (מגה למשל) בסוף שנה יקבלו שקל (אני לא יודע מה הסכום האמיתי וזאת רק דוגמא ) על כל חומוס שמחרו מכיוון שהם עברו יעד של מיליון חמוסים לשנה וכך העלות שלהם יורדת והרווחיות כבר לא שלילית וזאת נקודה למחשבה. אז המצב לא כזה גרוע אצלהם לעומת זאת אצלינו מעמד הביניים ......
דימה | 30.10.12
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת