אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

שוד הטלפונים הגדול

14 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

14.
התובע לא מחובר למציאות הטכנולוגית
שלום לכולם, אין לי מושג על מה התובע מתלונן כי אין לתלונתו היגיון. באייפון יש את FindMyPhone המובנה במערכת ההפעלה. צריך להפעיל אותו בשירותי הענן של אפל מה שאומר מצד אחד אפל עוקבים אחרי המיקום של השח נבון (ושלך) בכל עת. אבל מצד שני אם הוא יגנב אפשר לקבל בדפדפן את מיקומו במפה בדיוק של מספר מטרים. בארץ וגם בחו"ל היו מקרים שבהם בעל האייפון הגנוב הצליח לאתר את הגנב והסלולאר הגנוב בעזרת הכלי הזה. כאמור הוא בחינם מבית אפל אבל הוא גורם לכרסום נוסף בפרטיות המשתמש. לפרנואידים שבינכם הוא אפילו מאפשר מחיקת כל המידע מרחוק. באנדרואיד יש כלים דומים ולמשל AVG Free האנטיוירוס החינמי לאנדרואיד מכיל אפשרויות בסגנון הזה. ייתכן שקיימות אפשרויות כאלו המובנות במערכת ההפעלה אנדרואיד בגרסאות האחרונות, אינני יודע. חומר למחשבה.
אורי | 14.05.13
11.
כל הכבוד לתובע
חברות הטלפונים יכולות לעשות הרבה מאד לדאוג שהטלפונים יצאו מכלל שימוש מהר מאד אם הם נגנבים, שלא תהיה אפשרות לפרוץ קודים או סימים שלא לדבר על מחיקת המידע האישי לפני שגנבים מגיעים אליו. בקיצור להפוך טלפון גנוב לחתיכת פלסטיק חסרת כל שימוש. כשלא יהיה שווה לגנוב טלפון אז לא יגנבו טלפונים יותר.
 | 13.05.13
9.
לרובין (6)
סחתיין על הלוליינות הלוגית שבתאוריה הזאת. ממש מרקסיזם לעניים (זהירות: שנינה). בעצם אתה אומר שזה בסדר לגנוב כל עוד יש סוחרי סמים בעולם וההכנסה החודשית שלך לא עולה על _____ שקלים חדשים (השלם את החסר). מעניין אותי לשמוע מה קורה אם לעני שקנה בזול מהגנב היה נגנב המכשיר.
וי איי לנין!! ולאדימיר איליץ' אולינוב!!! | 13.05.13
6.
עדיף שעברינים יגנבו סמארטפונים ולא תיקים של זקנים
גניבת סמארטפונים זה בעצם סוג של מס סוציאלי אילה שיכולים להרשות לעצמם לרכוש סמארטפון יקר מפרנסים את העניים שנאלצים לגנוב סמארטפון על מנת שיהיה להם פרנסה ואילה בתורם מוכרים את הסמארטפון הגנוב בזול לעני אחר שלא היה יכול להרשות לעצמו לרכוש סמארטפון מהחנות הפושעים הכבדים לא יתעסקו עם גניבת סמארטפון וסחר בו הם עסוקים בדברים גדולים יותר כמו סחר בסמים ושוד האחריות על מניעת גניבת המסארטפון לא מוטלת על היצרן אלא על הבעלים סמארטפון זה כמו ארנק תשמור עליו ולא יגנבו לך לא ראיתי שמישהו דורש מיצרן ארנקי עור למנוע את הגניבה שלו
רובין | 13.05.13
2.
אין בעיה לזהות את תוכן הקבצים אם יש בהם שימוש ציבורי.
קודם כל, כי אם נעשה בקבצים שימוש ציבורי - כלומר, יש אתרים ציבוריים המקשרים לקבצים האלו ומאפשר להוריד את הקבצים דרכם - קל לזהות דרך הקישורים מה נמצא בקבצים. בנוסף, גם אם הקובץ מוצפן, לא בטוח שהוא לא עובר בנוסף תהליך של חתימה דיגיטלית (ע"י פונקציית hash פשוטה, לא קריפטוגרפית), מה שמאפשר לזהות קבצים עם תוכן דומה. לא התעמקתי באתר המדובר של קים דוטקום, אבל כל עוד הוא גם זה שמצפין את הקבצים, הוא לא מסוגל להוכיח שאין לו מושג מה נמצא בהם.
הסבר פשוט | 13.05.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת