6. אין על רחלי רוטנר רחלי הכי מצחיקה בעולם! כל הכבוד על הקמת הדף על שפנפנים :-) שפנפני | 11.07.13 (ל"ת)
4. ל3 הרעיון הוא שהמפקח יחשוב "אה, הם אוטוטו זורקים את כל הבשר שלא בסדר, כנראה שהבינו שזה לא טוב" יש הרבה דברים חוץ מניקוי הרצפה. הבחור חי בפאקינג פלורידה, מדינה חמה ולחה. להשאיר בשר בחוץ ליותר מכמה דקות (כנראה שכך היה מדובר, אחרת איך מצא זמן לצלם כאשר אין אדם אחר בסביבה?) הורס אותו. . | 10.07.13 (ל"ת)
3. מה שהוא אומר לא הגיוני בכלל. אם הם מתכוננים לביקורת אז המפקח אמור לבקר גם באזור פחי האשפה. מה פתאום שהם ישימו שם את האוכל? לי זה נראה יותר כמו אוכל שאמור ללכת לזבל בכל מקרה. אזור פחי הזבל נראה נקי למדי. זה לא אמור להיות כך במסעדה שלטענתו כל כך מזוהמת. לא ברור מה הבחור רוצה. 1111 | 10.07.13 (ל"ת)
1. נראה לכם שכאן זה שונה במזללות שצצחזרות אוכל או ביצרני הבשר שמחיים בשר פג תוקף ונבלות? בתיאבון | 10.07.13 (ל"ת)
בשר חשוף
6 תגובות לכתיבת תגובה