אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

למה אנחנו לא מצליחים לעמוד בתקציב שקבענו

33 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

32.
למה אנחנו לא מצליחים לעמוד בתקציב החודשי,
נו באמת ,את זה כל אחד כבר יודע,ממשלה של עריצים ועם של עבדים,מעבידים אותנו סביב השעון,משלמים כמו בקום המדינה,יונקים את לשד עצמותינו, ומיתעשרים על חשבון העם,ממש הסידרה "על אדונים ומשרתים" ועוד מטיפים לנו מוסר? הפיתרון,,גלובליזציה,ערבות ואיחוד של העם,ישיבה סביב השולחן העגול,הווה אומר,הקשבה איש לרעיהו,רק מהעם יקון הפיתרון, ולא מהפטרונים,,,,,,,,,,,,,,,,,
dwuhv | 28.07.13
31.
איך למנוע חריגה בתקציב.
רוב האנשים מתכננים תקציב חודשי, לפעמים גם בתקציב חודשי קשה לשלוט בהוצאות, כי תמיד בתחילת החודש המצב הכספי הוא נראה יותר טוב. אני עברתי לתקציב יומי, ככה יש לי יותר שליטה על הכסף, מה זאת אומרת?? את התקציב החודשי שלי ,חילקתי ל30 יום בחודש, ככה אני יודע ,כמה כל יום, מה התקציב שלי, בכללי אני לא מוציא יותר כסף, מהתקציב היומי שלי. אם יש ימים שלא היה לי הוצאות, אז בימים אחרים ,אני יכול להוציא ,יותר מהתקציב היומי . העיקרון של השיטה הזאת, שאתה מחזיק את עצמך קצר, ויש יותר שליטה על הכסף, ככה שיש גם פחות הפתעות, לקראת סוף החודש. אני לא מומחה לכלכלה, אבל זה עזר לי ולמשפחתי לצאת מהמינוס, והופתענו גם שהצלחנו לחסוך, בהצלחה.
מאיר | 28.07.13
30.
עזבו יוקר מחייה. לא חייבים אייפונים ב 5000 ש"ח לכל ילד או 2 מכוניות למשפחה.
גם במחשב ביתי יש אינטרנט אבל גם יש מכשירים בפחות מ 1000 ₪ עם אינטרנט. כמו כן , רכב זה נוחות למי שיש מספיק כסף והעלות של כל רכב בחודש מגיע ל 1500-2000 ₪ אז 2 רכבים למשפחה זה 4000 ₪ חיסכון כל חודש. אפשר להסתפק ברכב אחד לטיולים ואפשר לנסוע בתחבורה ציבורית גם אני החזקתי רכב במשך 6 שנים עד שמכרתי בגלל עלויות גבוהות ואז פתאום היה לי כסף לטוס לחו"ל כל שנה. גם אני יודע שרכב זה נוחות לנסוע מתי שאני רוצה בלי להיות תלוי באף אחד אבל יש לזה מחיר של אחזקת הרכב אבל זה לא MUST בחיי היום יום. הכל זה סדר עדיפויות אז אל תתלוננו שקשה לכם ואין כסף. לפחות תמכרו רכב אחד מהשניים.
שי | 28.07.13
28.
מה לתכנן איזה לתכנן..????
משפחה+3 ילדים עם הכנסה של..7000 ש"ח..לתכנן את מה..???..זאת ההכנסה זה מה יש אני אומר לכם..גדל פה דור של אלפי ילדים רעבים...מחר הכל יתפוצץ לנו בפנים..והפער גדל והולך..בין הצפונים לשכירי העם....למדו את הילדים המסכנים חינם אין כסף..קורסים השלמות ידע..בצהריים בערב....ותיראו עד כמה צמאים הם לידע...קרי השכלה קרי...לעלות לרמת סוציו\אקונו.....גבוהה יותר מהורייהם....מי יקשיב לי.........יגידו אין תקציב...אל תשכחו הם אחינו ילדינו ....אנחנו.....עם אחד......."מי יתן אמן כן יהי רצון"
rooby | 28.07.13
27.
טסים לחו״ל פעמיים בשנה וגם
מחזיקים 2 אייפונים אחד סמסונג . שתי מכוניות חדשות, ישר קונים בית 4 חדרים עם ילד אחד ,בלבד , כבלים עם כל הערוצים פתוחים , טלביזיה בכל חדר, מזגניםו דולקים ללא הפסקה , קופסאות מלבורו לו ולה , מעדני חלב 5-6 ש״ח כל אחד , ג׳ינס דיזל , משקפי שמש ראלף לורן . קשה קשה לישראלים , בכיינים עלובים , בזבזבים מגעילים צאו מהסרט שלכם
אייל | 28.07.13
26.
שמעתם רדיו לאחרונה - כמה פרסומת על הלוואות מיידיות - רק תיקחו , לשלם עוד חצי שנה ,
חודש כן חודש לא וחודש למה לא - העיקר תיקחו תיכנסו למינוס , תיקחו הלוואה לחסות הלוואה , משכנתה ומה לא . תרבות מנוונת של צריכה ללא גבול , ממשלה גועלית שרק מכבידה ומעיקה על מרבית האזרחים שעובדים ועובדים ולא מצליחים להתקיים . יוצרת גרעונות שאחכ אנחנו צריכים לשלם .- צריך לקנות את מה שצריך ולא מה שרוצים כי בא לי . ..... אני בהחלט ממליצה למערכת החינוך ללמד התנהלות כספית בתיכון .-
