אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

לראשונה זה 4 שנים: נומה הדנית כבר לא המסעדה הטובה בעולם

27 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

20.
מתי מסעדה ישראלית תיכנס לרשימה
סעדתי במספר מסעדות שדורגו ברשימה אולם לדעתי מספר מסעדות ישראליות לא נופלות מאף אחת מאותן מסעדות בהן ביקרתי. אמנם המגמה כיום במסעדות הנחשבות בכל אופן, היא המצאת מנות שאפתניות תוך שימוש בטכניקות מהמטבח המולקולרי, טכניקה אותה מסרבים לאמץ השפים הישראלים, ומתעקשים שלא לזרום עם המגמה החדשה (מסיבות השמורות עימם אולי בשל חוסר התמקצעות בטכניקות אלו או שמא בשל חשש כי הדבר לא יהיה ערב לחייך הישראלי) מכל מקום אוכל פשוט עשוי כהלכה, תוך ירידה לפרטים הקטנים ושימוש בחומרי גלם איכותיים, היא ערובה לאוכל טעים ומלא השראה ולדעתי השפים הישראלים מצליחים להציא תחת ידם מנות מרתקות ובעיקר טעימות המפתיעות אותי כל פעם מחדש וזה דבר חשוב ועיקרי לדעתי באוכל יותר מכל טרנד עולמי יחודי ככל שיהיה.וכדאי עם מעט יחסי ציבור בעולם לשפים הישראלים להביא מובילי דעה בתחום המזון ומבקרי מזון עולמיים לבוא ארצה ולהתרשם ואולי בעתיד להיות מדורגים ברשימה כי באמת מגיע לכם. חובבת אוכל משבעת
תהילה  | 01.05.13
14.
תרשו לי לפקפק בדירוג שאף לא אחת מעשרת המקומות הראשונים אינו כולל מסעדה צרפתית
גם אם המטרה של העורכים של סן-פלגרינו היתה לתת מענה לדירוג של מישלן, אני מאוד מפקפק בזה שאף מסעדה אחת מצרפת לא יכלה להתברג לעשיריה הראשונה ויסכימו על כך מי שאכן מכירים אוכל איכותי. לא שהדירוג חסר בסיס, אך יש תחושה שהוא נעשה במיוחד כ"אנטי פרנץ' סטנדרט" שהרבה פוסט קולינאריים אוהבהים להתגאות בו. ועם כל הכבוד למנות של נומה שמוגשות על משטחי אבן גסה, מבחינת טעם מי שרוצה הנאה שיעקוב אחרי כוכבי מישלן.
גיל | 30.04.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת