אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

דו"ח טכנולוגי: מראה, מראה שעל הקיר, היש פתטי ממני בכל העיר?

6 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

6.
להקליד ביפנית לא יותר ארוך מלהקליד באנגלית
1. אמנם האותיות ביפנית מורכבות, אבל שני מקשים במקלדת מגיעים לכל אות בשפה. 2. המילים ביפנית כוללות הרבה פחות אותיות מהמילים באנגלית כך שזה מתקזז. 3. בדומה לכל שפה מודרנית אחרת, גם היפנים מקצרים את המילים בשפה בסמסים ובאינטרנט. 4. תבדוק כמה סמסים היפנים כותבים, כנראה יותר מכל אומה אחרת (שלא לומר יותר מכל האומות ביחד), ככה שההשערה הזאת מופרכת לחלוטין.
ימאמוטו | 17.02.13
5.
לעניין החוק הקנדי :"להגנת קטינים ברשת" רק אצלנו עוברים חוקים כמו המאגר הביומטרי, ואחרים
תראו ותלמדו מהקנדים והאירופאים איך שומרים על זכויות אזרח והזכות לפרטיות!! רק אצלנו מאפשרים לחוק המאגר הביומטרי לעבור (חוק שיאפשר למשטר לעקוב אחרי כל תנועה שלנו), או חוק נתוני תקשורת שכבר היום מאפשר את זה (גישה לכל שוטר לנתוני איכון סלולריים היסטוריים) רק אצלנו גם ידוענים - (עירית לינור למשל) מצדדים בחוקים כאלה וחושבים ש"מי שלא עבריין אין לו מה להסתיר" כבר לפני 200 שנה אמר לינקולן (הנשיא האמריקאי) שמי שמוותר על החירות למען הביטחון לא ראוי לשניהם, ויאבד את שניהם. נראה שבישראל, וגם בארה"ב שכחו את דברי הנשיא החכם.
יובל | 16.02.13
3.
יש לי חשבון בGOODREADS כבר כמה שנים, אבל חוץ מסינון של כמה ספרים רעים במיוחד
והנוחות של קבלת כל המידע על הספר (תקציר,סוגה,קישורים וכו'...) הוא לא עוזר הרבה בבחירת ספרים. כי מסתבר שלכל אחד יש טעם שונה, ואפילו אם לספר יש 5 כוכבים ולחלק מהמבקרים שהקלקלת עליהם באופן רנדומלי יש טעם דומה לשלך- זה לא אומר שתהנה מהספר. גם אחרי חיפוש של קוראים בעלי טעם דומה לשלך (קראו ספרים שאתה מכיר ואוהב) הספרים הלא מוכרים-הרבה פעמים לא מתאימים. בקיצור, אמנם ישנו שיפור מצורת הבחירה הישנה (שהרבה פעמים התבסהה על מזל P:), אבל היא לא משמעותית כמו שאתה מציג אותה.
 | 14.02.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת