אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

דרושה שותפה + ילד

48 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

44.
מחפשת גם הורה עם ילד שנאפשר לחלוק יחד באזור המרכז
שלום שמי נינה ואני מעוניינת לחפש שותפה חד הורית כמוני שנוכל יחדיו לשכור דירה באזור רמת גן תל אביב עם גם את כזו אשמח שתצרפי אותי אלייך בפייסבוק שהלוגו שלי שמה הוא nina tarasov שם של בני הוא נבו והוא בן 3 שנים ילד חמוד ומקסים ומאוד מהר מתחבר לאנשים חדשים...מקווה שנמצא אחת תשנייה בהקדם ונרוץ עם זה קדימה...שיהיה לכולם המשך שבת מקסימה! ובהצלחה לכל חד הוריות שבאנו.
נינה | 17.01.15
37.
לגבי המורה החד הורית שמרוויחה 7500 נטו + 2200 מזונות
יש לך הכנסה של כמעט 10000 שח נטו, וזה לא מספיק לך ? איפה את גרה במגדלי Yoo? ההכנסה שלך בהחלט יכולה להספיק לך לחיות במקום סביר , ללא שותף. לא חייבים לקנות הכל חדש ואפשר לעשות סדרי עדיפויות. כנראה שאת פשוט רוצה לחיות ברמת חיים גבוהה ...
 | 27.04.13
36.
לכו לקנות בית גרה לבד מגיל 27 לאחר שהתגרשתי ורכשתי בית לבד
היום משלמת 1250 ש"ח משכנתא דירה חמודה 3 חדרים יש לי 3 ילדים הגדול בן 8 וחצי מהגרוש מקבלת עליו 2350 מזונות וה2 השניים תינוקות מהבעל ה2 לא תבעתי( בינתיים ) אני רק בת 34 ולא חושבת שההיתי יכולה לחיות עם עוד אדם ולחלוק את הפרטיות שלי ( אפילו עם 2 בעלים לא הצלחתי ..) לכו תקנו בית
דנה | 27.04.13
34.
אין ספק שהטרנד של משפחות גרעיניות חד ההוריות והקלות שבגרושין גרמו לביקוש מוגבר לדירות
המדינה בראשות משרד הרווחה חייבת לנהל קמפיין שמעודד אנשים לחיות בזוגיות. כדי להוריד את הנטל על הציבור ואת הפגיעה בילדים ובהורים הנידונים לבדידות וקשיים חומרים ונפשיים. כרגע עושה רושם שיש יותר הקלות מס ואחרות למשפחות חד הוריות המעודדות את התופעה. התופעה הזו יוצרת משפחות גרעיניות זעירות של הורה וילד בודדים שמתקשים להתקיים חומרית ונפשית. ואשר צורכות דיור, חשמל ורכב בצורה בזבזנית.
הירקן | 27.04.13
32.
עובד? כמו שעבד ברוסיה הקומוניסטית.
חיים של עוני ואומללות שמובילים לשנאה, אלימות והתפוררות המדינה. פלא שאלכוהוליזם הפך שם למגיפה? פלא שאנשים שם הפכו לאכזרים? עבריינים? תשמעו סיפורים של מי שבא משם, תבינו. תראו כמה כיף להודים, ותבינו. לדעתי אפשר וכדאי לסגור את המדינה. אין הצדקה לקיומה של מדינה שלא מאפשרת לאזרחיה את הקיום הבסיסי המינימלי: קורת גג מעל לראש, אוכל, חינוך, בריאות. אין הצדקה לשלם את המיסים הגבוהים בעולם, אם המדינה לא נותנת לנו כלום. רוצים נאמנות? למה? למה אתם חושבים שזה מגיע לכם?
. | 27.04.13
31.
חינוך לזוגיות טובה ויציבה
כמו שאצל החרדים יש חינוך כזה, צריך לחנך גם אצל החילונים. כבוד הדדי, סובלנות, השקעה וכו' ניתנים ללמידה, גם אין אם כבר אהבה כמו בגיל צעיר. הכל למען הילדים ולמען הזוג עצמו. עובדה, תראו לאן מגיעות אמהות חד הוריות גרושות. לא ניתן למנוע גירושין בכלל אבל ניתן למנוע הרבה.
רוית | 27.04.13
30.
קצת משונה שהן מעדיפות להסתדר עם אדם זר ולא לנסות להציל את הנישואים שלהם
המהירות הזו שמוותרים על נישואים ואחר כך מוצאים שותף זר לילדים, פשוט קצת תמוה בחירות של אנשים בחיים. אפשר להגיע להסדר שאם לא מסתדרים עם הבן זוג שהתחתנו איתו/ה לחיות יחד בשיתוף כמו שותפים, עדיף מאדם זר
שמחה | 27.04.13
27.
לא ברור לי איך לא חשבו על זה עד היום
במיוחד לאור התמונות של אמהות שמעדיפות לחיות באוהל עם ילדיהן ולזעוק שאין להן דירה. עדיף היה לאמהות כאלה , לחבור אחת לשניה ולדאוג לקורת גג ראויה לילדיהן מאשר לחיות באהלים. משמח לראות שיש נשים עם אחריות שיוותרו על הנוחות שלהן, שלילדים יהיה בית חם לחזור אליו.
מתבוננת מהצד | 27.04.13
25.
המדינה שוב דופקת את הציבור
פשוט ביזיון שמשפחות חד הוריות לא יכולות להתעלל בכבוד ולקיים חיים סבירים בבית משל עצמן. המדינה לאורך השנים העדיפה לממן חרדים ואוכלי חינם שלא רק שלא משלמים מסים,אלא גם מקבלים קצבאות. כל זאת על חשבון האדם העובד!!! זוג נורמלי עם שכר סביר משלם כ10000שח מס בחודש-לאן לעזאזל הכסף הזה הולך?!?!
נשוי באושר אבל כועס | 27.04.13
22.
"רבותי, ההיסטוריה חוזרת..."
אכן חיים חפר המנוח לא כתב בפזמון הנ"ל במפורש על אותן דירות רבות שבהן התגוררו שתיים ואפילו שלוש ויותר משפחות , בימי המנדט העליזים . אבל כידוע כבר היו דברים מעולם . וסטודנטים רבים התרגלו לחיים עם שותפות ו/או שותפים ויש סרטים שמציגים מציאות כזאת באור אופטימי וססגוני והעיקר - להרים את הראש ולא להתייאש!
ענתי | 27.04.13
21.
חבל, מתגרשים רק שממש אין ברירה
הרבה נשים יוזמות גירושים שמאבדות הערכה לבעלים שלהם גם אחרי הרבה שנים של נישואין ,חושבות שהם שוות יותר . ומאותו סיבה ממשיכות להישאר לבד גם אחרי הגירושין. גם אם הן נהנות מהמצב החדש הפגיעה הנפשית היא בילדים! האם אי פעם הם התחתנו בשנית? גם אם תיהיה אפשרות הם יהססו לאבד את החופש ושיקרה להם אותו הדבר שוב,ולכן המסקנה שמתגרשים רק שממש אין ברירה!
גבר חד הורי | 27.04.13
18.
נשים הרסו את התא המשפחתי המסורתי באופן חד צדדי וכעת הן מתלוננות
רק סנקציה כלכלית כמו תשלום מזונות לאבא והשארת הילדים אצל האב כאשר הן יוזמות הגירושין יביא לאיזון במצב שנוצר נשים מבולבלות מפרשות שיוויון ועצמאות כלכלית כאפשרות להרוס לילדים את האופציה לחיות בבית נורמאלי עם אבא ולא בקומונה עם בנות קיבוץ כמוהן
כשלילד יש אבא זה לא חד הורית  | 27.04.13
16.
עצוב סך הכל
איזו מדינה מחורבנת. אי אפשר לחיות כאן בצורה נורמלית. לגדל ילדים. לחשוב על להביא ילדים. כל שנייה אתה צריך לחשוב על קומבינה איך לשרוד. לא איך לחיות אלא איך לשרוד. הרעיון הזה לכשעצמו הוא נפלא, אבל הוא עצוב. כי כל אדם באשר הוא, זכאי לפרטיות, לארבע קירות בשביל עצמו לבד ובשביל עצמו עם ילדיו. וזה לא משנה אם דרך שכירות - כי גם זה נהיה לוקסוס, או דרך דירה לקנייה משל עצמך. מזעזע מה שקרה פה בשנים האחרונות, פשוט מזעזע ועצוב.
ד. | 27.04.13
12.
דווקא זה רעיון לא רע
קצת מזכיר לי את הסדרה משנות ה80 "צער גידול בנות", זה מחייה את החיים החברתיים כי מי שלא הסתדר או לא מוצא את עצמו במתכונת של להיות גבר עם אישה וילדים או אישה עם גבר וילדים, זה מגוון מאוד את החיים כי בסופו של דבר אלה שנמצאים איתך תחת קורת גג אחת הופכים להיות קרובים אליך לא פחות מחברים של שנים שמתראים פעם בשבוע. כמובן שהתוכן של הכתבה היא יעילות כלכלית אבל יש לזה עוד צדדים שאנשים יכולים להפיק מהם, לשם שינוי משהו טוב קורה מכל משבר הדירות הזה... "קירוב לבבות" :)
שי | 27.04.13
7.
ל-6 מגיא, את טועה כי 1250 זה רק מזונות הכרחיים (זה מינימום שניתן ללא קשר ליכולת ההשתכרות של הבעל)
גם גבר מובטל או אסיר בכלא יחוייב ב 1200-1300 שקל זה מזונות הכרחיים. על זה יתווסף מדור שזה 30% משכר דירה או תשלום משכנתא אם מדובר בילד אחד או 40% אם מדובר בשני ילדים, וכן הלאה אם מדובר ביותר ילדים, אך לא במרווחים של 10% אלא במרווחים הולכים וקטנים ככל שיש יותר ילדים) על זה יתווסף חצי מהוצאות חינוך וחצי מהוצאות בריאות וחצי מהוצאות אחזקה של הבית, מה שכן הוצאות נוספות שנקראות מזונות מדין צדקה כמו למשל חוגים בילויים נופשים יהיו יותר קטנים ככל שהגבר יותר עני ויותר גדולים ככל שהגבר יותר עשיר.
גיא | 26.04.13
5.
ל-2, את טועה מי שמשלם מזונות הכרחיים הוא הגבר ללא קשר להאם המשמורת היא אצל הגרושה
או אצל הגבר, או המשמורת היא משותפת או מחולקת, ובלי קשר אפילו אם הוא האבא הביולוגי או שהילדים מזרעו של מאהב האישה. במשמורת משותפת וגם במשמורת מחולקת הילדים אצל האבא והאמא אותה כמות זמן בדרך כלל ועדיין האישה לא מחוייבת לשלם לגרוש שלה על הטיפול שלו בילדים שלה. המזונות במקרים האלה מופחתת בבערך 25% במקום להיות מבוטלת לגמרי.
 | 26.04.13
4.
פתרון מצוין. ולהרחיב את הנושא לבודדים. לאחר תאום ציפיות והחלטות משותפות,
בשלבים שונים בחיים כשאדם תקשה כלכלית או לחיות בבדידות, והיה ומוצא שותף לדירה הפתרון יכול להיות אידיאלי. מחייב כמו בכל הסכם, תאום ציפיות, הסכם ברור, גבולות, גמישות, גם אם לא הצליח בפעם הראשונה, כדאי לנסות עם שותף אחר. גבולות ברורים יקלו על המיזוג. צפוי יהיה כי עם אדם זר ייסתדר יותר טוב מאשר עם חבר\ה מהעבר, שפתאום מגלים צדדים שלא הכרנו, ולהפך. פתרון נוסף, שינוי אדריכלי בבית שיאפשר מירב הפרטיות לכל שותף.
אור | 26.04.13
2.
תגובה
מי שמשלם מזונות הוא מי שלא מטפל בילדים באופן קבוע. מחיר הטיפול בילדים הוא 35-55 שח לשעה. עכשיו תנסה לתמחר את השעות שנשים שנשארו לנהל משק בית עם ילדים ותגיע לכך שהגבר הגרוש, שילדיו לא בחיקו לא משלם כל כך הרבה עבור העובדה שמישהו אחר מטפל בילדים שלו, מכבס בשבילם, מנקה אחריהם וכו.
 | 25.04.13
1.
הזינוק במחירי הדיור ויוקר המחייה לא מפריע לבתי המשפט לעינייני משפחה לפסוק דמי מזונות גבוהים באופן
שערורייתי והגרושים לא יכולים לשרוד כלכלית והופכים לשברי כלי הגרים בבית של אמא שלהם או שנכנסים לכלא על חוב דמי מזונות, כנראה שהשופטים/ות מרוויחים בבתי המשפט לענייני משפחה ממש טוב ולא מרגישים בכלל ביוקר המחייה, ולא אכפת להם שהם הורסים חיים של אנשים והכל בשם עיקרון קדוש (וכנראה עיקרון מוחלט מבחינתם) של "טובת הילד" (ולעזאזל האבא שלו...) מקרה טיפוסי אבא מרוויח 8 אלף נטו האישה 6 אלף נטו מעמד ביניים טיפוסי עם שני ילדים, אחרי הגירושין נפסק לאבא 5 אלף מזונות, עכשיו הכנסתו הפנויה היא 3 אלף ושל האישה 11, אכן צדק צרוף, והכל בחסות בית המשפט לענייני משפחה, הרס חיי אדם חוקי לחלוטין, עכשיו תחשבו מה קורה לגבר שהוא לא ממעמד הביניים אלא עני, או מעמד הביניים אבל עם 3 ילדים רחמנא ליצלן. והכל חוקי.
גיא | 25.04.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת