36. גם אתם שמרתם את הסיפור הישן הזה בכיס? כי הוא כבר הופיע בדוקו של מורגן ספרלוק סופר סייז מי נו באמת | 16.06.15 (ל"ת)
31. הומר סימפסון כבר אכל משהו כזה, וגם דברים הרבה יותר גרועים ואם אני זוכרת נכון, גם איליין בסיינפלד (עוגת חתונה ישנה) חחח... | 28.04.13 (ל"ת)
30. לא להתלהם זה בסך הכל מלא מלח-חומר שימור הכי עתיק! ויש את המלח גם בבמבה ופרינגלס ושושו וגם כמעט בכל מוצר יבש אחר ,אלא אם הוא מתוק(סוכר) שגם הוא בכמות גבוהה....מהווה חומר משמר. אם כן לסיכום ,הקציצה המשומרת במלח,התייבשה ,מה שמוסיף לשימור.. אם כן בדיוק כמו שגרסו כאן כמה כותבים ,לא דובים ולא יער.הקפדה על איכות יצור הביאה לתוצאה הזאת.יש להדגיש לא כימיקלים. זה שהמלח כשלעצמו לא בריא זה כבר נושא אחר. בןבן | 28.04.13 (ל"ת)
28. ממליץ על 27 - הלינק ממש מעניין יש שם ניסוי מדעי שמישהו עשה לבדוק את הנושא הזה. המסקנה היא שכל המבורגר שהוא בגודל של המבורגר של מקדונלדס לא יפתח עובש, בגלל היחס בין שטח הפנים לגודל ההמבורגר שגורם לנוזלים להתאדות תוך יום יומיים. אנשים שכחו שכבר אלפי שנים יש שיטה שמאפשרת לשמור בשר לנצח באמצעות ייבוש - מה שכולנו מכירים בתור "ביף ג'רקי". זה לא משהו שמיוחד לבשר של מקדונלדס. דוד | 28.04.13 (ל"ת)
27. מישהו כבר ערך ניסוי. כל בורגר בגודל הזה ישתמר ולא יעלה עובש. כמו ביף ג'רקי. לינק בפנים http://aht.seriouseats.com/archives/2010/11/the-burger-lab-revisiting-the-myth-of-the-12-year-old-burger-testing-results.html אייל | 25.04.13 (ל"ת)
23. בארץ זה שונה כי בארץ הכל מיוצר לפי הוראות כשרות גם. מאפיות אנג'ל מייצרות את הלחמניות למשל... דוד | 25.04.13 (ל"ת)
20. ל-6, למה צריך חומר משמר? כי אפשר, מאוד פשוט. אם בריאות הלקוחות שלהם היתה חשובה להם אפילו קצת הם היו מורידים במינוני הכימיכלים באוכל שלהם אבל מה שמעניין אותם זה כסף. ג'ק | 24.04.13 (ל"ת)
19. ל-7 - אם לא הבנת, החלק של הפרה די זניח ב"המבורגר" הזה. הרוב זה חלבון מתועש עשוי מכל מיני שארים כאלה ואחרים, עם ערך תזונתי של נייר דבק. בגלל זה אגב אין צורך בחומרים משמרים (כמו שנכתב כאן) - זה לא מזון ולכן אינו ממש מתקלקל. | 24.04.13 (ל"ת)
17. לא בדיוק תומך של מקדונלדס, אבל אם ניסוי, אז שיהיה מדעי ולא סתם מישהו מהרחוב אני מציע למכון וייצמן להרים את הכפפה, לגשת לכמה המבורגריות כולל מקדונלדס ולשמר בכספות מצולמות כל המבורגר בנפרד ונראה מה יקרה. ............ | 25.04.13 (ל"ת)
16. שטרודל אמיתי יכול להישמר 14 שנים ועדיין להיות ראוי למאכל ! זאת עובדה ! תבדקו אם אתם לא מאמינים. @ | 25.04.13 (ל"ת)
14. דרך מצויינת לשימור גופות אם צריך לשמר גופה של מישהו אחרי שימות - שימלאו אותה... בהמבורגרים או בדרך אחרת - מי שמת מג'אנק-פוד, הגופה שלו תשתמר במשך מאות שנים.... | 24.04.13 (ל"ת)
13. תגובה ל 7 דניאל .... פלאפל ממש בריא במה תטגן אותו במיי ורדים :) פלאפל נחשב לאמא של אוכל מהיר השמן בו הוא מטוגן רחוק מלהיות בריא ולך תגיד לעדות המזרח שהאוכל שלהם מבוסס על בשר שמן ובצק שיעברו לצמחונות :) דנידין | 24.04.13 (ל"ת)
11. האוכל במקדונלדס נקי וסטרילי כך ששנים לא מתפתחים חיידקים אם כבר לאכול בחוץ - אז מקדונלדס. שוכנעתי עופר | 24.04.13 (ל"ת)
8. לא ברור לי למה צריך חומרים משמרים במזון מהיר. כל הרעיון של "מהיר" זה שאוכלים אותו על המקום כך שבמצב נורמאלי הוא לא אמור להתקרב למצב שבו הוא יכול להירקב. טל | 24.04.13 (ל"ת)
7. מרעילים לציבור את הילדים והם רק מבקשים עוד העיקר לרצוח פרות. תעברו כבר לצמחונות/טבעונות, יאללה שלכם!! אנחנו בישראל, מדוע לא לאכול פלאפל?? דניאל קלטי | 24.04.13 (ל"ת)
6. כי זה התייבש... מה גם שקופסאות שימורים וריבה נשמרות הרבה יותר, והן גם אכילות בסוף. זה לא אומר שזה לא בריא לאכול מקופסת שימורים. . | 24.04.13 (ל"ת)
5. מזכיר לי איזה פוליטיקאי או שניים ... נדבקים לכסא ונמצאים כעבור שלוש או ארבע קדנציות באותה התנוחה במצב שלם ומאובן, כאשר הדבר היחידי שהתאדה לאוויר העולם הוא ההבטחות וההכרזות מלפני הבחירות. העניין הוא שבאיביי לא יציעו עליהם אגורה שחוקה... ראובן | 24.04.13 (ל"ת)
3. מה לא ברור? יש חומרים משמרים.. יותר מדי משמרים.. או לחלופין הוא השאיר את זה במקום יבש 0 אחוז לחות | 24.04.13 (ל"ת)
המבורגר של מקדונלד'ס שרד בכיס המעיל במשך 14 שנה
37 תגובות לכתיבת תגובה