אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

רושפלד מקפל: מסעדת יבנה-מונטיפיורי תיסגר בשבוע הבא

28 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

26.
רושפלד גאון
רק לפני כשלושה שבועות אכלתי(שוב) בהרברט סמואל. זו ממש חוויה וחבל שאין עוד מסעדות ברמה הזו. מדובר בחוויה כוללת. זה לא רק האוכל. היחס, פינוק קטן בסוף הארוחה ואפילו טלפון שמגיע אחרי לשאול אם נהנינו. המנות היו מדהימות ועשויות בול.. חבל לשמוע שמסעדה מהרשת הזו נסגרת אבל כל התחום הזה של מסעדנות לא קל בישראל..
עופר | 04.07.13
24.
יונתן - חזור הבייתה
הרברט סמואל הנה המסעדה האהובה עלי, על אשתי ועל רבים מחברנו וזאת מיום שנפתחה לפני מס' שנים. בשנה האחרונה כל ביקור נהיה מאכזב יותר ויותר. גודל המנות, התמחור, העובדה שבעבר יכולת לטעום יותר מנות (כחצי מנות) במחירים שפויים וכל זה הופך להיות עולם שנעלם. למרות זאת וכנראה עקב העבר המפואר והרושם החזק שעוד נותר בנו אנו מנסים שוב ושוב. אתמול היינו שם שוב ולאחר הארוחה הבנו שזו הייתה ההזדמנות האחרונה. לא הייתה יד מכוונת במטבח, המנות היו סתמיות ויקרות מעבר לכל פרופורציה, שירות סביר ואווירה שונה מזו שאהבנו. יונתן, עדיף פחות ואיכותי ומהרבה ושטחי. אתה שף מוכשר, אולי מהמוכשרים בעולם, אבל כשמחלקים אותך לכמה חלקים במדינה שיכולת החזקת הידע בה היא מן הבינוניות שיש, כך גם נראות התוצאות. נשמח לנסות שוב, רק תייצר את ההזדמנות האמיתית.
נעם  | 03.07.13
23.
הרברט
אני לא אחד שמגיב לכתבות אבל הפעם הפריע לי לראות אנשים שלא יודעים לפרגן למסעדה מצויינת / שף מדהים גם אם לא זול אצלם. אכלתי אולי 100 פעמים בהרברט סמואל מאז נפתחה. הארוחה הראשונה שלי שם הייתה בינונית אבל מאז ועד היום, שאר הארוחות שלי היו מהטובות ביותר שאכלתי בארץ, אם לא הטובות ביותר. את הביקור הלפני אחרון שלי אני מגדיר כאחת הארוחות המרגשות שאכלתי בחיי!!! אוכל מוקפד ללא טעויות וטעים בטירוף. ביום חמישי אבקר בהרברט שוב...
ניר | 02.07.13
21.
אוכל בינוני ,שירות גרוע ביותר,מחיר מוגזם - לא פלא שהיא נסגרת!
קבלנו המלצה ואירחנו אורחים מארה"ב. הצטערתי על כל רגע שבזבזנו שם גם בגלל האוכל וגם בגלל השרות - איזה 4 מלצרים "לא נתנו" שירות לאף אחד ורק רצו בין השולחנות...... שניצל עגל שלי היה ממש סוליה....כאשר אמרתי שזה קשה ולא אכיל - קבלתי הרצאה שאני לא מבינה ושיש הבדל בין שניצל עוף לשניצל עגל......על החשבון אני ממש לא רוצה לדבר!
אלה | 02.07.13
19.
לא לקנות את קישקושי היחצנים על "קבוצות" והתרחבות
המצב בשוק קשה ורוב ההשקעות לא יחזרו למשקיעים. חבל שהנתונים חסויים ופרטיים וחלק מהעיתונאים רק מעבירים את מה שהיחצנים רוצים שנדע. בפועל "קבוצות" שנראות כמתרחבות או "משנות קונספט" או עוברות לכשרות, רק מנסות לברוח מחבל התליה והמשקיעים בורחים מהן כמו עכברים. ומי שיודע יודע.. ונמשיך לראות עוד סגירות עד שהענף הזה לא יאמץ את נורמות העבודה של התעשייה בחו"ל (וכבר יש גם בארץ בקבוצות רציניות ומקצועניות כמו R2M ) שבהן השפים משרתים את המודל הכלכלי ולא שהמשקיעים חסרי הידע מממנים את ההרפתקאות וה"ריגושים" של השפים ומפסידים את כל ההשקעה בזמן קצר. ואז גם יהיה קל יותר לגייס משקיעים לענף הבעייתי הזה, כי איך שלא נסתכל על זה, בלעדיהם אף אחת מהמסעדות המעניינות שלנו לא היתה קמה.
קובי | 01.07.13
13.
מקווה שזו הסנונית שמבשרת את בוא האביב
די עם הטפסים שעולים 44 ו 50 ש"ח למנה זעירה. כל מסעדות הטאפס הפלצניות והיקרות תיסגרנה בקרוב אחת אחר השניה. לאנשים נמאס להיות פראיירים . לכל מסעדות ה"טאפס אלק" תתחילו לתמחר מנות לא יותר מ20 ש"ח לטאפס או שתיסגרו. זנ נכון לויקי כריסטינה, אוזריה, ועוד מסעדות חרטה שצצו בכל פינה ומרכז מסחרי.
דוד | 30.06.13
11.
אתם לא מבינים
לצערי אנשים לא יודעים להעריך אוכל טוב ואיכותי, אין מה לעשות המסעדות של יונתן זה לא שווארמה!!!!!! ואם בא לך טאפס ב- 44 ש"ח לכי לחג' כחיל בשעון ביפו. אצל רושפלד נהנים מחוויה קולינרית מעולה ,שרות מעולה ,ואוכל וחומרי גלם מהטובים בעולם. אולי "יבנה זה לא העיפרון הכי מחודד בקלמר" אבל שער המסעדות יוצאות מן הכלל. בקיצור אל תצפו לאכול שם ב-50 ש"ח כי זה לא המקום, וקחו בשבון ששם באים כדי להנות מהכי טוב שיש !!! ולמי שזה לא מתאים יש אחלה מסעדות בתל אביב......
שימק הברון | 30.06.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת