29. אריה מסעדה ברמה גבוהה, אוכל טעים שרות חוץ לארץ. מנות מרשימות ביד רחבה כל הכבוד ישר כוח יוסי דנה רמת גן | 21.10.19 (ל"ת)
28. אריא;) מקום נהדר המקום מדהים חומרי גלם טעים וטובים! השירות נפלא!!! כייף שם! ממליצה בחום מורן | 07.02.15 (ל"ת)
25. excellent location- trendy What an enjoyable place, great vibe, great drinks.great food Karine | 17.10.13 (ל"ת)
23. אנשי אריה מצוינים עדיין לא ביקרתי באריה והאמת מתכננת להגיע לשם לערב מאוד חשוב בחיי, מהיכרות עם האנשים הקשורים באריה אין לי ספק שמדובר במקצוענים, באנשים שמודעים לכך השירות ללקוחות הוא אחד הדברים החשובים להצלחת מסעדה והם יודעים לעשות את זה ביג טיים!! הם אנשים נפלאים גיא ואורן ואני מאחלת להם הצלחה גדולה ובטוחה שכל השטנה והרוע שמופנה כלפיהם יתפוגג למול ההצלחה. אוהבת אתכם אנשים טובים מאריה. נועה אברבוך | 16.10.13 (ל"ת)
22. מסעדת ARIA- אחת החוויות השוות בעיר הייתי חייבת לקרוא את הכתבה ולגלות מי הגאון שעומד מאחורי המקום המקסים הזה. כל הכבוד לגיא מזו, שף מדהים שיצר קונספט כה מיוחד בעיר- חוויה בינלאומית. מאז שהייתי בניו יורק לא נהנתי ככה- אוכל מדהים ואווירה מיוחדת שאין במקומות אחרים. מומלץ!!! רוני | 16.10.13 (ל"ת)
6. כל הכבוד גיא גמזו הוא זה שהעלה,שיפר, ועמל על כל תפריט, פינה, מנה, צורת עבודה וארגון במטבחו של אדון רפי כהן חרום הודו שבזכות היותו פרנואיד/ מיקרומנג׳ר סוציופאט ואגוצנט מר מאסטר גדול רק משך בחוטים...(ובעוד שני מקומות באזור האף בעיקר) מר כהן אתה הוא זה שטורק דלתות לעובדים החרוצים שיצאו ושיצאו בעתיד מהמפעל שלך, עשה חשבון נפש לעצמך לפני שאתה שופט אחרים. וזכור דבר אחד חשוב - לכל אחד יש מחליף גם לך... בהצלחה לגיא ולמסעדת aria עם צוות כמו שלכם סגולה להצלחה טישו לשמו | 07.04.13 (ל"ת)
5. כל הכבוד לא נראה דווקא שטרקת את הדלת אלא להיפך פתחת דלת רחבה מאוד לכולם... ולדעתי עלית לגדולה בעיקר בזכות עצמך , בזכות עבודה קשה ... יעל | 31.03.13 (ל"ת)
3. חבל שטרקת ככה את הדלת על מי שהעלה אותך לגדולה ככה לא עושים!!! בכל מקרה בהצלחה... מקווה שלמדת ממה שהיה שם ויש לך את הצניעות להודות על הטוב שקיבלת אצל המאסטר הגדול.. עדי | 27.03.13 (ל"ת)
"לא פתחתי כדי לשחק בנישה"
29 תגובות לכתיבת תגובה