אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

"קרמר מאוד מעורב בחברות שלו. בכל ישיבה מחכים למוצא פיו"

25 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

23.
מה עם ראיון עם הצד הקונה?
אם חברה כמו IBM משלמת סכום עתק, מהיכן היא חושבת להרויח? מי יהיו האזרחים שישלמו את העלויתו הנוספות. הרי הכסף לא צומח על עצים. מישהו חושב שהוא יוכל לסחוט את העובדים כך שישתלם להם לקנות את המוצר הסופי. למה? איך? מי מראיין אותם? מי מרים את הכפפה?
א.מ.ה. אדם מן השורה | 18.08.13
21.
למספר 1 - אתה מנסה להיות ציני, אבל לצערנו יש אמת בדבריך גם כשלכולם כוונות טובות .
מהסיבה הפשוטה, אדם קרוב אצל עצמו. כלומר, אדם מסוגל לפרגן להעריך ולהשקיע במי שמכיר. על קרמר נכתב למעלה ש: "שלמה הוא בלא ספק המשקיע האידיאלי - שילוב של הרבה ניסיון עסקי, ידע וסבלנות. אך בראש ובראשונה יכולת לקרוא אנשים ולתת ליזמים את חופש הפעולה שהם צריכים" היכולת לקרוא אנשים באופן טבעי עובדת טוב יותר כשהאיש דומה לך, עם אותו מסלול חיים ורקע, וזה כולל בהרבה מקרים רקע אשכנזי. זו עובדה, לא משהו שאפשר להתווכח איתו, אפילו כשלכולם כוונות טובות וטהורות, שזה בדרך כלל המקרה.
יזם מזרחי שהצליח | 18.08.13
15.
מספיק לייצר מודלים כוזבים לחיקוי
כמעט בכל יום מגזין זה או אחר מביא כתבה על מיליונר שעשה אקזיטים. לא פעם, לא רק שמספרים את סיפור הצלחתו אלא גם דואגים "לתת טיפים" להצלחה. לעניות דעתי זה פשוט מיותר וגורם לנו לתחושות תסכול עקב העובדה שאנחנו (99.9% מהאנשים העובדים) פשוט קמים לעבודה בבוקר וחוזרים בערב ומרוויחים את לחמנו ולא יותר מכך. למה לא להלל אנשים שעבדו 30 שנה ברצף ושילמו מס הכנסה וביטוח לאומי כל חייהם? לאמה לא להלל אנשים שהצליחו לעמוד בעול המשכנתא ולסיים לאחר 25 שנה? בעיני זה מרשים לא פחות. ולסיכום, כלכליסט, אנחנו לא צריכים טיפים להצלחה, אנחנו גם לא נהיה מיליונרים, אז תפסיקו לתת מצג שווא ותתחילו להציג את המציאות כהוויתה.
צחי | 18.08.13
14.
תרבות ה"אקזיט" ומה שהיא אומרת עלינו
בלי קשר להצלחה של האיש, מגיע לו שנוריד בפניו את הכובע, האיש מצליח וכל הפרגון מגיע לו. אבל, כאשר השאיפה של יזמים היא "אקזיט" כלומר מימוש מהיר ככל האפשר של הטכנולוגיה שהם ממציאים, מה זה אומר עלינו? מפתחים משהו טוב, אבל את המימוש שלו משאירים למישהו אחר. כלומר, בתהליך הפיתוח נמצאים מעט אנשים, חכמים ומבריקים ככל שיהיו, אבל כאשר מגיעים למימוש, יכולים להיות חלק מזה הרבה יותר אנשים והרווח איננו גדול וצר בהיקף הנהנים ממנו אלא יחסית נמוך יותר אבל להרבה יותר אנשים, אנשי ייצור, שיווק, מכירות, ועוד כל מי שידו תעשה במלאכה. בקיצור, מפתחים פה טכנולוגיות מדהימות, אבל כשזה מגיע למשהו אמיתי, מוכרים מהר.
אליהו | 18.08.13
7.
אקזיטים- העתיד של מדינת ישראל.
במדינה שבה קיים יחס הפוך בין יצירתיות ותחכום לבין יכולת ייצור עצמאית וניהול, האקזיט הוא ידידו הטוב ביותר של היזם \ איש המקצוע ובתוך כך, של המדינה. אין לנו מה להציע לעולם הרחב מלבד החידושים וההמצאות שממציא הראש היהודי. המדינה חייבת לעודד לכיוון הזה גם יזמים צעירים ומוכשרים ולא להפקירם להתמודד עם עול המחקר והפיתוח שתמיד מתעכב בגלל בעיות כספיות וטכניות. המדינה חייבת להוות קטליזטור ובכך למשוך לתחום מוחות מבריקים ויצירתיים. רק לבוא ולדרוש כסף מאקזיטים מוצלחים זה טמטום לשמו.
לובסטר | 18.08.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת