אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

סיבת המוות: כשל בתקשורת

4 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

4.
גישור לא יכול לבוא במקום תקינה סבירה. את זורקת חול בעיניים.
כשאדם אחרי תאונה מחכה במיון 8 שעות וטרם הגיע אורטופד - לא יעזור לך שום גישור. כשמושתל מח עצם נשלח מחדרו הסטרילי ליח' טיפול נמרץ שכלל אינה מתאימה למצבו אבל בתוך זמן קצר תגרע אותו ממצבת החולים ותשלח אותו לעולם הבא ע"ח היח' לטיפול נמרץ ולא ע"ח המח' להשתלת מח עצם (כדי לא לקלקל את הסטטיסטיקה של המח' להשתלת מח עצם) - לא יעזור לך שום גישור. כשיולדת מדממת למוות והאחיות מתעלמות מהסימנים ואין רופא בשטח - לא יעזור לך שום גישור. את מציעה אקמול במקום בו נחוץ טיפול שורש. חפשי פרנסה במקום אחר.
 | 23.11.12
3.
גישור רפואי
גישור רפואי בין חולים ובני משפחה לאנשי צוות הכרחי במציאות היומיומית בבתי החולים ובמרפאות . במהלך השנים בהם אני עבדתי ועדיין עובדת בתוך מערכת הבריאות ובשנים האחרונות גם כמגשרת ועו״ד בתחום הבריאות אני נוכחת יותר ויותר כי ללא שפה גישורית לא ניתן לקיים שגרה טובה. פעמים רבות יש צורך בגישור גם בתוך המשפחה עצמה בעימות מול אירוע בבית החולים ואנו מוצאים עצמנו בגישור עם יותר משני צדדים.
אירית אבישר | 23.11.12
2.
גישור בחדר המיון ?
כמי שנכווה ( בפועל, לרבות מקרה מוות ) מהמערכת הרפואית מספר פעמים ( הורים וילדים ) איני מבין על מה את מדברת. מה שנדרש זה כ"א בחדר המיון, שיוכל לבחון את הדברים יותר לעמקם, ולעשות אבחון מייטבי, ולא תחת לחץ של חוסר בכ"א ומיטות מצד אחד, ועודף אנשים מצד שני. היום במערך המחשוב, זרימת המידע מהירה יותר בין אנשים ואגפים שונים במערך הבריאות, ולא כפי שמועלה במאמרך. לא ייתכן מצב שבו כשאת הולכת לרופא המשפחה, מוקצבים לך 5 דקות, הוא מעביר כרטיס, ומסתכל/ת על המסך, שואל מספר שאלות, מקליד בשתי אצבעות, ותוך אותן 5 דקות עושה לך ניתוח ואבחון ( מעמיק ) לבעייה. כ"כ ישנו חוסר מזה שנים רבות בכ"א פרא רפואי כגון אחיות, פראמדיקים וכד', אז אנא, אם את בתחום, תתמקדי , בשלב זה, בנושאים ה"בוערים " לא בנושאים של " איכות שירות הוליסטי" שאול
שאול | 23.11.12
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת