2. ספל התה שלי מייד אחרי ההשכמה, עוד לפני ארוחת הבוקר, אני מכין לעצמי תה חם (גם בקיץ) כדי לפתוח את היום: בספל זכוכית יבש אני שם כפית או שתיים תה בתפזורת "74" של ויסוצקי (נמכר באריזות של 125 גרם), מוסיף גרד קליפת לימון, קצת שורש ג'ינג'ר מרוסק, אפשר גם עלי נענע, שופך על הכל מים רותחים, בוחש בכפית, מצנן על אדן החלון במשך 5 דקות לפחות, מוציא את עלי הנענע, מוסיף מיץ של חצי לימון בינוני סחוט, ושותה להנאתי. את מה שנשאר בתחתית הספל אני חופן בכף היד, מאגרף וסוחט את הנוזל שנותר אל הספל (או פשוט מסנן) ושותה. למרות הטירחה הכרוכה בכל זה, המשקה מרענן ומעניק הרבה מרץ ומצב רוח טוב להתחיל את היום. אפשר גם להשתמש בתערובות של תה ירוק עם פרחי יסמין, או תותי גוג'י, אך כדאי לתת למים הרותחים להצטנן מספר דקות לפני ששופכים על התה ולצנן את התערובת רק ל-3 דקות לפני שמוסיפים את מיץ הלימון. הסינים לועסים את עלי התה הירוק שנותרו בתחתית הספל, ויש גם שבולעים אותם, כי הם מאמינים שזה משפר את הבריאות הכללית. שיהיה לכולנו לרווייה, ותבוא הברכה על כל מי שיצליח להיגמל מהקפה ולגלות את התה. דורון | 20.08.13 (ל"ת)
1. לא צריך מחקר כדי לדעת שתה עם תוית הוא הרבה יותר טעים מתה בלי תוית זה פשוט לא ייאמן כמה כבשים יש בעולם. העולם מצחיק | 20.08.13 (ל"ת)
התה הוא הקפה החדש?
2 תגובות לכתיבת תגובה