אורלי | 28.07.13
24.
אנימסכים עם תגובה 2, הבעיה היא שאתה לא יכול להרים את הריבית כאשר היא אפסית בכל העולם משום שהדבר
יביא לזרימת מט"ח באופן מיידי למדינה, יגרום לייסוף בשער השקל וכתצואה מכך יהרוג את הייצוא שלנו, לכן ניתן להעלות את הריבית רק במתינות רבה ואי אפשר להיות רחוקים משיעור הריבית הממוצע של מדינות ה-OECD. בנוגע להצמדות לתקציב, מלבד כל האמור כאן, אנשים נוטים שלא לקחת בחשבון הוצאות בלתי מתוכננות למשל כמו החלפת מוצרי חשמל שהתקלקלו, עליית מדד שמשפיעה על המשכנתא, אחזקת כלי רכב ועוד ועוד, לכן כאשר מתכננים תקציב יש להשאיר מרווח עודף של 10-15% בדיוק כפי שעושים בבניית בית.
רן | 28.07.13
21.
לקרוא חשוב
בהחלט יש אמת בדברייך. אנחנו משפחה של 5 נפשות שמשתדלת לעבוד לפי תקציב...איך אפשר בכלל לחשוב על תקציב בחודש יולי אוגוסט .שני ילדי מתחילים עכשיו כבר מועד ב של קייטנות והשלישי מתחיל בעוד שבוע סה"כ= 9,000 ש"ח רק קייטנות .קשה מאוד לחיות במדינה שלנו וגם לתקצב נכון למשפחה.
רונן | 28.07.13
17.
לא יודעים חשבון
לדור הצעיר אין מוסג לחשבון הבית: לא מבינים כמה עולה להם הרכב הצמוד לא יכולים בלי אי פון או סמסונג מודל אחרון ומדברים כמה שיותר למדו לבזבז כסף בבית קפה כאשר אנו בזמנו ישבנו עם החברים בבתים וכמובן מה שאוכל את התקציב החודשי הם ההוצאות הקטנות החודשיות וסומכים על ההורים
צבי | 28.07.13
12.
מדוע? בגלל שהמפונקים עירבבו מותרות ומוצרי בסיס בסל אחד
סלולארי טלוויזיה בלווין\כבלים אינטרנט רכב מיזוג אוויר מוצרי צריכה ממותגים ביטוחים מיותרים פיס\לוטו\טוטו זה הדברים הראשונים עליהם צריך לוותר כשאין תקציב אבל המפונקים יכנסו למינוס יזרקו לרחוב ויבכו למה אין להם
 | 28.07.13
9.
המינוס לא מעניין אותי כי הוא בעיה של הבנק לא שלי
ממילא הכל וירטואלי. מספרים על מסך מחשב שלא מייצגים שום דבר בפועל (כשהבנק מציע לי הלוואה, חוץ ממספרים וירטואלים יש לו כיסוי אמיתי לסכום הנ"ל??). כלכלה בנדמה לי. אםם מחר חצי מליון אזרחי מחליטים לממש ולמשוך את הכספים שלהם שני בנקים יקרסו פה... אז אם הם מוכנים להמשיך ולהאכיל אותנו לוקשים אני מאכיל אותם באותה מטבע. המספרים לא מרשימים אותי. העיקר שאני אהיה חייב להם ולא הם לי.
איתמר | 28.07.13
8.
מס' 2 צודק!
ולא רק שהמדיניות הכלכלית מעודדת צרכנות, כשאנשים יגיעו לגיל "סיעודי" ולא יהיה להם כסף לממן את כל מה שנדרש, ישאלו אפוא הכסף? איך אפשר לחסוך כסף לימים "הנוראים" האלה? היום מאריכים חיים וחוזרים לחיתולים-(: אז אפוא אנשים ישמרו את כספם?! האם "יש עתיד" _(?_ לאנשים מעבר לגיל 25 במדינה הזאת?
לבטל את האגרה | 28.07.13
4.
כל הדוקטורים האלה....
יושבים בממשלה ובוועדות כלכלה למיניהן כל מיני דוקטורים לכלכלה , פרופסורים , מדענים מחוצ'קנים ועוד - אין להם מושג מה הם עושים חוץ מלזרוק מושגים מפוצצים באוויר. הם אלו שיצרו את המצב הזה מלכתחילה (בכל העולם) עם ההמלצות המגוחכות שלהם והגדילו את אי השוויון. וגם אחרי שכבר חירבנו וחירבשו את העולם עוד מעזים להמשיך ולהטיף על התנהלות נכונה. בושה!
שי | 28.07.13
2.
המדיניות הכלכלית מעודדת צרכנות יתר במקום לעודד חסכונות
על הקשר בין עליית מחירי הדיור והורדת הריבית כבר דובר רבות, אבל נקודה כואבת נוספת של העניין הזה היא שריבית אפס מעודדת אי חסכון. היום המצב הוא כזה שהעמלה שאתה משלם לניהול פקדונות וחסכונות גבוהה יותר מהריבית שצוברים על הכסף. הבורסה מתה, אג"חים לא מוחזרים כך שאין למעשה שום אפיק השקעה שמעודד חסכון של הכסף. מדיניות ריבית האפס מובילה אותנו לאסון כלכלי וחברתי.
ניר | 28.07.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת