2. אלי רוזנבליט "המתכון הישראלי המושלם להחמצת מלפפונים" 1) נו, בטח, ישראלים עושים כך כבר מאות שנים. 2) זה בדיוק הדבר שנגדו קם שנדור כץ: חמוצים תעשייתיים אינם באמת מותססים בחיידקים אלא רק מושרים בחומץ חם שמקנה להם את הטעם החמוץ. אנחנו מפסידים הרבה בגלל תעשיית המזון, ולא רק את מורכבות הטעמים שביוגורט שתסס לבד. הסטריליות התעשייתית מונעת מגופנו מגוון של מיקרואורגניזמים, וגיוון ביולוגי שחיוני לו. דוד | 01.02.15 (ל"ת)
1. המתכון הישראלי המושלם להחמצת מלפפונים http://www.2eat.co.il/show_recipe.aspx?recipe=3032 אלי רוזנבליט | 22.12.12 (ל"ת)
המתכון של סנדור כץ למלפפונים חמוצים
2 תגובות לכתיבת תגובה