1. ולאחר כל הסיפור היפה הנ"ל, אתם ממליצים לנו על בירה בתחנה ויין של דלתון? סיפור אחר לו היו רשתות היין מרימות אירוע טעימות של מאסי. מזל שאיני צריך לסמוך עליהם, אבל מה על אלו שלא התנסו בשתיית היין הנפלא הנ"ל? כפי שאמר האיש, היקבים צריכים לחשוב כיצד לקדם ולהנגיש את היינות לאוכלוסיה; לא להתמקד בכמה זה יעלה להם בטווח הקצר. ובמילים אחרות, שיפסיקו לחשוב על אקזיט כמו בהייטק. | 24.07.13 (ל"ת)
חדשות האלכוהול: "לא רק שנת הבציר קובעת את האיכות"
1 תגובות לכתיבת תגובה