אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

רחל סופר: "ביקור הבית של השופטת אלשיך הוא הסגת גבול ופגע בכבודי"

31 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

29.
19 צודק. מערכת המשפט לא יכולה לתקן את עצמה. יש לכפות עליה תיקון
הרבה מהשופטים הם שרלטנים. צועקים, מאיימים ומפחידים. על מי זה עובד ? על האנשים הפשוטים המגיעים לבית המשפט ללא ייצוג ראוי. הבנקים, חברות הביטוח, מוסדות המדינה - לא מתרגשים מאיומי השופט ובדרך כלל הוא גם לטובתם. אין צדק במערכת המשפט, יש פרוצדורה. הפרוצדורה בדיוק מירבי מופעלת על האזרח הפשוט. אך סולחת ומתפשרת כלפי מוסדות המדינה, עורכי דין מפורסמים, מנהלים מיוחדים ועוד, אף אם תופשים אותם בשקר. ירצה השופט להטות משפט , די שייכתוב "נחה דעתי ש....." ויהפוך את הצדק לעוול ולא ניתן לערער עליו. לכן הציבור חייב להילחם במשפט הפרוצדורלי ולדרוש משפט "צדק" בלבד!!!. אדם נתבע - מדוע שיגיש בקשת רשות להגן ? למה אין לו זכות הגנה אוטומטי? בית משפט קבע החלטה שנראה למפסיד כלא צודק ומעוות. למה אין לו זכות אוטומטית לערער ? ולסיום, לגבי השופת אלשייך. השופטת אלשייך לא יודעת להגן על האזרח הקטן . מניסיוני האישי, היא שוחטת אותו. היא תעשיר את המנהל המיוחד על חשבון האזרח הקטן והפשוט. טוב יהיה אם ישלחו אותה הביתה מוקדם ככל האפשר..
רימון ירושלמי | 18.04.13
26.
מי שמבין במערכת בית המשפט יודע שאפשר לדחות ולדחות ולדחות.....
כל הכבוד לשופטת ששמה קץ לסחבת הזאת. מפחיד מה שופטים יכולים לעשות. בעלה של גברת סופר תיפקד באופן מצויין כמארח, וצוין ל״טובה״ בפסק הדין של השופטת.( הנ״ל חילק עוגיות ושתייה בשתי ידיו.). עורכי דין משתמשים בכל פירצה בחוק, על מנת לקדם את שמם. דבר זה גורם לשופטי ישראל, לחשוב פעמיים לפני שהם יוצרים תקדים זה או אחר. ולכן, הם די משותקים במבצע את עבודתם.
נביל הזעם | 14.04.13
21.
מתי מערכת המשפט תבין שהשופטת פוגעת באמן הציבור בה
השופטת אלשיך פוגעת קשות באמון הציבור בבתי המשפט. חביביה נהנים ובאחרים היא פוגעת בשליפות מהמותן. לא זרקו אותה בעקבות פרשת הפרוטוקולים והיא תוכיח עכשיו לשר המשפטים ונשיא בית המשפט העליון עד כמה הם טעו. היא משתדלת להוכיח זאת בזמן הקצר שעוד נשאר לה עד פרישתה.
אפי | 12.04.13
20.
קראתי יותר מכתבה אחת סביב הפרשה של גב' סופר ועדיין אני לא מבין
יש הרבה סתירות ודברים שהם לא מובנים מאליהם ?! נתחיל עם הבעל שלה איך יתכן שבימ"ש יכיר בו כנכה 100% בלי אישור מהמל"ל במידה ויש אישור כזה, איך המל"ל נתן לו אחוז נכות כה גבוה מבלי שיוכיחו שאכן הוא נכה 100% היא לא נכחה בדיון והצטיידה באישור רפואי, סבורני להניח שלבית המשפט יש סמכות לבקש מסמכים רפואיים שמוכיחים כנות האישור הרפואי, ללא כל צורך שכבודה תצא מכותלי בימ"ש כי אין זה ראוי אפילו במקרים הכי חריגים שדיון יערך מחוץ לכותלי בימ"ש כי זה עלול להצביע על מושא פנים של השופט דבר שמצדיק פסלותו מהתיק. אבל מצד שני למרות שאני תומך בהתנהגות השופטת, טענותיה של גב' סופר לא יתקבלו בעליון מחד כי הסגת גבול תיעשה בכוח ואם השופטת ושאר עו"ד נכנסו לבית בהסכמה כאורחים אז אין מדובר על הסגת גבול, מאידך כי אסור לתת גיבוי לרמאים ושיש למצוא את הדין עם מי שניסתה להתחמק שלא בצדק בקיום התחייבויותיה הרי גם לנושים יש אינטרס לקבל את זכויותיהם ולסיים את ההליך צריך להתחשב בצד השני. השופטת טעתה כשהחליטה לערוך את הדיון בביתה של סופר, הרי היא הייתה יכולה להוציא צו הבאה או לתת פסק דין במעמד צד אחד. אם הייתי במקומה הייתי נותן צו למסור לי את המסמכים הרפואיים שמעידים על כנות האישור הרפואי והייתי מבקש חוו"ד רפואית במידה ולא הוכח בפניי שאכן הגב' חולה והאישור הרפואי נועד רק כדי לדחות את הדיון הייתי נותן צו הבאה ופוסק כנגדה תשלום סכום מסוים לטובת אוצר המדינה אבל אין זה אומר שלכבודה לא מגיע כבוד גדול על האמיצות ועל רצונה לסיים את ההליכים ולהגיע לאמת , פשוט מאוד אני מוריד לה את הכובע על נחישותה בעבודתה
סטודנט למשפטים | 12.04.13
19.
התנהגות פסולה של שופטים אינה חריגה במערכת המשפט וחמור מכך
התנהגות פסולה של שופטים אינה חריגה במערכת המשפט וחמור מכך - ראשי מערכת המשפט ושר המשפטים נוהגים כלפי תופעה מסוכנת ופסולה זו בסלחנות ובעצימת עיניים, במקום למלא את חובתם כלפי הציבור". כל מי שהיה פעם בבית המשפט יודע עד כמה המשפט הזה נכון. לצערי, עצימת העיניים של הפוליטיקאים נובעת מכך שהם יודעים זאת וחוששים מהיום בו הם עצמם יתייצבו בפני שופט, או לחלופין חוששים מתפירת תיקים - מומחיות של מערכת המשפט. הם פשוט מפקירים אותנו כדי לשמור על עורם. מסיבה זו, לא נראה לי שהמערכת תבריא. מצד שני, נחישות של הציבור לחיסול תופעת השחיתות במערכת המשפט עשוייה לקדם שינוי, אך כולם צריכים לשלב ידיים. ברור שמי שאוכלים מצלחתם של השופטים לא יוותרו כל כך מהר על סיר הבשר וינסו להשיב מלחמה. הם בדרך כלל נוהגים לתפור תיקים. אך אסור להיכנע, זה קרב קשה אך הכרחי.
ברוך לוי | 12.04.13
18.
אני לא מבין
ראו אותה רצה בעת שהיא הייתה אמורה להיות בדיון בבית משפט ,זאת לאחר שהיא התחמקה ממספר דיונים . מדוע לא הוציאו צו הבאה ? מדוע לא פסקו במעמד צד אחד ? מדוע על סמך החוקר הפרטי ,לא פסקו להכניסה לכלא ? מדינת ישראל הפכה כר פורה לעבריינים מכל הסוגים והמינים ואם בית המשפט לא יקח את עצמו בידיים ,אזרחים שומרי חוק לא יהיה להם מה לעשות בארץ . לתשומת לב של שרת המשפטים שתתחלי להזיז את עצמה במקום לדבר .
אהוד | 12.04.13
16.
איך קרדיולוג מעיד על מחלות בדרכי הנשימה?
אני לא מבינה את זה. היא הייתה מצוננת והלכה לקרדיולוג? והוא נתן לה אישור לא לבוא למשפט? על סמך מה? ואגב- מקרה שהיה באמת: אמא שלי הייתה צריכה להגיע לדיון. יום לפני התחילה לחוש ברע ו"בילתה" שעות רבות במוקד. הרופא אסר עליה לעשות פעילות מאומצת או אפילו לצאת מהבית ואמר שהיא חייבת מנוחה אחרת תתמוטט. עורך הדין שלה הגיש את התעודה הרפואית, ונחשו מה? השופט פסק לה הוצאות משפט של 3000 ש"ח. כתב בהחלטה שאם לא אושפזה זה לא חמור אז הייתה צריכה לבוא. והנה לכם -בתיק הזה מישהי 4 (!) פעמים לא הגיעה לדיון, כל פעם באמתלה אחרת. ונראה שגם הפעם היא תצא מזה בלי שום פגע. מה שמראה לכם שהכל תלוי בשופט ובמצבי רוח שלו ובכמה כסף יש לכם והאם יש לכם עורך דין טוב ויכולת לערער על כל החלטה.
עדי | 12.04.13
15.
סופר צודקת. אבל, יש לה בעיה
היא הייתה צריכה למנוע מאלשיך ושות' להיכנס לביתה, ואם כבר נכנסו - לבקש מהם לצאת מהבית. את זאת היא לא עשתה. להיפך. מהתנהגותה עולה שהיא הסכימה לקיום הדיון בביתה. למשל, בכך שהשיבה לשאלות בחקירה נגדית. גם העורך דין שלה כשהגיע לבית צריך היה לבקש מהנוכחים - בשם מרשתו - להפסיק את הדיון ולצאת מן הבית. לשופטת אין סמכות לבצע הסגת גבול כדי לקיים דיון. גם העורך דין טעה בכך שלא עשה זאת. במקום לסלק את הנוכחים הוא ביקש לשמוע מסופר מה היא אמרה בעדותה כדי שיוכל לסכם בפני השופטת. ספק רב אם בנסיבות הללו, כאשר גם סופר וגם עורך הדין שלה הסכימו למעשה לקיום הדיון בשתיקתם ובהתנהגותם, אם בית המשפט העליון יכול לקבוע שהדיון התקיים שלא כדין והתוצאה שלו בטלה ומבוטלת. חבל. אם אלשיך הייתה מופיעה בפתח הדלת שלי לא הייתי נותן לה להיכנס.
 | 11.04.13
7.
מאסנו בחייבים המשתמטים בתרגילים שקופים ובחסות עורכי דין ממולחים, גם אם הצעד של אלשייך מעט קיצוני
יתכן שהצעד הזה חריף אבל הוא מקורי והולם לחייבת שממציאה תירוצים וכבר נתפסה בשקרים ומתחמקת מהגעה לבית המשפט כמו אחרון הילדים בכיתה ד' שמבלפים את המורה, וכל זאת לאחר שנראתה משחקת בחדווה עם נכדיה בגינה הציבורית. ובמקום להסמיק מבושה עוד מרהיבה עוז ומלהטטת בכל מיני פעלולים משפטיים ופליקלקים שעניינם הוא התחמקות מעמידה בעול שצו המצפון הפשוט מחייב. פשוט נמאס.
שלמה ת"א | 11.04.13
4.
נמאס מהיבבות של פושטי רגל - תמיד קורבנות, תמיד כולם לא בסדר
לפי הכתבה הקודמת, רחל סופר נקלטה במצלמת חוקר פרטי רצה בפארק אחרי הנכד שלה או משהו כזה, וזאת בזמן שאמור היה להתקיים דיון שנדחה כי היא כביכול היתה חולה. אז שתיטול קורה בין עיניה, תבקש סליחה מכל הנושים שלה, שבטח מתפלצים ממנה, ולכל הפחות, תפסיק ליבב. ולכב' השופטת אלשייך - שיחקת אותה בגדול וקצת השבת את כבודך אחרי הפיאסקו של הפרוטוקולים (שגם אותו לא שכחנו).
עו"ד | 11.04.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת