אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

המבורגר של מקדונלד'ס שרד בכיס המעיל במשך 14 שנה

37 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

30.
לא להתלהם זה בסך הכל מלא מלח-חומר שימור הכי עתיק!
ויש את המלח גם בבמבה ופרינגלס ושושו וגם כמעט בכל מוצר יבש אחר ,אלא אם הוא מתוק(סוכר) שגם הוא בכמות גבוהה....מהווה חומר משמר. אם כן לסיכום ,הקציצה המשומרת במלח,התייבשה ,מה שמוסיף לשימור.. אם כן בדיוק כמו שגרסו כאן כמה כותבים ,לא דובים ולא יער.הקפדה על איכות יצור הביאה לתוצאה הזאת.יש להדגיש לא כימיקלים. זה שהמלח כשלעצמו לא בריא זה כבר נושא אחר.
בןבן | 28.04.13
28.
ממליץ על 27 - הלינק ממש מעניין
יש שם ניסוי מדעי שמישהו עשה לבדוק את הנושא הזה. המסקנה היא שכל המבורגר שהוא בגודל של המבורגר של מקדונלדס לא יפתח עובש, בגלל היחס בין שטח הפנים לגודל ההמבורגר שגורם לנוזלים להתאדות תוך יום יומיים. אנשים שכחו שכבר אלפי שנים יש שיטה שמאפשרת לשמור בשר לנצח באמצעות ייבוש - מה שכולנו מכירים בתור "ביף ג'רקי". זה לא משהו שמיוחד לבשר של מקדונלדס.
דוד | 28.04.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת