אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

קרב תרנגולים על 5.5 מיליארד ש': עוף טוב פותחת חזית מול תנובה בעוף הטרי

15 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

6.
בשר חופשי, בשר אורגני, די להתעללות בחיות
אולי במקום להתחרות על ליבו של הצרכן לשווק בשר דל שומן... הגיע הזמן לכבוש את ליבו ולהתחיל לשווק בשר אורגני או בשר חופשי? בשר שמילא שוחטים אותו אבל לפחות זוכה ל"חיים" חופשיים חסרי סבל מיותרים, במקום שיצטופף ברפתות / לולים מטונפים, במקום שיחשמלו אותו/ ישרפו את מקורו, לפחות אולי, התאגידנים יהיו קצת יותר סלחניים כלפיי החיות? סתם רעיון
ארגנטינאית  | 08.08.13
5.
חבל רק שלעוף של החברות אין טעם; הוא גם לא בריא בגלל התזונה
עדיף כבר לאכול פחות אבל לקנות עוף ללא אנטיביוטיקה (אין הכוונה לאורגני העולה 70 שקל לק"ג) בעלות של כ-25 עד 30 שקל. במבצע ברשתות הגדולות או בעדן טבע מרקט. בכל מקרה, המחירים הולכים ועולים כפי שציין מגיב 1. אגב הקוטג' היחיד שאני מכיר עשוי מקורות עץ, בטון ופלדה. הווה אומר שהמוצר במחלקת הגבינות לא נכנס אלינו הביתה יותר!
 | 08.08.13
2.
אם העוף רק יכל לדבר....
בוקע בתוך מדגרה חשוכה ומיד עובר תהליך מיון מהיר ואלים משהו . משם לקופסא וקדימה ללול שהוכן מבעוד מועד. יושב ללא אור יום מספר שבועות קצר כאשר ההנדסה הגנטית והאוכל עושים את שלהם ומשם במשאית בלילה אל המשחטה . הינף קצר של סכין והופ עם הראש למטה כאשר שארית חייו האומללים ניגרים מצווארו של האומלל. בתאבון !!!
אני | 08.08.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת