אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

להתראות שרימפס, שלום גפילטע פיש

33 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

31.
לשפים הנכבדים
זה יפה שסוף סוף קלטתם את הפוטנציאל, טועה מי שחושב שלדתיים /שומרי מסורת אין כסף למסעדות גורמה. אני אישית מעדיף לא להכנס למקומות מלאי פוזה חלולה שהדירו אותי עד עתה ועכשיו כשהמצב קשה עושים פשרות עאלק קולינריות כדי להכניס את היד לכיס שלי. לא מדובשך ולא מעוקצך.. תאכלו את הכובע עם השרימפס.
תמיר | 09.04.13
27.
אוכל כשר איננו בריא: מלח בבשר מעלה לחץ דם, מרגרינה ב"פרווה" סותמת ורידים, וכו'.
ישנה סיבה טובה מדוע רוב המסעדות בארץ אינן כשרות. אפשר לבדוק באתרים כמו REST ודומיו ולגלות באיזה אחוזים מדובר. אוכל כשר הוא קבוצה חלקית של האוכל הרגיל, וברור שאיננו יכול להיות טוב כמו (או יותר) מאוכל רגיל. הרי מסעדה רגילה איננה מנועה מלהכין מאכל מעולה שבמקרה הוא כשר. הוסיפו לכך נגישות חלקית עקב הסגירה בשבת ויש גם הפסד כלכלי. בנוסף, כל ההכשרים עולים כסף, כך שמבחינה כלכלית המצב בעייתי עוד יותר, שלא לדבר על הסתפקות בחומרי גלם זולים, כי הקהל הדתי עני יותר ולכן אינו יכול לשלם עבור אוכל יקר. כך שמי שפותח מסעדה כשרה עושה זאת רק להשלמת הכנסה כנראה, בידיעה שמדובר בהרבה פשרות בעייתיות.
רוב הדתיים גם עניים מידיי למסעדות - | 08.04.13
19.
אדוני מהר החליף את טון הדיבור כשהבין שלונדון לא מחכה לו...
איך קראת לכל הישראלים? חסרי טעם טפשים שלא מבינים מה הם אוכלים? הדיוטות שרוצים הכל בפיתה? מה קרה שלא עזבת לניכר? קלטת שעם כזה יחס לא תהיה אפילו טבח פס קר בניו-יורק או ווגאס? אני מקווה שלמדת ענווה מהכתבה המאוד לא נעימה ההיא, כי כשרון יש לך בלי עין הרע. שיהיה מברוכ.
 | 08.04.13
6.
מסעדה כשרה לא יכולה להיות מסעדת שף...
כי בישול כשר הוא מעצבן, מלא מגבלות, ונראה שמישהו חשב איך להוציא ממנו את המרכיבים הטעימים. אלה תהיינה מסעדות של בתי מלון, עם אוכל משעמם (ויקר מידי...). הסיכוי להצלחה - נמוך ביותר. הם (אדוני, רושפלד) מנסים רק בגלל הצפיפות בשוק האוכל התל-אביבי. מחפשים נישות.
אלי בר-נס | 08.04.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת