10. מה המצב של יתר המוצרי . בכתבה כתוב "התקלה ככל הנראה הוא בחומר הגלם (דגי הסלמון המיובאים)." האם בדקו דגי הסלמון קפואים (פילה או סטקים) שנמכרים בכל רשתות המזון? למה משרד הבריאות לא מודיע לציבור בכל אמצעי התקשורת? מרים | 18.06.13 (ל"ת)
9. באמת?! הבעיה בחומר הגלם?! אז זה אומר שגם הסלמון הקפוא לא בסדר, לא?! או שמשרד הבריאות מתעורר רק אחרי שיש מקרי מוות? פשוט מדינת עולם שלישי. איפה משרד הבריאות? | 18.06.13 (ל"ת)
8. קשה להאמין ש... שייש עדיין אנשים שקונים מזון מחברות לא מורשות כמו נטו או שטראוס או כל מיני מפעלי פח לייצור המוני של חיידקי סלמונלה .תקנו מחברות ידועות כגון תנובה טירת צבי מעדנות הרדוף אדום אדום . חברות שהבריאות של הצרכן בראש מעייניהם . דורון | 18.06.13 (ל"ת)
6. אולי גם שם ישפכו אקונומיקה בסירים וקווי הייצור כמו שעשו במסעדות בדרום ת"א צדק צדק תרדוף | 18.06.13 (ל"ת)
4. כוח דוגמא את סלטי מונטה קרלו , מי נתן להם רישיון ?? אם משרד הבריאות נתן , אז צריך לסגור את המדינה דחוף !!! יעל | 18.06.13 (ל"ת)
מפעל הסלמון של נטו נסגר בשל ליסטריה
10 תגובות לכתיבת תגובה