אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

אל תתנו להם רובוטים מעופפים!

5 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

5.
יוסי - הכתיבה שלך בנושא המל"טים הזויה, צינית ושטופת פאניקה מיותרת!
"הוא "מרעיל" את השוטרים וגורם להם לחשוב שהם חיילים" "כל רב פקד יחליט שחייו אינם חיים אם אין לו כלי מוות מעופף" "שפועלות כיחידות צבאיות למחצה, עם אצבע קלה על ההדק" אתה ללא ספק "מרעיל" את הקוראים וגורם לנו לחשוב שאנחנו עכברים מפוחדים... אני מסכים עם מה שכתבת על הפרדה בין תפקידי הצבא והמשטרה ושאין לצייד משטרה אזרחית בנשק צבאי שלא משרת את מטרותיה. ולצערי אכן לא חסרות דוגמאות לשימוש מופרז ואלים של משטרה כנגד אזרחים. אבל קצת נסחפת, לא? מאיפה הבאת את הפאניקה הזו? למה להלחיץ את הקוראים ולהציג תמונה כל כך מגמתית צינית ומעוותת? אתה באמת מאמין שכל שריף מונע מתאוות כוח ודיכוי אזרחים? ולעניין עצמו - בוא נתחיל מציטוט שהנחתי שאמצא בכתבה שאליה נתת קישור עוד לפני שפתחתי אותה: police and sheriff departments across the country have been scrambling to purchase the smaller, unarmed cousins of the Predator and Reaper drones אם כך - מדובר במל"טים לא חמושים, שלא יכולים לבצע שום תקיפה של אזרחים! בהחלט יש צורך אזרחי למל"טים שיכולים לבצע אינספור פעולות למען אוכלוסיה אזרחית בצורה זולה ויעילה הרבה יותר, וללא סיכון חיי אדם! למשל להחליף מסוקים מאויישים שכיום המשטרה מזניקה כדבר שבשגרה ועל זה אף אחד לא נרעש - למרות שגם הם במקור פותחו לצבא...
איתי | 13.12.12
2.
נו באמת: מס אפל עולה משום שאמריקנסקי פרימיטיבסקי רוכשים יותר ממה שהם צריכים:
"מס אפל" הוא מושג שאבד עליו הקלח - וכיום הוא נכון לכל חברות מוצרי הצריכה. מאז 9 בספטמבר 2001, המנוע של הכלכלה האמריקאית הוא צריכת היתר של האמריקנסקי. זה מה ששיקם את הכלכלה האמריקאית לטווח הקצר - וזה מה שמחרב אותה כעת, בטווח הארוך. דווקא מוצרי אפל, שמחזיקים מעמד הרבה יותר ממצרי רוב שאר החברות, עומדים בניגוד מוחלט לרעיון הזה: אם תקנה מוצר של אפל, תוכל - אם תרצה - להשתמש בו גם בעוד שנים ארוכות. העניין הוא שהאמריקאים התרגלו לרכוש ולרכוש ולצרוך ולצרוך. בשנה הקרובה המציאות תטפח על פניהם. סביר להניח שרק חברה אחת תצליח המשיך למכור. בנוגע ל-4 אנדרואידים על כל אי-פון: זה גם נכון לרווח - כל אי-פון מניב ליצרניתו בערך פי 4 ממה שאנרואיד אחד מניב ליצרניתו. זותומרת אם זו סמסונג. כל האחרות - מפסידות.
נו | 12.12.12
1.
חוקי לשון הרע המתוארים פוגעים רק בזכות לביטוי אנונימי. מי שתבטא ומזהה עצמו אין לגביו כל שינוי.
השאלה היא האם הדמוקרטיה צריכה להגן על מי שמתבטא אבל לא מוכן להזדהות ולעמוד מאחורי דבריו. כך למשל האם יש לאפשר הפגנות של רעולי פנים. אם דעתך חשובה ומוגנת על ידי חופש הדיבור למה שלא תעמוד מאחוריה עם זהותך המלאה ? כמובן שבאופן אנונימי קל הרבה יותר לנקוט בלשון הרע מבלי לחשוש מתגובה או תביעה.
אנונימי. | 12.12.12
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת