אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

היוגורט היווני שהפך מהגר טורקי למיליארדר אמריקאי

17 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

15.
אכן יוגורט משובח שלא ברור איך לא חשבו על כך קודם
יחסית למוצרי החלב האמריקאים הוא באמת טוב ואני אישית אוכל מימנו הרבה רעיון מצויין שלא ברור איך אף אחד כולל אני (רק שנתיים פה) לא חשבו ועשו אותו קודם נישה שהייתה פתוחה לגמרי רק להרים את המוצר והשוק עושה הכל בשבילו כל הכבוד על הדרך והפיתוח, אכן אמריקה גם היום עדיין ארץ האפשרויות
יוני | 20.01.13
12.
תכנסו לאתר של החברה לפני שאתם אומרים "מה איתנו"??
עברתי על רשימת המרכיבים של הטעמים השונים, ולא מצאתי בהם שום דבר המייחד אותם מאחרים, מעבר למבחן הטעם. וחיידקים פרוביוטיים לא שורדים במוצר שעבר המוגנציה, ובוודאי עם חיי המדף הארוכים שלהם. אבל מה משנה הטעם, אם הושג על ידי הליך תעשייתי? כי יוגורט טבעי זה לא. בוודאי לאור העובדה שלמעט בודדים כל קו היצור מבוסס על מוצרים עם 0% שומן. ללא שומן אין ספיגה טובה של וויטמינים ומינרליים. מה כן? עדיין אפשר להצליח בגדול באמריקה. בינתיים, אשאר עם היוגורט הטבעי בכד גדול עם 7% שומן ללא תוספים וחומרים משמרים של חברת XXX. הישראלית.
 | 16.01.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת