אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מטבע וירטואלי

14 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

14.
לעיתונאי מתן כהן ולשאר הקוראים: לא צריך לסבך את הדברים יותר מידי. זה הפתרון:
החוק צריך לחייב שבמקרים בהם על הצרכן לקבל עודף מהסכום שהוא נתן למוכר העודף יהיה בסכום המדוייק *או גבוה* מהסכום המדוייק. בצורה כזו, עבור מוצר שעולה למשל 4.99 ש"ח העסק יחזיר עודף של עשר אגורות כנגד תשלום של חמישה שקלים. זה מאוד מאוד פשוט. לא צריך להתחכם יותר מידי ולא צריך חקיקות מורכבות. סופרפארם נוהגת בדיוק באופן הזה שציינתי. צריך להזכיר אותה לטובה. רוב העסקים האחרים, כולל שופרסל הענקית לא נוהגים בדרך זו והם לפיכך רמאים גם אם אינם עוברים על החוק.
מיי שהוו | 16.12.12
11.
עד כמה שידוע לי החוק אוסר מחירים שאין מהם עודף - אבל שטויות מי אוכף ?!
עד כמה שזב נראה קטנוני הם עושים מזה מיליונים למרות החוק שאינו נאכף כמו רבים אחרים שנועדו לטובת הצרכן אף אחד לא שם 7 והיכן הרגולטור כרגיל ישן היכן המועצה לצרכנות - נרדמה כרגיל ועל זה אמרנו כבר אין ספור פעמים - שחיתות של הון ושלטון - נמאסתם !!!
hawk | 15.12.12
4.
האגורה בוטלה גם בזכות המאבק של "הכח השקט" בבחירות 1988 !!!
בבחירות 1988 הכח השקט (ז' בלי בושה) שם את ביטול האגורה כאחד היעדים, ובמטרה לעגל את המחירים ל10 אג'. זאת לאחר שהתברר שבכפר עזרייה ובמקומות אחרים בגדה משתמשים במטבעות של אגורה לייצור שייבות... (מחיר הפקת מטבע של אגורה אז היה קרוב ל3 אגורות, מחיר של שייבה היה כ5-7 אג'. לצערי, בנק ישראל בחר לבטל את המטבע - אך לא את הערך, וכך נולד המצב האנומלי הקיים עד עכשיו. חלפו כמעט 25 שנים מאז, האם אנחנו חיים בחלם? או שמישהו יודע להרוויח משברי העודף - עשרות אלפי ש"ח בחודש?
יעקב גרוס | 15.12.12
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת