21. תואר חרטא, תחזרו לשיטות הישנות השיטה הישנה והמוכרת היא זו שהכי עובדת, אבל גם דורשת הרבה השקעה, עבודה קשה, סבלנות רבה והרבה ויתור על האגו - לכו תהיו מתלמדים. תעבדו במסעדה, תלמדו את העניינים, תכירו מי ומה ואיך - ואחרי כמה שנים תוכלו לשחרר את עצמכם להיות עצמאיים (אם הגעתם למסקנה שמתאים לכם) מרקו | 29.08.13 (ל"ת)
20. שמת לב- כמה פופולרית התגובה שלך! אם תגובתך אינה סמל הגזענות לא יודעת גזענות מה היא???? זאת האממממאאא של הבכיינות!!! מגיב 8 בטח | 29.08.13 (ל"ת)
19. רפואה זה פשוט אסון אישי כלכלי מישפחתי 'אל תפנו ללימודי רפואה זו טעות שקשה לתקן מסלול ארוך לא מתגמל כפוי טובה שמוביל לחיים אישיים אומלללים .אם יש הורים עשירים וניתן לעשותו כתחביב ולא תלויים בו כפרנסה אין בעיה .תדאגו שיהיו לכם כמה דירות להשכרה בתל אביב ורק אז תשלחו את ילדיכם ללימודי רפואה אחרת אתם הורסים את חייהם למרות אינטליגנציה התמדה ועבודה קשה זה פשוט מוביל לאסון .לא פחות מזה | 29.08.13 (ל"ת)
17. עוד קישקוש אקדמאי....... תלמדו לתואר פרקטי או מקצוע תיהיו טובים ואל תזלזלו בלקוחות. וזאת כל האמת גילי | 28.08.13 (ל"ת)
16. מס' 2 - זה כי אתה טמבל ובמקום לגור עם ההורים אתה מעדיף לבזבז את כל הכסף על קירות בטון k | 28.08.13 (ל"ת)
13. העתיד הוא באוטומציה המזון במסעדות יבושל ויוגש באמצעות רובוטים. זה יקרה משום שעלויות כוח האדם הולכות ועולות ואילו עלויות הטכנולוגיה הולכות ויורדות. אלון | 26.08.13 (ל"ת)
12. מי שנכנס למסעדנות - לזכור כלל אחד- תשמרו על ניקיון ומנות גדולות אם מישהו אומר לכם שהמנות שלכם גדולות מדי והמוניות מדי תגידו לו שתקחו את זה לתששומת לבגכם ותשכחו אותם דקה אחרי. אל תתקמצנו בבשר - לא להגיש מנת בשר שאין בה בשר(כלומר מעט מאוד בשר) - תדרשו תשלום אבל תספקו בשר . אל תגישו בכלים מלוכלכים. תקפידו שהצלחות והכוסות יוצאות מהמדיח נקיות- לא לסמוך על פוליש . קנו את החומר הטוב ביותר . העובדים שלכם תמיד יחפפו בפוליש ואתם לא יכולים לבדוק כל כוס וצלחת. לא טרי - זורקים ! לא ממחזרים. כל הדברים האלה עולים כסף. מי שאין לו אורך נשימה וחמצן - שלא יכנס לזה . ראובן | 24.08.13 (ל"ת)
11. היה רצוי שהכתב ידייק 70% מהמסעדות שורדות בקושי שנת פעילות אחת גם אם הן עדין שם בשמן המקורי הבעלים מן הסתם התחלפו , איך שהוא זה תחום נחשק וגורר אחריו רבים וטובים שאינם באים מהתחום או לא בקיעים בו . ללא עזרה חיצונית או רכישת ידע סטטיסטית הסיכויים נמוכים . כמה היו מוכנים לפתוח מכון קוסמטיקה ללא ידע בניהול , תמחור פיננסים, שיווק וכו . כנראה מעט מאד . מסעדנות פאבים וכו כולם רצים "בעלי בית של פאב" זה סטייל אלעק תלמדו קודם תתנסו קודם תתיעצו קודם ואחר כך סיכוייכם יעלו . 111 היי ושיהיה באמת בהצלחה בעל נסיון ...... | 23.08.13 (ל"ת)
10. בועת בנדלן גמרה לי את ההכנסה הפנויה גם אני הפסקתי ללכת למסעדות בעקבות חבריי אין כסף לדירה | 17.08.13 (ל"ת)
8. אבל האשכנזים מקדשים את התבונה, האינטלקט, ההשכלה... לא כמונו המזרחיים שכל מה שמעניין אותנו זה שהילדים שלנו יהיו טפשים וחמים, כיוון שזה ב- DNA שלנו כפי שטוענים האשכנזים והנאצים. זה אפילו כתוב בפרוטוקולי יהודי המזרח. משה | 23.08.13 (ל"ת)
4. הסיבה היא שכל אידיוט פותח בית קפה או מכון אושר בלי להבין אפילו דבר אחד בסיסי בשיווק בניהול לקוחות. בניהול בכלל ובייחוד בכספים שלא לדבר על תזרים מזומנים. בגלל זה מקומות טובים נפגעים סתם. עצה אל תיכנסו לתחום שאתם לא מבינים בו!!! חומוס אבי | 17.08.13 (ל"ת)
3. מה כן ללמוד לכו ללמוד מקצוע עם פרנסה ולא עסקי אויר שתלויים במחזור צרכני.מה אתם חושבים שכח הקניה הפנוי של הציבור יעלה?ממש לא!שחיקת הממשלה את אזרחיה ע"י מיסוי פגיעה בשכר פגיעה בפנסיה תימשך.לא יהיה כסף לקפה.לימדו הנדסות,רפואה,חשבונאות,אקטואריה,מיסוי זה פרנסות אמיתיות! חלם בפלסטין | 17.08.13 (ל"ת)
2. מאז שעלה לי השכר דירה ביטלתי את התקציב החודשי למסעדות מה לעשות שהממשלה החליטה שכל המשק יהיה רק דיור. יוני | 17.08.13 (ל"ת)
1. לגבי מסעדות - שיפסיקו לזלזל בלקוחות ובמלצרים אי אפשר להגיש אוכל זול, למכור ביקר, להתעלם מתלונות של לקוחות, להתעלל במלצרים (שבעקבות זאת מתחלפים כל הזמן ואין להם מוטיבציה לתת שירות טוב), לזלזל בניקיון ובעוד דברים שקשורים לשירות ואחרי כל זה להצליח. מקומות שמצליחים יודעים לתת שירות טוב אוכל טוב ואוירה טובה. אם לא קיימים השלושה אין ללקוח סיבה לחזור. רוב המקומות נופלים בלפחות 2 מהפרמטרים ולכן לקוחות לא חוזרים ואז הם נופלים. זה בולט במיוחד לאחרונה שמסעדות התחילו לקצץ גם באיכות האוכל וגם בשירות ככה שלי כבר לא כיף לאכול בחוץ ברוב המקומות. לילי | 17.08.13 (ל"ת)
"פעם כל אמא פולנייה חלמה על בן רופא, כיום חולמים על קופה בעסק"
21 תגובות לכתיבת תגובה