אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

"עולם מלא בתשוקה"

60 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

53.
סעדתנו בעלמה ועלה לנו הרבה יותר מ 300 ש"ח לאדם לפני הטיפ
חבל על ההתלהמות הפנאטית של חלק מהמגיבים. הכל עניין של סדרי עדיפויות אינדיבידואליים. אנשים שעובדים קשה מאד עבור הכסף שלהם רוצים גם מדי פעם להנות מפרי עמלם. ממש לא מדובר באנשים עשירים. יש לי חברים שאוכל איכותי לא מעניין אותם והם מעדיפים דרכי בילוי אחרות. גם אנשים שהכנסתם בינונית ואפילו נמוכה, יכולים להרשות לעצמם פעם בכמה זמן להנות מאוכל איכותי אם זה מה שהם אוהבים. אפשר לשים בצד 100-50 ש"ח לחודש במשך כמה חודשים ויש כסף לארוחה טובה. אין ספק שעלמה מסעדה מצויינת ומבחינתי האוכל ממש שווה את הכסף. אישית אני מעדיף לשבת פעמיים בחודש על הבר בסושי-סמבה לפנות ערב ולהנות ממגוון מצויין של מנות יחסית קטנות ומעולות ומאלכוהול מעולה. זה יוצא פחות או יותר אותו מחיר כמו בעלמה, אבל אישית אני נהנה מכך יותר מאשר במסעדה.
איש | 19.12.12
49.
במי זה בדיוק פוגע ?
הבנאדם מוכר שירות וקובע מחיר. אין לו מונופול, הוא לא משתמש בכספי מדינה, הוא עושה הכל כחוק, הוא מעסיק עובדים ומשלם להם משכורת. יותר מזה, עובדים אצלו אנשים רגילים והכסף שהעשירים שאוכלים אצלו מתגלגל אל אותם עובדים. מה בדיוק רע בזה ? על איזה חוק מדינה או חוק מוסרי הוא עבר ? אני אישית לא אוכל שם. זה יקר לי והטעם שלי באוכל שונה אבל אני לגמרי לא מבין מה הבעיה פה חוץ מצרות עין.
אני נשאר אני | 19.12.12
48.
חברים , עזבו שטיות !!!! מסעדת W בעפולה , עם הסטייקים הכי טעימים ביקום !!!!
בשר של פרה מרמת הגולן ! והמחיר, צילמתי את החשבונית חברים , 70 ש"ח פותחים שולחן !!! לא יאמן !!! לא דוריס קצבים, ולא המבורגר מעובד. מזל שהם לא יודעים שהם הכי טעימים ועוד בפריפריה.. אחרת המחיר היה עולה 200 ש"ח !! זה הסוד שלי , ופעם בכמה זמן אני קופץ לשם עם אשתי , אבל שאני אומר טעים.. אז זה מממממממשששש מממששש טעים ! בתיאבון.
יאיר | 19.12.12
47.
סוג של כפייה
כמו שהדתים נכנסים לנו לצלחת מה כן נוכל ומה אסור, ככה גם המגיבים כאן: הרי אף אחד לא מכריח את אף אחד להיכנס ל"עלמה" ולאכול מנה שעולה 300 שקל!! יש בחירה, יש העדפות. מי שיכול ולא גנב את הכסף, זה שלו ויכול לשלם את זה, למה לא? אני לא רואה סוג של תגובות כמו שיש פה, בעיתון של ארץ מערבית אחרת...
Elena | 19.12.12
42.
חבורה של לא מפרגנים! אכלתי שם שלוש פעמים, היה מדהים!!! אוכל מעולה
הגשה מהוקצעת ומקצועית והמחירים סבירים בהחלט. 550 ש"ח לארוחת ערב כולל יין זה בהחלט סביר לאוכל ברמה כזאת. באירופה, מסעדות עם כוכב משלין אחד עולות למעלה מ-400 יורו לאדם והאוכל ממש לא מתעלה על האוכל בעלמה שלא לדבר על שלושה כוכבים שם גם הגענו לסכומים של מעל 1,000 יורו לסועד ולא תמיד היה וואוו. בקיצור, תתחילו לפרגן, זה לא כואב!
איילה | 19.12.12
40.
זה לא כספי ציבור ולכן מבחינתי שייקח גם מיליון ש"ח למנה
מי שרוצה - שיאכל שם. מי שלא - שיישאר בבית או שיילך למסעדה אחרת. זה לא שזה על חשבון מישהו אחר, אלה לא כספי ציבור ואם העסקים שלו יידרדרו - כנראה שלא יאשרו לא תספורת. לכן זה לא צריך לעניין אף אחד מה המחירים שם והוא לא חייב לאף אחד דין וחשבון.
אסף | 19.12.12
15.
עדיף לשלם 300 שקלים וליהנות ממנת צלעות מעולה וטעימה מאשר 60 שקלים על מנה בינונית
ולפחות פעם אחת בכל שנתיים-שלוש כדאי להזמין מקום במסעדת יוקרה ו"להתפרע" עם 500 שקלים לכל סועד. אם "עם ישראל" בהמוניו יכול לשלם 1500 שקל ללילה בצימר מעופש בצפון כדי להשתכשך בג'קוזי מלא חיידקים ולאכול "ארוחת בוקר גלילית" שמורכבת מסלט ירקות ולבנה - אז אפשר ליהנות מחוויה קולינרית מדהימה במחיר הנסבל של 1000 שקל לערב לזוג.
 | 19.12.12
7.
מה זה??? 300 ש"ח מנה???
סורי, אני ממש ממש אוהבת אוכל טוב, ומעריכה חומרי גלם משובחים. אבל העובדה שמר רושפלד מטריח את עצמו ועומד במטבח לא מצדיקה בעיני עלות כל כך מוטרפת למנה. לא יודעת מה אתכם, אבל לא משנה כמה טעים האוכל, סביר להניח שהוא יתקע לי בגרון אם כל ביס עולה לי כמו ארוחה שלמה במסעדה בינונית.
אלונה | 19.12.12
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת