אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

למה אין שחקן ישראלי בליגות הטובות באירופה?

11 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

11.
במקום להשקיע בכדורגל צריך להשקיע יותר בספורט אישי
אנחנו פשוט לא טובים בספורט קבוצתי שנתפש כספורט של ערסים כי ערסים רבים מאיישים את השורות. על כן צריך להשקיע יותר בתחומים אולימפיים כמו שחייה, שייט, התעמלות אומנותית\מכשירים, ג'ודו, MMA, קליעה(עם כל הקלעים והצלפים יוצאי הצבא אין סיבה שלא נהיה תותחים בזה, חתירה(בירקון, כינרת ונחל אלכסנדר), טריאתלון, מרתון, אופניים באולם וכו'.
שוזי | 16.07.13
10.
זה מה שצריך לישם בהתאחדות
הועדה פשוט לא מבינה שזה הכי חשוב, לאט לאט זה יצור אימונים איכותיים וקבוצות איכותיות יותר - משחק כדורגל יפה לעין - יותר צופים במגרשים (מתחיל להשריש תרבות ספורט בארץ) - יותר הכנסות - תקציב גדול יותר לשיפור מתקנים ורכישות של ציוד אימון מתקדם ועוד... בסופו של דבר זה יהיה תהליך ארוך של 3-6 עשורים טובים אבל כל שנה ושנה נראה התקדמות, צריך להתחיל בשיטות האימון ופיתוח החשיבה שמוסברת בכתבה הזו ולהבין שזה מה שיפתור את הבעיות הגדולות של הכדורגל הישראלי.
/// | 13.07.13
7.
אחלה כתבה
הלוואי והכדורגל היה ברמה מקצועית כמו הכתבה הזאת. איפה מלמדים attitude? הדבר העיקרי שמלמדים באירופה זה גישה מקצוענית, והבנה מערכתית של המשחק. חלק מהיסודות זה לראות משחק. זה לא רק כשרון. זה ענין של תשומת לב והבנה שטובת הכלל חשובה יתר מטובתך האישית. ובתוך זה דרך ארץ והגינות הם ערכים חשובים לא פחות מיכולת כדרור. כשהייתי ילד בקבוצת כדורסל אני זוכר שמנהל הקבוצה עודד אותי "להרים" כדורים של הקבוצה היריבה במשחק חוץ על מנת שיהיו לנו יותר כדורים לאימון בבית. זה נחרט בזכרוני. איזה שחקנים אנחנו באמת מגדלים עם התיחמונים האלה?
דני | 12.07.13
4.
שטויות
כמה בלבולי מוח על כלום.. אנחנו פשוט לא טובים בספורט.. זה מה יש! לא צריך את כל התירוצים האלו והסיבות והחפירות.. זה מיותר. צריך להשלים עם העובדה שאנחנו חאפרים שבחיים לא ניהיה טובים בספורט כזה או אחר אנחנו טובים בכסף וקומבינות.. אם היה לזה אולימפיאדה היינו גוזלים לכולם את הזהב
טל | 11.07.13
3.
הכל בתרבות
בספורט, שלא כמו בדברים אחרים, אין קיצורי דרך. נדרשת עבודה קשה כדי להגיע לרמות הגבוהות ביותר, וכנראה שאצל הישראלים הדבר עדיין לא הושרש. באירופה, השחקנים הצעירים עובדים לראשונה על חיזוק הגוף והסיבולת, ורק לאחר מכן על טכניקה. מנגד, בישראל הדבר לא כך, ולכן כל ילד שיודע לכדרר פתאום עושים ממנו סופרסטאר, אך כאשר הוא יוצא לחו"ל הוא מגלה שהוא השחקן האיטי והחלש בקבוצה. כשהוא לא מצליח להסתדר עם ההגנות ורואה ספסל הוא חוזר לארץ עם זנב בין הרגליים לביצה המקומית. פה הוא כוכב, שכן כל החברים ברמה שלו פחות או יותר. ועזוב אותי כשרון לא כשרון, טל בן חיים יצא לחו"ל ציפלון בלי כשרון, עבד קשה והגיע לפסגות שבלמים ישראלים אחרים לא הגיעו אליהם. לעומת זאת שחקנים כמו שכטר חזרו לארץ כשלא מצאו את מקומם.
 | 11.07.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת