6. בגלל שכולם כאלה חכמים כל 9 מסעדנים פושטים רגל ואחד שורד גאונים על הנייר ואח"כ בוכים שנים שאין לכם מושג איך מחשבים עלויות אמת של מסעדה מסעדן | 06.11.12 (ל"ת)
5. אז אם זה כזה ריווחי לכו תפתחו .... כולם פה שוכחים את ההוצאות הרבות שיש לבית קפה /מסעדה - זה לא רק כוס קפה אתם משלמים גם על המסביב, תחשבו גם כמה עולה המסביב... לא חוכמה לפתוח ת'פה על דברים שלא בודקים תקחו לדוגמא רק את הכוח אדם דנה | 06.11.12 (ל"ת)
4. עלות של מנה במסעדה בדר כלל לא עוברת 30% מהמחיר שסעוד משלם!!! אז אין מה להתלונן! עדיין רווחים גדולים מאוד! דימה | 06.11.12 (ל"ת)
3. נעשה חשבון הוצאות חומרים בעשיית קפה, מכסימום שקל, עליה של עשרה אחוז, נותן שקל ועשרה. אז במקום חמש עשרה שקל תיקחו עוד עשר אגורות. מה השטויות האלה. מזיל דמעות | 06.11.12 (ל"ת)
2. מסעדות זה מותרות,--מי שישתולל יקבל את הסטירה בשניה שהתפריט יוצא מסעדות זה לא הכרח---מירים גבוהים שישארו עם שולחנות ריקים, כבר היום ניתן בודאות לזהות מי הוגן ומי יקר,ובהתאם כמות הלקוחות, דני דים | 06.11.12 (ל"ת)
1. בקפיטריה במקום עבודתי מעלים את המחירים כל פעם שיש רק רעש של עליית מחירים. אני בטוח שכך זה גם במרבית המקומות. כאילו שרווח של 1000% על כוס קפה זה לא מספיק. uh | 06.11.12 (ל"ת)
דיבידנדים: מסעדות היוקרה לא ממהרות להעלות מחירים בעקבות עליית חומרי הגלם
7 תגובות לכתיבת תגובה