171. אפשרות לבורגרים בארץ ובעולם לצימחונים וטבעונים אפשרות למכור בורגרים בארץ ובעולם בורגר פטריות וכמה סוגים של בורגר לטבעונים וצימחונים בארץ ובעולם. דבקה באמריקה הולך טבעוני.ולחברה אותנטבעי יש בוגרים טבעונים ממש טעים יאיר | 11.07.15 (ל"ת)
169. הסניף שלכם ברמת אביב פשוט מקסים הנכדים שלי ואני מכורים לטעם הנפלא, עלו והצליחו. אסתר | 26.05.14 (ל"ת)
167. עוד ישראלי צוציק ,אני אקדמאי עובד ארכיון ,לשעבר עובד מצודת זאב לשעבר אקדמאי נאה מממשפחת רבני כיפה סרוגה בגליציה בפולין | 09.05.14 (ל"ת)
165. אני צופה הצלחה מסחררת בחול, כי אתם הרבה מעל כולם הרבה הרבה מעל כולם, מרגישים שיש פה מגע שף , אני משוגע על הסמוקי שלכם... ד קליין | 31.03.14 (ל"ת)
164. אתם תגיעו רחוק בעולם, רק בגלל שאתם באמת הכי טעימים שיש אני משוגע על ההמבורגר שלכם, במיוחד הנתח קצבים. גאווה ישראלית אמיתית, כיף לשמוע על ההצלחה שלכם. פז | 02.03.14 (ל"ת)
163. ההמבורגר שלכם הרבה יותר טעים מאלה בארה״ב בארה״ב ההמבורגר ניראה כמו משהו שמנסה להיראות כמו המבורגר, אוהבי האיכות בוודאות ירכשו בורגרים ולא את האחרים בארה״ב. פז | 18.02.14 (ל"ת)
162. הסניפים שלכם בטבריה וברמת אביב יפים מאוד מדהים שהגעתם ל-60 סניפים , אני זוכר שהייתם רק עם 2 ירון | 14.02.14 (ל"ת)
161. מס 1 בישראל כבר כמה שנים, אתם תעלימו את שאר הרשתות מסיבה אחת פשוטה אתם באמת הרבה יותר טעימים. נטע | 06.02.14 (ל"ת)
160. צי'פס והמבורגרים נדירים , יש לכם סטייל מיוחד בסניף הרצליה וטבריה אתם נהדרים נועה אוהבת לאכול | 03.02.14 (ל"ת)
157. הצעה לרשת, תתנו לאמריקאים שמות שהם יותר מזוהים איתם את הטעם המעולה שלכם כמובן תשאירו, אבל למנות לקרוא בשמות שיותר מזוהים עם האנשים המקומיים. דן | 26.01.14 (ל"ת)
154. הסניף שלכם בחדרה פשוט נהדר, טעים מטוד ומה שהכי חשוב לי זה השירות והשירות היה נהדר, אתם בדרך הנכונה. ירון בקמן | 20.01.14 (ל"ת)
153. אני מת על הטעם שלכם, אתם נדירים אני מאחל לכם הצלחה בארה״ב , אם הטעם יהיה כמו בישראל אתם תכבשו את אמריקה. שובל | 05.01.14 (ל"ת)
151. בורגרים היא מעצמה יש להם כבר 60 סניפים זו הרשת הכי טעימה ופשוט מגיע להם להצליח, זו נקראת הצלחה שקטה וכל הכבוד על כך. דורי פז | 18.12.13 (ל"ת)
150. אתם פשוט רשת מעולה, אני באמת אוהבת ההמבורגר והלחמניות הטריות המעולות שלכם. הסמוקי , הנתח קצבים, הבקר והחצילים פשוט מדהימים, פחות התחברתי לעוף. תמשיכו ככה כל המשפחה שלי פשוט מאוהבים בטעם שלכם. נטע | 18.12.13 (ל"ת)
149. הבטחה להצלחה? האם כאשר נסגרים מפעלים והאבטלה גוברת,העיתוי להפוך עצמאי כדאית,ומה הם סיכויי ההצלחה meiro5151 | 17.12.13 (ל"ת)
148. היום אכלתי סמוקי, כזה טעים, כל הכבוד לכם באמת. אתם פשוט טובים במה שאתם עושים, האוכל הכי טעים שאפשר לקנות היום. שי | 08.12.13 (ל"ת)
147. ההמבורגר הכי טעים בעולם נקודה סוף רק מי שטעם יכול להצדיק אותי, ממליץ בחום על סמוקי ונתח קצבים שלהם. דורי | 13.11.13 (ל"ת)
146. איפה שיש איכות יש הצלחה, בורגרים היא הרשת עם ההמבורגר והלחמניה הכי טעימים בעולם, שפית הכינה אותם בגלל זה הבדלי הטעם גדולים מידי מול הרשתות האחרות. | 17.10.13 (ל"ת)
144. ההמבורגר הטעים בעולם, אני עומד על זה רק שאני כותב את הטוקבק הזה ניהיה לי תיאבון. דורי הארגנטינאי | 08.10.13 (ל"ת)
142. נתח קצבים צריך לנצח כמוצר העשור מקום ראשון במדד דביר, אתם עושים בית ספר לשאר ההמבורגריות בישראל. דביר | 27.09.13 (ל"ת)
141. לדעתי אתם תצליחו בגדול אבל ברור ששם תצטרכו להוריד במחיר כדי להצליח, שם יש הרבה יותר לקוחות אפשר ללכת על הכמות ברווחים, בכל אופן אתם רשת מעולה בגלל שאתם באמת טעימים יותר מכולם. אריה | 23.09.13 (ל"ת)
139. שעה ורבע לפחות עד שהמשלוח מגיע הזמנתי כמה וכמה פעמים מסניף בת ים וכל פעם לוקח לפחות שעה ורבע עד שהמשלוח מגיע לקוח מאוכזב | 02.09.13 (ל"ת)
138. ההמבורגר הכי טעים שאכלתי וללחמנייה שלכם יש גם חלק רואים שמכנינים אותה באותו היום, טעם פשוט טעים. דורון | 30.08.13 (ל"ת)
137. אני צופה החלפת שילטון עם המקדונלנס, מסיבה אחת פשוטה הטעם של בורגרים לא מזכיר שום טעם מלבד המבורגריה מקומית אחת שהכרתי בארגנטינה שניקראת לוקו אנחל, כמכור לבשר תזכרו את היום ואת הדקה והנה זה רשום, הרשת הזו תחליף את מקדונלנס. דורון | 25.08.13 (ל"ת)
135. מברוק על הסניף החדש של נהריה, אחרי שטעמתי ברמת ישי ברור לי שמדובר בפוטנציאל גדול. יואל | 21.08.13 (ל"ת)
132. דווקא מאכזב בעלות של 55 ש"ח אני אוכל המבורגר 220 גרם בבראסרי ומקבל שירות VIP. ניסיתי את הרשת ברחוב הרצל בשתי פעמים שונות ולא היה משהו. ממש אבל ממש לא ואליו פור מאני... יהונתן | 10.08.13 (ל"ת)
130. הייתי בסניף הרצליה, גן עדן, אתה התחליף הרישמי שלי לשווארמה הכי טעים שיש, שאפו לשף שלכם. ירין | 16.07.13 (ל"ת)
129. אני רוצה שהכסף שאני משלם יילך נטו לבעלי הסניף המסכן שנעשק מכל הכיוונים ולא לאיזה וונאבי נובריש | 14.07.13 (ל"ת)
128. אותי קניתם מהביס הראשון, שהמוצר טעים ההצלחה שלו בלתי נתנת לעצירה ואתם הכי טעימים בארץ, רק מי שטעם באמת מבין, כל הכבוד אני בטוח שתצליחו גם בארה"ב. דודו | 14.07.13 (ל"ת)
127. שאפו גדול על הסניף החדש שבניתם בצפון תל אביב כ"כ טעים וכ"כ נקי , הכל היה נפלא, עם הטעם הזה לא פלא שיש לכם סניפים בכל מקום בארץ. דורון | 11.07.13 (ל"ת)
126. הטופ של ההמבורגרים בעולם, מבחינתי אתה פשוט הדבר הכי טעים שאני יכולה לקנות בחוץ. קטיה | 09.07.13 (ל"ת)
125. מת על הצמחוני שלכם, סחטן עליכם שדאגתם גם לנו אבל בסטייל, ממש טעימה הצמחונית שלכם, תמשיכו להיות אחלה. שקד | 08.07.13 (ל"ת)
124. פשוט נהדרים, אכלתי בגבעתיים וברמת גן, איזה שירות איזה יחס אדיב, אבל הכי חשוב, כמה שזה טעים הסמוקי שלכם, הבן שלי מאוהב בכבש ובנתח קצבים, אני יותר התחברתי לסמוקי ונתתי ביס מהכבש, הסמוקי הכי טעים לדעתי. לאה | 04.07.13 (ל"ת)
123. הכי טעים בישראל, למעשה זה טעים מידי לא הגיוני שמתחשק לי לאכול בחוץ כמעט כל יום, הנתח קצבים שלכם פשוט נהדר. דוד | 03.07.13 (ל"ת)
122. לקחתי את הילדה מהגן קפצנו לסניף שלכם ברמת ישי הילדה אכלה 2 המבורגרים והיא רק בת 5 וחצי, אני עד עכשיו בשוק, הייתי כ"כ המום שהחלטתי לנסות לטעום ממנה, חשבתי שזה לא הגיוני, הפכתי למכור שלכם, תקשיבו חברים, אני איש עסקים כבר המון שנים , אתה תצליחו בחול, הטעם שלכם ברמה של שף, זה גורם לכל שאר החברות להיראות מצחיק. בהצלחה, אני בטוח שתצליחו. יואל | 01.07.13 (ל"ת)
121. מתי אתם פותחים בטבריה? מאז שטעמתי את ההמבורגר שלכם בנהריה אני לא יכול להפסיק לחשוב על ההמבורגר שלכם, אתה באמת הכי טעימים שיש. דודו | 01.07.13 (ל"ת)
120. לא יכול שבוע בלי ההמבורגר שלכם אישתי כבר חושבת שאני בוגד בה : ) המלצה: קחו את הנתח קצבים תורידו את הבצל ואת החסה וקיבלתם את הדבר הכי טעים שאכלתם בחיים שלכם, תבקשו את הלחמניה רכה, שלא ישימו לכם אותה על הגריל, זה כזהההה טעים. פיני | 27.06.13 (ל"ת)
119. אני מתה על העיצוב של הסניף שלכם בהוד השרון וגם טעים מאוד האוכל שלכם, סמוקי ומרגש מנצחים לדעתי, למרות שלא טעמתי את כולם. דורין | 26.06.13 (ל"ת)
115. סוף סוף רשת שדואגת גם לצמחונים ועושה את זה בסטייל תודה שאתם דואגים גם לקהילת הצמחונים, ההמבורגר שלכם סנסציוני, סוג של פלאפל משודרג ב-10 דרגות. בהצלחה בחול. נועם | 14.06.13 (ל"ת)
114. אהבתי את הג'ינגל שלכם בפירסומת ברדיו זוגות שלישיות, נקרעתי מצחוק, אגב אחלה המבורגר יש לכם. נתן | 13.06.13 (ל"ת)
113. כמה זמן אני צריך לחכות שתפתחו בחיפה? : ) איך אתם עושים את הרוטב שלכם שאתם שמים בנתח קצבים? נתן | 13.06.13 (ל"ת)
112. סמוקי מצד אחד כבש מצד שני ואני מסודרת יא בחתי הסתבכתי, התמכרתי לטעם שלכם זה פשוט טעים מידי, יש דבר כזה טעים מידי, בא לי בורגרים לפחות פעם בשבוע. נופר | 12.06.13 (ל"ת)
109. הכי טעים שאכלתי, אני עד היום ניסיתי 5-6 רשתות המבורגרים לא אציין את שמת כדי לא להרוס להם, אבל בורגרים פשוט הרבה יותר טעים. נועה | 10.06.13 (ל"ת)
108. בהחלט המבורגר מעולהההה אכלתי בבורגרים בעקבות הכתבה ואכן המבורגרים טעימים מאודדדד במיוחד הנתח קצבים והסמוקי! והקונספט בכלל אדיר! נכנס לרשימת הטייקאווי שלי! מרינה | 09.06.13 (ל"ת)
107. בקרתי ובדוק שאת הכי טעימים, הטעם שלכם פשוט לא היה קיים, אני במקומכם מנסה להפוך את הרשת לרשת עולמית, שמוצר טעים הוא תמיד מצליח. תמכרו זכיון כללי בכל מדינה ושם זה יופץ, כך אני הייתי עושה לפחות. דורי | 09.06.13 (ל"ת)
104. הייתי בתל אביב סניף ריבל, השרות היה נהדר הבחור שם בדלפק היה נחמד, נתן שירות מהיר, מקום חפה שמה, אהבתי. אריה | 05.06.13 (ל"ת)
103. אחלה טעם, ההמבורגר הכי טוב בישראל אני גם מת על הנתח קצבים כשאין נתח קצבים אני הולך על כבש וסמוקי, אבל נצח קצבים הכי טעים. יריב | 03.06.13 (ל"ת)
102. אני מכיר את אורן אישית, הוא בחור זהב דואג לסניפי הרשת שלו כמו שדואג לשלו, בגלל זה רשת בורגרים כזו מצליחה. דורי | 02.06.13 (ל"ת)
101. יוזמה מבורכת , תייצגו אותנו שם בכבוד, בטעם אתם בהחלט ראויים לשבח, יש סיכוי להצלחה. ארז | 02.06.13 (ל"ת)
100. הייתי בבורגרים סניף רמת ישי חייבת לציין את השרות האדיב, ההמבורגרים היום מאוד טעימים במיוחד הסמוקי , אני התרשמתי לטובה, תודה. ניצה | 30.05.13 (ל"ת)
99. מקום. ראשון הנתח קצבים מקום שני מרגז , מקום שלישי כבש, אני בשיא הכנות חייב להגיד שהם הכי טעימים בארץ. אריק | 28.05.13 (ל"ת)
97. באמת המבורגר טעים זוג השביע אותי יפה. אני לא מאלה שלוקחים ארוחות אני אוהב את הלמניות ושתייה נטו. רוני | 17.05.13 (ל"ת)
95. בישראל, אין המבורגר יותר טעים מההמבורגרים שלכם מגיע לכם פירגון כי אתם באמת טעימים. נטע | 11.05.13 (ל"ת)
94. רק נתח קצבים, אין על הטעם שלכם די, אני הפכתי למכור, זה טעים בצורה לא חוקית, תביאו מתכון אני חייב כזה בבית. דקל | 10.05.13 (ל"ת)
93. ואוו אני ומשפחתי אכלנו ונהננו מכל ביס! והחלק הכי טוב הוא שאם הילד לא מסיים את הארוחה אז אתה לא אוכל שאריות.... חנן | 09.05.13 (ל"ת)
92. אין כמו בורגרים הרעיון הזה שהם קטנים ומגיעים בזוגות או שלישיות פשוט אדיר! צריך לרשום על זה פטנט! ברית | 09.05.13 (ל"ת)
91. בורגר צמחוני בתור לא צמחונית ואני מדגישה לא צמחונית!!!! ההמבורגר הצמחוני אחד הטעימים! ישר כח אדווה | 09.05.13 (ל"ת)
90. תשמעו, עד עכשיו שמעתי דברים טובים אבל לא ציפיתי שזה יהיה כזה טעים, מדהים הנתח קצבים שלהם, שאפו ענק חברה. אריק | 09.05.13 (ל"ת)
86. בתור צמחוני שומר כשרות רוצה להגיד תודה על האופצייה של הקציצה הצמחונית , גם כשר גם צמחוני וגם טעים , לצערי לא קל למצוא את זה בארצנו הקטנטונת, שיחקתם אותה בורגרים חזק ואמץ צדיקים. נדב | 02.05.13 (ל"ת)
85. הייתי עם בעלי והילדה בסניף ראשון לציון הילדה שלי אכלה אחד שלם בהנאה , הטעם של הסמוקי היה משובח בעיני , אבל הילדה שלי ואבא שלה בלעו את הנתח קצבים המדובר כ״כ. היינו כבר 3 פעמים , התרשמנו מאוד גם מהמראה של המקום , האסתטיקה, רק תמשיכו כך. סיגל | 01.05.13 (ל"ת)
84. אהבתי את ההמבורגרים של הכבש והנתח קצבים שניהם טעימים מאוד, שיהיה בהצלחה חבר׳ה, תייצרו אותנו שם בכבוד! דביר | 01.05.13 (ל"ת)
82. להיט אני חייבת להגיד שהצמחוני שלהם מפתיעה לטובה. לא האמנתי שהמבורגר צמחוני יכול להיות טעים, יש לו מין טעם של פלאפל משודרג ועדין. אחלה טעם. עמנואל | 30.04.13 (ל"ת)
81. הנתח קצבים שלהם נדיר, הכי טעים בעולם בתור אחד שמכור למקדונלד, זה הבורגר הכי טעים שטעמתי בחיים שלי. ירון | 25.04.13 (ל"ת)
78. ים מחירים כאלו לא תצליחו, ארוחת מק במק דונלד עולה 3.99$ אם תתאימו את המחירים אולי תצליחו.אבל גם קשה לי להאמין. אתם צרכים להיות אולי בקניונים כדי להצליח. אילן | 21.04.13 (ל"ת)
76. מעמד הביניים מרוסק ורשתות כאלה לא יחזיקו מעמד. 55 ש"ח זה יקר מידי במצב הכלכלי של היום, פלאפל או סביח ב 7 ש"ח יכול להיות להיט. עסק שמוכר ארוחת צבריים סבירה ב 55 ש"ח לא יזחיק מעמד לאורך זמן. פלאפל ב 7 ש"ח | 21.04.13 (ל"ת)
73. בורגרים הרגתם אותי עם הפרסומת של אוהבים את זה בשלושה חזקים אתם בתשדיר רדיו הזה !! מיכאל | 17.04.13 (ל"ת)
71. בורגרים בארצות הברית אין אין על הטעם שלכם אבל אני הייתי פותחת קודם באירופה .. הגודל מתאים ממש לאירופים. בהצלחה בארצות הברית רוני | 17.04.13 (ל"ת)
69. בורגרים דה בסט אין על בורגרים בקר פורטובלו איז זה בסט פצצות לגבבות תןו לי בורגרים כל הזמן אלירן | 17.04.13 (ל"ת)
68. אני חשבתי שאתם הבאתם את הקונספט מאמריקה, לא שמעתם על White Castle ? וצר לי לאכזב אותך מדובר בג׳אנק פוד רק בצורה של המבורגרים קטנים... ובאשר לתמורה עבור התשלום= ארוחה נורמלית של 3 המבורגרים ( במשקל כולל של 240 גר= 1 המבורגר סטנדרטי) צ׳יפס ושתינ תעלה יותר מ 50 שקל. המחיר הזה עדיף לקנות המבורגר איכותי יותר (מוזס, עד העצם) ... אהה, שיהיה בהצלחה באמריקה White Castle | 17.04.13 (ל"ת)
66. tasted burgerim tasted the brand when visted in the TLV loved it, open in la first guys ron | 16.04.13 (ל"ת)
65. אורן אל תקשיב לאנשים עם התגובות כאחת שחזרה מחיים שם שבע שהים בדלות , אני אומרת לך האמריקים מוכנים לקונספט!!אוכלת בגבעתיים כל הזמן ההמבורגר מעולה והטעמיים החדשים הכי טובים שיש. האמריקים עכשיו מוכנים לשינוי בתרבות האכילה שלהם אילנה ברויד | 16.04.13 (ל"ת)
64. כיף שאפשר להחליף הכי כיף שאפשר לבחור בין כמה טעמים של המבורגרים, אני בא עם אישית וכל אחד בוחר טעם שונה ... ואין אין על הציפס של בורגרים בני | 16.04.13 (ל"ת)
63. אחלה קונספט ממש מדליק אני כל הזמן מזמינה בורגרים לילדים שלי . יש להם המבורגר צמחוני וזה ממש ממש ממש טעים ובריא . לא יצא לי להגיע לסניפים הרבה אבל המשלוחים הם שולטים אצלי בבית אתי | 16.04.13 (ל"ת)
62. ממליץ לרשת לבדוק את סניף פתח תקווה...לא נראה לי שככה הם תיכננו שיתנהל סניף של הרשת..... אחד ש | 16.04.13 (ל"ת)
61. כולם בכיינים עדיף בשר אמיתי מאשר הזבל של המתחרים אכלתי כל הזמן במסעדות המבורגרים אחרים הבשר זוועה.. אכלתי בבורגרים והנתח קצבים שלהם הכי טוב מכל המבורגרים. טמיר בניונס | 15.04.13 (ל"ת)
60. אתם מדברים שטויות פתחו אצלנו בצים סנטר ערד בורגרים לפני כמה חודשים זה חד משמעית ההמבורגר הכי טעים בעולם. אני מאמין שהוא יצליח בגדול ... מתן | 15.04.13 (ל"ת)
59. כמן למכור קרח לאסקימוסים ייפול בגדול, אמריקה - אם הבשר האדום והוא חושב שיצליח? כמו שאמריקאי ינסה לפתוח כאן חומוסיה ובאסטה של שווארמה. הצחקתם אותי. סתם כתבה מגמתית, אף פעם לא שמעתי על הרשת הזו רק כאן בכתבה אז אם אני לא שמעתי עליה כנראה שהיא על הפנים. בכול אופן מאחל להם הצלחה. יוסי צפוני | 15.04.13 (ל"ת)
58. הייתי בסניף באילת והיה מעולה!!! ותאמיני לי קשה למצוא "פאסט פוד" איכותי בעיר הזו במיוחד בתקופת החופשות. התרשמתי אפילו מהצוות שדאג לצאת אחרי לכיוון האוטו ולהחזיר לי את האייפון ששכחתי שם!!!! פשוט כל הכבוד והמון בהצלחה! אלי | 15.04.13 (ל"ת)
57. דעתי הכנה והמנומקת בניגוד לרבים אני לא סתם ארשום, אני גם אנמק. סעדתי בשני סניפים של הרשת. האחד, סניף ברמת גן באזור הבורסה, מתחת למגדל משה אביב על אבא הלל, לפני כחצי שנה, והאחר, ברחוב הרצל בואך לילינבלום לפני כחודש. רשמיי, לא טובים. בסניף הרמת גני, שירות לא פחות ממחפיר, בעל המקום, חסר סבלנות, לא נעים, לא מסביר פנים, רוצה לתקתק אותך מהקופה, לא מסביר על המוצר ששאלתי. חוויה לא נעימה, ההמבורגר היה בסדר, אבל רק המרגז, הכבש והבקר היו לא עשויים ולא טעימים. הצ'יפס היה טוב. ממש לא ואליו פור מאני. נו שוין, אמרתי ננסה שוב. הזדמנתי לאזור כלבו שלום, הלכתי מרחק פסיעות אחדות, הגעתי למקום. המקום יפה מבפנים, הזמנתי, פה היו יותר מסבירי פנים ונחמדים. קיבלתי המגש והופ! אין מקום לשבת, אחד יושב על השני, אין מקומות ישיבה. ממתין כמה דק', יושב. פה היה פשוט מזעזעז, שום בשר חוץ מהכבש שהיה סביר מינוס לא התקרב אפילו להיות גרוע, ירקתי את ההמבורגר. מבחינת צ'יפס, היה מגעיל, מפוצץ בשמן. הרטבים עומדים בצד לא מקוררים במתקן, צריך לקחת כל פעם בכוסית פלסטיק יותר קטנה מ-10CC, היה לי פשוט דוחה. לא אחזור. אלו רשמיי האמיתיים לחלוטין. כדי שלא יחשבו שאני משוחד או משהו, אפילו לא ארשום מי הרשתות שאני כן אוהב. ידידי, אתה צריך לעשות חריש עמוק, ניקוי אורוות רציני, לפחות בסניפים דנן. היה לא טעים נקודה, די יקר, ושירות סביר עד גרוע. למתג את ההמבורגריה שתקרוץ אמריקה ותשדר וואו! זו לא חכמה, אתם לא תחזיקו מים עוד שנתיים עם שגרירים כמוני. איתי | 15.04.13 (ל"ת)
56. הקונספט גאוני, והאוכל טעים ביותר! מקווה שבארה"ב ידעו להעריך את האוכל שמוגש בבורגרים. יהונתן | 15.04.13 (ל"ת)
55. סתם קנאים בורגרים הכי טעים יש לנו סניף של בורגרים ליד הבית אני כל יום שם באמת יותר טעים מכל הרשתות האחרות במיוחד המרגז אופיר | 15.04.13 (ל"ת)
54. מעדיף להישאר רעב ולא לאכול אחת הארוחות הכי מזוויעות שאכלתי שירות וטעם מ ג ע י ל י ם מושיקו | 15.04.13 (ל"ת)
53. המבקרים שלנו בדקו את רשת בורגרים וחשבו עליי לכאן ולכאן אתם מוזמנים לבקר בקהילת המבורגר ישראל - בורגרים ולשמוע מה מבקרנו חשבו על הרשת. אנחנו שואפים לתת חוות דאת מאוזנות, לעיתים סמויות וממגוון רחב של אנשים. קהילת המבורגר ישראל | 15.04.13 (ל"ת)
52. ה״קוסנפט״ הזה לא שיך לו, האמריקאים כבר עשו זאת. זה נקרא... סליידרס ודרך אגב אכלתי בבורגרים פעם אחת וזה מה זה מגעיל. תוך שנה הוא פושט רגל אייל | 15.04.13 (ל"ת)
50. השירות הכי גרוע שקיבלתי במסעדה אי פעם !!! גם בסניף נתניה וגם בסניף באילת חיכיתי 45 דקות עד לקבלת האוכל. מעבר לזה שעיסקית צהרים בבורגרים עולה 45 - 55 שקלים, מעדיף לאכול במקומות אחרים כמו BBB, בלאק או אגדיר אותו מחיר והרכיבים איכותים יותר. שלומי | 14.04.13 (ל"ת)
48. בורגרים איזה כיף ליראות בחור צעיר ומצליח מר לוני הרבה הצלחה אכלתי בורגרים נהנתי גם מהטעם וגם מהשירות ואני וילדי אוהבים בורגרים בטרוף על דבר טעים ואיכותי לא מוותרים ושימותו הקנאים רק הצלחה . יפית | 14.04.13 (ל"ת)
47. בורגרים הכי טעים בארץ פתחו סניף באילת לפני חודש אני נשבעת הדבר הכי טעים שאכלתי בחיים שלי רק בהצלחה מגיע לו חגית | 14.04.13 (ל"ת)
46. פשוט מומלץ בחום אין דברים כאלה מטורף באמת הרבה זמן לא נהנתי באוכל בכזו רמה ומי שאומר אחרת לא יודע לפרגן שלומי | 14.04.13 (ל"ת)
44. Fun fun fun הייתי בסניף אשדוד, מזמן לא נהניתי מהטעם הייחודי , מהשרות ומהמקוריות. תראו גם לאמריקאים איך נותנים שרות! אילנה | 14.04.13 (ל"ת)
42. אוכל טעים הייתי לפני החג בסניף נהריה נהניתי מהאוכל השירות היה נפלא היחס של העובדים היה אדיב אני אחזור בגדול אבי קורן | 14.04.13 (ל"ת)
41. אף אחד לא אמר שההמבורגריות שלו הצליחו העסק שלו הצליח. החברה שלו היא עסק למכירת זכיונות למסעדות המבורגרים, זאת לא חברה שמוכרת המבורגרים. | 14.04.13 (ל"ת)
38. בן אדם זהב, לאנשים טובים קורים דברים טובים ההמבורגר הכי טעים שאכלתי מיימי , מחיר נוח, אווירה במסעדות כיפית ממליצה בחום!!!ועם הכרות אישית עם אורן , אין אנשים טובים כמוהו....מגיע לו שיצליח הוא עשה זאת ב10 אצבעות....תותח... אפרת | 14.04.13 (ל"ת)
37. רק על ישראלים עושים סיבוב! בארה"ב הוא ימכור ארוחה עם ריפיל, במחיר מוזל ועם מנת בשר גדולה יותר! למה? כי ישראלים פריירים ויקנו כל דבר שדוחפים להם! כל זאת ועוד, תוך כדי העובדה שככל שהמוצר יקר יותר כך יגדלו המכירות! (מקדונלדס היא הוכחה חיה) זה הסוד הגדול של של המר בחור! | 14.04.13 (ל"ת)
36. צר לי לבאס את האופוריה אבל האמריקאי הממוצע רוצה לשלם מעט על המבורגר ולקבל הרבה! זה כמו שמחר רשת אמריקאית תפתח מזנון לפאלפל גורמה ותמכור פיתה ב40 ש"ח המלפפון לא יכול לקום על הגנן! שיהיה בהצלחה ספי | 14.04.13 (ל"ת)
35. 55 ש"ח ($15) לבורגר זה מאוד (מאוד!) יקר האמבורגר טוב, של 300 גרם נמכר ב $12. בתמחור כזה אתה מהר מאוד תפסיד. האמריקאים לא פראיירים כמו הישראלים שקונים 160 גרם ב 55 ש"ח רק בגלל שזה בלחמניות שונות. אמריקאי שמבין | 14.04.13 (ל"ת)
33. הזדמנות עסקית קבוצה עסקית בתנופה, הפועלת בארה"ב מעוניינת לקבל פרטים נוספים אודות הקונספט ואודות אחרים. פתוחים לרעיונות ולשיתופי פעולה. BENG | 14.04.13 (ל"ת)
32. טעים אש מה יש אנשים, קשה לכם לפרגן למי שמצליח?? אהבתי את הקונספט הבורגרים בול בגודל המתאים והטעמים אליפות!!! מחכה לעוד סניפים ובהצלחה בחו"ל הילה | 14.04.13 (ל"ת)
27. אכלתי נפלתי אכלתי נפלתי .לא טעים.לא נעים.יקר.קצת קר.ללא חמוצים הרבה טעמים.אין חנייה ץחניתי על מדרכה.חטפתי דוח.אני בברוך.בבורגרים כף רגלי השמאלית לא תדרוך אלי | 14.04.13 (ל"ת)
25. לא טעים (שרוף חרוך ויבש) לא משביע, לאדם שאוכל קצת מעל הממוצע, וארבעה עולים כבר יקר קונספט נחמד, אך בשורה תחתונה, מהומה רבה על לא דבר. עדי | 14.04.13 (ל"ת)
21. בורגרים: הקונספט מגניב,ההמבורגרים: ממש לא! אפילו מתחת לכל ביקורת האמריקאים ממש לא פראיירים והם יבעטו את ה"סוליות המתובלות" של בורגרים מבלי למצמץ BJ PEN | 14.04.13 (ל"ת)
20. לא אוכלת שם כי אין חמוצים. כנסו כחובבת אוכל, בשר בפרט ובורגרים זה השיא של חיי...מבינה ומתמצאת.. אני תוהה איך נפתחה רשת המבורגרים ללא חמוצים. למרות בקשות, הרשת בשלה וחושבת שזה מייחד אותה??... לצערי, יש מספיק אנשים חסרי דעה וטעם שאוכלים את שנותנים להם ללא מחשבה (בדומה לקולה זירו שמגישים להם במקום דיאט קולה והם שותים בלי לשים לב בכלל לטעם הלוואי החמור של הזירו וכך השוק של זה מתחזק). עצוב, לתשומת לבכם. המבורגר חובה עם חמוצים | 14.04.13 (ל"ת)
19. "הכלאה בין מסעדה יקרה לבין פאסט פוד" - ההכלאה הזו גרועה: פאסט פוד במחיר של מסעדה... אני באמת לא מבין איך הרשת הזו מצליחה. הם מציעים פאסט פוד בינוני במחיר של ארוחה עסקית במסעדה עם המבורגר טוב. לא ברור מה ה"סוד" שלהם, אבל זה בהחלט לא ה"הכלאה בין מסעדה יקרה לבין פאסט פוד"... | 14.04.13 (ל"ת)
18. נכון, תמכור לאמריקאים המבורגר של 80 גרם בלי ריפיל...פחח יזרקוו לך את זה על הפרצוף | 14.04.13 (ל"ת)
15. מעט בשר בעלות מופרזת. בדיוק ההיפך מהקונספט שמצליח באמריקה. שם אוהבים גדול ובזול. גל | 14.04.13 (ל"ת)
12. נו באמת, מקדונלדס מוכרים ארוחה ב 45, בלאק ב 60 והוא נכנס ב"אמצע"? לי זה נשמע כמו לעשות סיבוב על הזכיינים רפי | 14.04.13 (ל"ת)
11. מת על ישראלים שמנסים ללמד אמריקאים על עסקים ועוד במגרש הביתי שלהם : ) בהצלחה "מקדונלדס זה לילדים" ? זה כמו שאמריקאי יכריז שהוא ילמד ישראלים לאכול חומוס. בועז | 14.04.13 (ל"ת)
9. איזה טעיייים! אחלה קוסנפט טעים ביותר כיף לדעת שאתם פותחים רשת חדשה ! המון בהצלחה נבוא לטעום אחת שטועמת | 14.04.13 (ל"ת)
7. קונצפט קטלני,אוכל אסתטי וקליל ,מומלץ בחום!!!!! קונצפט קטלני,אוכל אסתטי וקליל ,מומלץ בחום!!!!! מישהו שיודע | 14.04.13 (ל"ת)
4. לא אשקר לך חיים חתיך הורסססססססססססס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מ.ל | 14.04.13 (ל"ת)
3. הבורגרים הכי טעימים לפני שבוע אכלתי והבורגרים האלה הם פשוט פצצה. רעיון גדול לתת כמה אופציות של טעמים. בהצלחה משה | 14.04.13 (ל"ת)
1. כניסה לארה"ב = מתכון לפשיטת רגל שיהיה בהצלחה. ותפסיק להחנות את הCLS שלך באדום לבן. רועיקי | 14.04.13 (ל"ת)
בעלי רשת "בורגרים": "נמכור בורגרים לאמריקאים"
172 תגובות לכתיבת תגובה